Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Circio fundamentale forhold (CRNA, tidl. TRVX)

Det er bra. Info til eierne er viktig. Så får vi se om de er furnuftige nok til å endre forslaget om fullmakt til styret.

Det er ingen oppgående eier som bør stemme for en slik dynamisk økende fullmakt på 10% etter at de allerede og bare på 1 år forsynte seg av hele 2,4% av selskapet.

3 Likes

Det er greit at du har en egen mening, men det er ingen grunn til å harselere med de som har en annen mening enn deg.

Det er nok nå …

2 Likes

Pass på “lommeboka” di Xon ellers tømmer de den snart

1 Like

Sier personen bak poop emojis på innlegg hen er uenig med.

1 Like

En oppegående person er en som er ressurssterk og velfungerende i samfunnet, klarer seg selv fint og/eller er særdeles flinke til å se andres behov og hjelpe disse.

En ikke oppegående person er det motsatte …

Enkelte innlegg premieres iblant med en :+1: eller en :-1: avhengig av kvaliteten på innlegget … ikke nødvendigvis om man er enig eller ikke.

Det er sunt med ulike meninger, men det er en grense hva som oppfattes som seriøst.

Håper dette forklarer mitt innlegg.

Dagens eiere har i dag null innflytelse på Targovax, å har ikke hatt det på mange år. Nå er det jaggu på tide å gi det administrasjonsstyrte selskapet noen føringer på hva som er å ikke er innafor.

7 Likes

Det er litt oppsiktsvekkende at de skal ha en “company update” med representanter fra de som setter lønn og annen kompensasjon. Er dette virkelig noe de skal bruke tid og energi på? For meg handler dette enkelt om at TRVX/Circio ikke har råd til kostbare bonusordninger nå.

7 Likes

Spørs om de ansatte må kjøpe seg noen aksjer så de får stemt gjennom forslagene sine. Opsjoner har som kjent ingen stemmerett :wink:

3 Likes

Company update faktisk :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: her jobbes det hardt for å beholde de gode ordningene

3 Likes

Rart at Ludvik Sandnes skal snakke? Eller?
Han virket lite imponert over «targovax» sin strategi med Atlas, under sin nano presentasjon.

1 Like

Kan det være at noen har spilt inn benkeforslag til styret, eller at stemmene så langt tyder på at noen ligger tynt an slik at vedtektene ikke kan oppfylles ?

2 Likes

Det kan tyde på at forhåndsstemmene har gjort ledelsen bekymret ja. Noen annen årsak til denne “update” er vanskelig å se.

8 Likes

Nå får Wiklund tenke på hvor høy risiko det er å ikke investere i eget selskap fremfor å bare tappe det og kjøre i gang dødsspirallån.

3 Likes

… interessant at der synes at være en slags sammenhæng mellem de seneste dages handelsmønster og selskabet melding vedr. optioner til ledelse og styre …

Naaah!

Hadde de backet opp avtalen med Atlas med en solid dose kjøp så tror jeg vi hadde vært på et helt annet nivå nå i tillegg ville stemningen vært mye bedre.

Men evnen til selvkritikk og selvinnsikt virker fraværende i ledelsen.

Når man hever lønn + bonus på nesten 4 mill, men ikke har mulighet til å investere noe i eget selskap virker det ikke veldig fristende for andre heller…

7 Likes

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

1 Like

#BransjeStandard

1 Like

Syns det er veldig rart at de skal bruke tid på dette. Hvis dette skal være en monolog for å argumentere hvorfor de trenger den og den opsjonsordningen nå så er det helt natta altså.

Få på litt fundamentalistisk utvikling og forskningsrelevant informasjon. Påtide å få fingeren ut av r…

2 Likes

Nå må dere slutte å sutre så mye her inne. På tirsdag blir dere oppdatert på hvorfor slike programmer er viktig og en stemme mot kan få konsekvenser.

2 Likes

Det er ikke verre enn å knytte bonus og incentiv-ordninger opp mot noe målbart og konkret som alle kan forstå, og der vi kan gi ris og ros med god samvittighet for det som faktisk oppnås. At noen har fått utbetalt bonus for 80-90% måloppnåelse i 2022 tror jeg de fleste av oss har vondt for å akseptere sånn på strak arm slik som selskapet er priset pr i dag.

Men det er jo ikke noe godt vitnesbyrd om hvordan selskapet ledes og kommuniserer med markedet når man for andre gang på to forsøk må gå en ekstra runde før generalforsamlingen skal møtes og stemme.

7 Likes