Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Photocure fundamentale forhold (PHO)

Siden april 2017 så har de gjort veldig mye riktig med cysview i usa, men det har ikke vist seg på salget enda TTT :frowning:

Spesielt refusjon, godkjenning av surveillance, og utvidelsen av den rigide godkjenningen gjør at jeg er så optimistisk. Samt den økte oppmerksomheten Cysview har fått etter jul :slight_smile:

1 Like

Og det var derfor jeg skrev at de ikke har klart å leve opp til potensialet sitt. Alt slags regulatorisk arbeid som blir gjort hjelper lite hvis du ikke tjener bedre på det. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Fleste på topp 20 sitter nok i ro, men ikke alle for det er andre mulighet også mens en venter .

1 Like

Er helt enig.
Men på en annen side, så er det ikke før nå og utover man kan forvente effekt av det :slight_smile:

Jeg tenker på det markedet de hadde tilgang til på forhånd, utviklingen der har jo gått uendelig langsomt. Hjelper ikke hvis markedet nå er 2x så stort, hvis veksten blir like lav. Jeg følger med på selskapet, i tilfelle de faktisk begynner å levere :stuck_out_tongue:

Markedsstørrelsen gikk vel fra 3 til 15 mrd om jeg ikke husker feil. Altså et 5x så stort marked nå.

Jeg tror Photocure kommer litt etter litt, og i akselleretende fart fremover nå. Vi må huske på at det her er snakk om kunder med ofte tungrodde/byråkratiske systemer som bruker lang tid på å få besluttet innkjøp, og deretter lang tid på å få forankret beslutning i organisasjon. TTTTTTT.

Det å håpe på supersalg i q1 var nok litt i ivrigste laget som vi nå ser.
Q2 tror jeg også kommer til å levere svakere enn det “vi” ønsker og tror.

Men… vi har en snøball som er begynt å rulle, og med alle de gode nyhetene som er tikket inn siden fase 3 -studien kommer salgsøkningen her før eller senere. Like sikkert som at vann preller av på gåsa… Det er for mange faktorer som spiller på lag med PHO til at det ikke skal komme en vesentlig salgsøkning fremover.

Jeg tror vi kommer til å ha svakt økende salg enda en stund (Q2 og Q3) mens “våre kunder” kjører sine tungrodde prosesser før innkjøp av scope og doser. Fra Q4 tror jeg at dette snur/har snudd til at vi har markant høyere fart fremover, og forventningen begynner da så smått å flytte kursen “foran” oss.

Selv om jeg tror på kjedelig periode fremover tør jeg ikke selge ut nå. Dette av frykt for å miste et evt. oppkjøp av hele butikken. Det er flere som kan tenkes å ønske seg en bit av dette markedet, spesielt med den statusen Cysview nå har bl.a. i AUA guidelines, pasientenes kunnskaper om Cysview, pasientorganisasjoner som trekker i vår retning, utvidet markedsstørrelse, refusjon og oppbygning av salgsapparatet der borte. Tror egentlig at det hele ender med oppkjøp, men håper at det fortsatt er en stund til slik at vi får synliggjort verdier før det skjer…

7 Likes

Mer publisitet omkring Cysview:

4 Likes

Hva er kostprisen for PHO og hvor mye får de for bruk?
Folk her og de få på HO som ikke skal avskrives helt, snakker vel om pris på rundt 1000$.

Artikkelen ser ut til å si noe annet.

«Each time the blue light cystoscopy is used on a patient, the cost for the dye and ancillary items is $700. But chemotherapy drugs cost about the same, so if they can be avoided, the cost difference is nothing, Black said»

Om det er kanadiske dollar er det nå ca 560 amerkikanske.
Er 20-40% av tenkt gevinst borte med tanke på 1000$ ?

1 Like

Kjøp på 25 og selg på 50 har jo vært en god strategi rent historisk sett

1 Like

Godt spørsmål, jeg er usikker på hva Photocure tjener per dose i Canada. Inntekten de får fra der er jo også bare royalties fra BioSyent.

Men profitten per dose solgt i usa er på 980$ mener jeg

Overhodet ingen endringer på topp 20 som tilsier at det er noen stor uro på gang.

image

Ingen shortinteresse overhodet.

Et par av de store som kvitter seg med litt. Myna AS på sin side har kjøpt tilbake alt som er blitt solgt de siste ukene.



Kilde: Stocktalk

Mon tro hvem som sitter bak de utenlandske meglerhusene som har kjøpt (eller om det er for shorting).

Edit:
Legger med 41-50 også

3 Likes

Spennende å følge med på de utenlandske på bunnen der.

Fin trade på myna

En eller to med mye aksjer som senker kursen med nedsalget sitt. Men det er tydeligvis noen som har troen når det er 4 nye utenlandske på listen etter q1.

For meg er det ikke aktuelt å selge enda, når selskapet trolig er 1-2 kvartaler unna å begynne å tjene penger. Jeg venter ivertfall til q1-19, så jeg ser hvilken effekt surveillance har😊

1 Like

Edison holder kursmål omtrent uendret, 41 nok nå mens de avventer show me the money:

5 Likes

Må sei eg er litt forundra hvor svakt salget var i 1Q (US). Hadde forventa litt sterkere vekst med alle fordelene vi har.

Kursen ned til 27kr er heller ikkje noe særlig gøy. Stabilisere vi oss under 27 vil eg redusere beholdningen.
Hva vi treng er interesse fra noen større investorer. Ikkje sikker vi ser hvor dette går før til neste år.

1 Like

Ser man på salgsestimatene deres så ser det ut som om det de samme de har hatt en stund. De estimatene er vel tatt ut fra guidingen til selskapet, i tillegg bruker de den guidingen som peak sales, selv om Hestdal flere ganger har poengtert at det ikke er. Så er ikke rart kursmålet går ned 1 krone, når de bare justerer cashbeholdingen til selskapet😜

Den er da også uten surveillance markedet og den utvidede rigide godkjenningen. Er også usikker på om refusjonen er tatt i betraktning

“Hexvix/Cysview sales may have significant upside if the product successfully expands into the US bladder cancer surveillance market, which has an estimated 1.2–1.4m procedures per year, compared to its current market of 325,000 TURBT procedures. The commercial launch officially began in mid-May so there should be a small impact on Q2 revenues and a greater impact in the second half of the year.

“We are maintaining our revenue estimates for 2018 and 2019 and expect to update them as we have more information on the progress of the surveillance market launch”

3 Likes

2 Likes

“BLC outperformed WLC for all TURBT indications including abnormal cytology”

Ja, dokumentasjonen er solid og klokkeklar. Nå må bare klinikkene/urologene forstå det, så vi får fart på salget :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Og pasientene må finne ut av dette først og fremst.

1 Like