Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

SoftOx Solutions 2021-2022

Ser Nordnet og Nordnet livsforsikring er høyt oppe da det er samlekontoer. Godt mulig noen innunder disse kontoene ville vært top50 alene…

Jeg har IKZ, og ville vært inne på Top50 :slight_smile:

Tipset E24 og VG om dette. Softox har fått mye drit/uflaks velfortjent og noe mindre fortjent, så synes de fortjener oppmerksomhet når de viser storsinn også. De gjør ikke noe for å fremheve dette selv, noe som er bra for dette skal være for å hjelpe de som sliter i Ukraina og ikke for å fremheve/reklamere seg selv. Så får vi håpe de får en notis, i det minste for at det kan hjelpe med å finne transport, men også inspirere andre bedrifter til det samme. Om noen kan hjelpe med noe, så bør de forhøre seg med rette instanser om det er behov for deres hjelp.

6 Likes

Lurer på hvorfor ikke Soft-ox tar i bruk Twitter mer, for å annonsere snåevents som dette, nyansettelser osv

Vil ikke bli beskyldt for haussing igjen. :rofl:

1 Like

Lite åpenhet å spore hos miljødirektoratet… ba om innsyn i internt dokument.

bilde

3 Likes

Jeg har betydelig mer enn 40% Bare sånn for sikkerhets skyld :wink:

3 Likes

Softox er perfekt posisjonert sett opp mot den forferdelige humanitære krisen som står for trappene. såfremt faser og godkjenninger blir prioritert fremover vil softox utgjøre betydelig forskjell for mange lidene sjeler fremover. Det har aldri vert mer spennende og sitte invistert her.

4 Likes

Mycobacterium tuberculosis kills close to two million people every year. The world desperately needs a new pan- treatment to combat both viruses and bacteria. Our primary investigator, Professor Thomas Bjarnsholt, is convinced that we now have such a treatment in the SoftOx Inhalation Solution (“SIS”): “It is my belief that SIS could and will contribute to limiting child death due to respiratory infections. SIS will put an end to COVID-19 domination as well as the regular influenza and other known airway infections. Also, SIS will help prepare us for the next pandemic by giving us a highly effective weapon with wide applications making a crucial difference as we face disease X. I foresee we are stepping into a new era due to SIS; a+n era with less use of anti- biotics for bacterial respiratory infections as well as a world which does not have to close down due to a simple virus. SIS offers a harmless, simple way of ending or at least mitigating known and even unknown respiratory infections”. Thomas Bjarnsholt, DMSc and Professor at Copenhagen University and University Hospital

19 Likes

Til info er dette fra annual report 2020:

Ikke nyere uttalelser nei, men jeg kan ikke finne noe å utsette på disse utsagnene i dag, vel?. Av nyere uttalelser kan en jo legge til at løsningen fungerer intracellulært, og at det er snakk om at fase 2 og 3 muligens kjøres samtidig, dersom selskapet har ressursene som trengs.

1 Like

Men artikkelen er ny og det er det samme når uttalelsen til Bjarnsholt er, det er hva han sier opp mot artikkelen som er interessant.

2 Likes

Glenn Gundersen skal presentere swis på ewma konferansen, 23-25 mai.

18 Likes

23 Likes

Er du klar for det som kommer ? Liten hjelp i historiske streker nå, ikke mange handelsdager igjen av dette kvartal.

Ser det bare blir mer og mer interesse jo nærmere resultater vi kommer, utløsningen kommer med melding. Klarer vi over 50 før melding da.

3 Likes

Skal vi ta sikte på en helgemelding kanskje? :sunglasses:

Tror ikke det kommer i helgen, mulig vi kan få alle pasienter innrullert neste uke eller uken etter. Hemsedal analyse tar tid og kan gå over guidet av erfaring, så blir ikke sjokkert om den ikke kommer i q1, men blir positivt overrasket om den kommer. Er jo No news, men vi ser jo alle hva en bekreftelse og en betryggende melding av at det er framskritt kan gjøre gode ting for kursen. Ref DSRT i går.

1 Like

Tenker ikke bare på SIS. Her kan det komme litt av hvert.

1 Like

SBE, som er selskapets ledende sårpleieprodukt, designet for behandling av infiserte, kroniske sår.
Det er SBE som jeg er mest positiv til både for mennesker og dyr sårbehandling for SoftOx.
Her er har de kommet langt. Inntektene er enorme om de lykkes. :moneybag::moneybag::moneybag::moneybag::moneybag::moneybag:

1 Like