Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Thor Medical - Småprat '22 (NANOV) 4

Sakset fra dagens artikkel i MedWatch:

I januar ble det klart at grunnleggerne av Nordic Nanovector, Roy Larsen og Øyvind Bruland, støtter aksjonær-opprørerne i selskapet. MedWatch har spurt duoen bak Algeta-suksessen om hva de mener må til for at Nordic Nanovector skal ta seg ut av uføret. […]

–Var Aksjonærgruppens tanker om å fortsette bioteksatsingen eneste grunn til at de fikk støtte fra dere?

– En del av aksjonærgruppen støttet oss i en tidligfase, helt tilbake til Algeta-tiden, så vi har en viss lojalitet til dem, sier Larsen.

– Samtidig håper vi jo at det skal gå an å gjøre mer ut av CD37-plattformen. Det er mye patenter og investert mye penger. Så om man kan bygge videre på noe av det som ligger der, så tror vi at det er en vei fremover for selskapet. Men man må tenke helt nytt, og prøve å forestille seg hvordan markedet ser ut om fem til ti år - innen de sykdomsgruppene hvor man har CD37-reseptorene som kan benyttes som et mål for en målsøkende behandling, sier Larsen.

[Mye interessant lesning i artikkelen, man kan tegne 21 dagers gratis prøveperiode uten å gi fra seg kortinfo.]

12 Likes

… kan du ik’ bare dele artiklen her? :slight_smile:

2 Likes

Da har det gått en hel helg uten et eneste innlegg om Nordic Nanovector her, noe som understøtter liten interesse og dermed lav aksjekurs nå.

Som nevnt i Targovax-tråden er det verdt å merke seg at NBI (Nasdaq Biotech index) har steget fra en tydelig dobbel bunn-formasjon fra mai-juni i fjor med LOD på 3.323 poeng til 4.378 poeng fredag, tilsvarende en oppgang på 31,7 prosent fra bunnen.

Som vanlig henger norske biotekselskap etter, men de kan snart begynne å røre på seg…

4 Likes

Nordic nanovector var min første inngang i aksjer siden begynnelsen av årtusenet. Kom inn på 12 kr og opplevde de brutale følgene av å kjøpe på meglers anbefalinger uten å gjøre mer jobb med innhenting av hva man faktisk putter pengene sine i…

Etter å ha lest innleggene til de jeg anser som mest oppdaterte og oppegående så valgte jeg å kjøpe meg ytterligere opp og fått gjennomsnittet pr aksje godt ned. Etter å ha kjent på om dette var lurt fra før GF så føler jeg at etter endringen i styre og stell pluss de faktorene Highlander nevner begynner jeg å tro dette var en fornuftig handling.

Blir et spennende år!

Lykke til alle som beholdt troen og er med på ferden :slightly_smiling_face:

6 Likes

Lykke til Kosdeg og andre som fortsatt har troen.

Ser at noen kjøpte en del aksjer i NANOV i dag ved å røske litt på selgersiden.

Det ser ut til at dette gjorde robotene/algoritmene litt usikre; de har trukket seg vekk både fra kjøper- og selgersiden, i alle fall vises de ikke i ordrebildet i skrivende stund.

Kan dette være et tidlig signal om at bunnen endelig er inne, og at aksjen omsider kan begynne vandringen oppover igjen…?

Edit: kort tid etter at jeg postet dette dukket det opp en aktør som viser både kjøp og salg av 300k+ aksjer i “ytterkant” på begge sider i ordrebildet. Denne var så vidt på banen også tidligere i dag, men trakk seg vekk når handelskursen begynte å nærme seg selger kursen til vedkommende. Nå er denne aktøren tilbake, men har lagt seg litt høyere. Hva skjer hvis noen plutselig skulle finne på å røske denne selgeren ut…?

1 Like

Vandring oppover mot hva? Selskapet er snart tomt for penger.

Enten må det en deal på assets, en merger, emisjon eller et oppkjøp på plass for å sikre videre drift.

Dette sagt med utgangspunkt i siste tall og ukjent burn.

Kan og hende at selskapet blir lagt mer eller mindre i dvale kostnadsmessig slik at styret kan kjøpe seg tid.

Det sagt;

Man har fått kandidater innen fullhumaniserte antistoff. Kan hende det er andre selskap som jobber rundt cd37 som kanskje har interesse av å teste disse ut. Husker ikke hva sliden sa om potensiell celledød og slike ting, men mener at det skulle være mer effektivt en lilotomab.

Man venter også på prekliniske data fra Anti-cd37 CAR-t fra samarbeidet med Upenn… Skullerud nevnte at disse ville foreligge rundt nyttår, et sted vi er om dagen…

Alpha37 er jo fortsatt et stort spørsmålstegn - det er ganske synd at man ikke har kommet videre med dette enn så lenge. Man vet at alpha- og betastråling oppfører seg annerledes og vil i så måte muligens ha et annet effektbilde(min ukvalifiserte mening er et bedre). Antistoffet brukt i denne asseten er kimerisk, dvs delvis mus og delvis menneske og dermed er medikamentet aktuelt til repetert behandling.

Betalutin - vel - artikkelen på medwatch med uttalelser fra bruland/rhl tilsier jo at markedet her er nå så innsnevret at det sannsynligvis ikke er liv laga. de er rett og slett for sent ute og parkert av bispesifikke antistoff(som @InVivo påpekte i årevis som en betydelig risiko). Samt - støtten til aksjonærgruppen kom ut av lojalitet til langsiktige aksjonærer. Har de blitt bedt om å gjøre dette av andre enn asmyr og co?

Etter alt ‘driten’ som har foregått det siste året er det lov å bli forbannet om Asmyr og Bønsdorff nå plutselig skulle glimte til med noen form for avtaler på assets når selskapet ligger totalt rævkjørt i grøftekanten. Det hadde satt et såpass hardt punktum rundt hva tidligere ledelse har vært kapable til at hele seansen ikke hadde vært annet enn en skam for forskningsmiljøet og norsk næringsliv gitt fremgang, kludrerier med studier(FOR FAEN TAKK DA DAHLE et al. !) og ikke minst lønnsnivå gjennom årene som har gått.

Personlig håper jeg Egberts får første kjøttvogna ut av norske styrer, uavhengig om han gjør en god jobb eller ei. Makan til fjompenisse skal man lete lenge etter.

19 Likes

Asmyr & co skal ivareta aksjonærenes interesser ved å synliggjøre og øke aksjonærverdiene.

Da må deres handlekraft vurderes ut fra hva de klarer å oppnå vs. hva aksjekursen var på det tidspunktet at de overtok skuta, altså en drøy krone per aksje.

Om de skulle klare å selge assets til en verdi av for eksempel 200-300 prosent mer enn dette, eller inngå samarbeid med en partner som tilfører tilsvarende i verdi, så må de berømmes og ikke kritiseres for det. (De som har gått inn på 14-114 kroner blir neppe så fornøyd, men 3-4 kroner per aksje er bedre enn én krone.)

Enig i at Betalutin-satsningen har gått ut på dato (selv om den beviselig har forlenget liv med flere år), i alle fall som enkeltstående behandling.

Nøkkelen til en mulig suksess her kan være for eksempel ut fra CD37-plattformen, slik Roy Hartvig Larsen nevner i intervjuet med MedTech.

1 Like

Rart at North ikke rasler med sabelen.
Mtp at et styremedlem trakk seg, å at styret i teorien ikke er komplett.

Det er også rart at det ikke er kommet info om en evt ny EGF for å komplettere styre.

Kan det være North har inntatt inside posisjon?
Å har man rett til å få vite dette som aksjonær, om man spør selskapet hvem som befinner seg på inside?

Svaret på det er NEI.

(Hadde blitt helt håpløst om du kunne spurt selskapene om det til enhver tid, og gjerne også spurt hos andre selskap samtidig, så inside lister alltid hemmelige)

1 Like

Du har krav på å få vite hvem som er primærinnsider og det kan du til enhver tid sjekke f.eks. her:
https://live.euronext.com/en/product/equities/NO0010597883-XOSL/primary-insiders

2 Likes

Takk for lenken. Interessant å se at Malene Brondberg er borte derfra. Dermed er hun sannsynligvis borte fra lønningslistene også, og godt er det. :slightly_smiling_face:

1 Like

No news is good news atm imo :slightly_smiling_face:

Hadde selvsagt ikke kritisert de for det, les hele setningen. Det hadde satt hele historikken til “world class” ansatte i nano på børs i enda verre lys enn de er.

Asmyr måtte jo forklare seg ydmykt hvorfor han valgte å ta styret siden de “proffe” mente han ikke var kompetent. Hvem er bendriss med den flåsete seansen han hadde og ikke minst brondberg?

2 Likes

Takk for presisering. Nå skjønner jeg hva du mente å si. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kanskje lettere å stole på dette budskapet og ha tro på det når det kommer fra Ludvik versus Egget?

Our key goal is to ensure Nordic
Nanovector’s continued operation and to position it for future growth for the
benefit of the current organisation, employees and shareholders”

2 Likes

Carnegie får full pott? 38 mill på avslutning paradigme og APIM-fiaskoen.

:hot_face:

Edit: De skal drøfte videre strategiske muligheter med Carnegie, Ludvig var for APIM (ref hybrid), men kommer fra Onco. Kanskje alle kan forenes om en Onco-merge på APIM-lignende betingelser?

I så fall way better than APIM

@InVivo Onco drømmen nærmer seg virkelighet :speak_no_evil:

2 Likes

Nordic Nanovector confirms that its stand-alone cash position at end December
2022 is expected to be approximately NOK 98m. Further commitments related to the
closure of PARADIGME during 2023 and transaction costs related to the proposed
APIM transaction brings the uncommitted net cash level to be approximately NOK
60m. This is in line with previous communication.
Så 60 mill på kontoen – hva kan cashburnen være nå da? Er vel ikke mange høytlønte igjen blant de 6 ansatte(?)

2 Likes

Ludvik var for apim dealen.

1 Like

Mange veier fører til Rom…