Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax (TRVX) Småprat

Det kan de jo ikke fordi prisen avhenger av data.

Gode data = partner+emisjon

dårlige data = emisjon, studiet legges på is

Av partnere ser jeg 3 BP som mest sannsynlige;

AZ har gode erfaringer fra perotenial og ønsker å utvide samarbeidet.

Merck likte det de så på melanoma med bruk av Keytruda+Oncos.
Tror også Merck umiddelbart så etter en booster når de feilet på 1L mesothelioma med Keytruda

Roche/Genetech har ikke virus i sin pipeline, så de ser muligheter for billig inngang ved å hjelpe Targovax

BMS, MJ sin gamle arbeidsgiver, et mulig wildcard

2 Likes

Hvilke data gjaldt sist? De kan nå da kjøre emi uten meso data… satser de på gode data og partner slik vi spekulerer i blir det nok uten emi og cash up front fra BP…

De kom jo med nyheter som gjorde at kursen stakk opp. Jeg kjøpte selv aksjer på den nyheten og tapte 30 % på det. De burde ha stoppet handelen i aksjen, når de så aksjen ta av og markedet åpenbart ikke hadde forstått at selskapet var strapped for cash!

Uenig her. Man skulle jo tro at det var flere som vil tegne seg når kursen stiger.
Det er jo bare å se på Vaccibody.
Jeg tviler på ledelsen trodde at disse utenlandske investorene var så kortsiktig at de lempet ut alt så fort så mulig og at kursen gikk ned til 4-5 kroner.

Det er umulig å vite. Jeg tegnet meg i pcib-emisjonen på 7 kroner i starten på 2017 eller når det var. Jeg solgte emi-aksjene med en gang de ble tilgjengelig på 14 kroner, men kursen gikk bare videre oppover og jeg angret selvsagt. Så det er vanskelig å vite hvordan markedet oppfører seg etter en emisjon.

2 Likes

Vaccibody har konsekvent gjort emisjoner i forbindelse med gode nyheter og presentert klart og tydelig hva pengene skal brukes til.
TRVX har dessverre ikke klart å gjøre det. De kom jo med nyheter knyttet til TG både med Zelluna og Parker, for så å komme med nyheten om at det ikke skal brukes mer penger TG sporet.

Hva med studiene som Sotio og AZ betaler for, andre som har klart lignende på Oslo-børs?

Avtalen med Zelluna ble børsmeldt på det tidspunktet ja, men dersom folk kjøpte på den nyheten så leste de ikke godt nok igjennom.
Mange ble lei seg når de sa de ikke ville bruke mer penger på TG, men jeg tviler på en emisjon på 300 millioner hadde gjort dere fornøyd. En plass må man stoppe og la andre ta over.

Vaccibody er vi jo alle fornøyd for kursen stiger hele tiden og da gjør de alt riktig. Men store aktører kan jo styre unoterte kurser slik de ønsker. Trvx var jo oppe i 36 kroner unotert, mens IPO havnet på 7 kroner.

2 Likes

Did the same , bought pcib for 31 for 1 year ago sold them at 33 last week and the rest is history, will not do the same with Targo, holding them to the bitter end or …

3 Likes

Jeg tror en emi er ganske markedsdrevet og at de kan aktivere/“trykke på knappen” ganske raskt, altså at tidspunktet ikke er planlagt langt frem i tid.
Videre er det en auksjon. Der de største aksjonærene “byr” på selskapet.

https://newsweb.oslobors.no/message/472682

1 Like

Videre:

Nettoprovenyet skal brukes til finansiering av klinisk utvikling, likviditet frem til 3. kvartal 2020, ytterligere produksjonsutvikling, samt generelle selskapsformål.

Den gang var det 19,99% utvidelse.

Enig. Pcib på 7 kroner i starten på 2017 så var norsk-biotech svært hot. Men etter et par år med bear-marked så ble ikke trvx emisjon på 7 kroner like bra der og da. Aksjene havnet også i feil hender.
Men vi er forbi der nå og det er optimisme både teknisk og fundamentalt nå :blush::blush:

3 Likes

Targo kan ha nøkkelen til fremtidens medisin

8 Likes

Godt å se at US-indeksene holder koken og oljeprisen er opp nå som Targovax viser styrke.
Alt ligger til rette for en kraftig oppgang nå :rocket::rocket::pray:
God helg!

5 Likes

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-12-06/fda-is-green-lighting-drugs-at-breakneck-speed-and-raising-alarm?utm_source=url_link

Denne måtte jeg stjele fra biotek tråden :slight_smile:

Interessant artikkel fra Bloomberg om FDA og godkjennelsesprosessen.

« “It isn’t that we changed our policies and are saying we are going to approve drugs faster,” said Janet Woodcock, director of the FDA’s Center for Drug Evaluation and Research, who joined the agency under President Ronald Reagan. “The difference now is we are going to see more of those because of the science. If there are people out there with no options and they have terrible diseases, we are going to get those drugs to them as fast as feasible

5 Likes

Gammel link, men morsomt å lese igjennom: http://www.mesotheliomaclinic.org/targovax-keeps-working-on-mesothelioma-drug-oncos-102/

“The company said that ONCOS-102 worked so well for one of the patients taking part in the Phase I study that his mesothelioma tumors shrunk by 47 percent.”

Klarer nesten ikke vente til data-avlesningene som kommer snart :heart_eyes:

4 Likes

Som et norsk selskap er vi glade for å åpne Oslo som et sted for ONCOS-102 føflekkreft-prøvetesting. Testene har vist lovende tidlig data, og vi er veldig fornøyde med å kunne tilby deltakelse i testen og denne behandlingsformen til norske pasienter med føflekkreft, sier medisinsk direktør i Targovax, Magnus Jäderberg, i meldingen.

– Vi tror at Oslo Universitetssykehus vil være et godt tillegg til vårt prøvekonsortium, som vil legge til rette for raskere rekruttering i del to av testen, legger han til.


Hensikten med prosjektet er å prøve ut en ny behandling for føflekkreft på pasienter som ikke lenger responderer på behandling med en PD1-hemmer, det vil si hos pasienter som har fått behandling enten med en anti-PD1 blokade (pembrolizumab eller nivolumab) som monoterapi eller i kombinasjon med ipilimumab. Dette er pasienter som har progredierende føflekkreft uten annet godkjent behandlingstilbud. Studien er en åpen pilotstudie og en skal evaluere sikkerhetsprofilen, immunologisk respons og klinisk effekt. Den aktive substansen ONCOS-102 som skal utprøves er et modifisert adenovirus som binder seg til kreftcellene og formerer seg i kreftcellene. Dette vil føre til kreftcelledød (lysering) og frigjøring av virus som igjen kan angripe nye kreftceller. Ved celledød frigjøres også tumorassosierte antistoffer som gir lokal inflammasjon og immunrespons mot kreftcellene.

ONCOS-102 øker også nivået av granulocytt-makrofag-kolonistimulerende faktor (GM-CSF). Ideen om å anvende modifisert adenovirus stammer fra behandling med Imlygic.
Dette er et godkjent legemiddel som har lignende effekt og som noen ganger har vist effekt på kreftsvulst. Det er imidlertid ikke godkjent som standardbehandling for progredierende føflekkreft. Dette prosjektet består av to deler.

Den første delen er under utførelse og ingen norske pasienter skal delta i den. Dette er en søknad om deltakelse i del 2. Opptil 24 pasienter med progredierende føflekkreft som ikke lenger responderer på PD-1 hemmer skal delta i del 1 og 2. I del 2 vil det være 6-12 pasienter, derav 3-5 fra Oslo som skal rekrutteres til deltakelse. Det foreligger en rekke inklusjons- og eksklusjonskriterier for deltagelse. Alle skal få samme behandling som består av Cyclofosamid (kjemoterapeutikum) gitt i.v. 1-3 dager før injeksjon av ONCOS-102 direkte i tumorvev. Dette utføres på dag 1, 4, 8 og 15 veiledet av ultralyd. Deretter gis ONCOS-102 og pembrolizumab hver 3dje uke fram til dag 169. Pasienten kan på klinisk indikasjon fortsette med pembrolizumab etter dag 169, men selve studien har en varighet på de første 27 ukene. Dosene av ONCOS-102 er beregnet utfra en tidligere utført tolerabilitetsstudie.

Pasientene skal kontrolleres med kliniske undersøkelser før, under og etter studien. CT eller MR av tumor tas ved 3 anledninger og biopsi av tumor vil også tas 3 ganger. Hudavstryk skal også utføres i tillegg til kliniske undersøkelser. Det skal gjøres genetiske undersøkelser av tumorvev, men ingen av de genetiske analysene vil ha betydning for diagnose eller medføre andre konsekvenser for pasientene.

4 Likes

For de som vil lese om langtidsvirkningene til TG.
"
Strikingly, 10-year survival was 20% (four patients out of 20 evaluable) versus zero (0/87) in a cohort of
nonvaccinated patient treated in the same period. Three patients mounted a memory response up to 9 years after vaccination.
The present observation of long-term immune response together with 10-year survival following surgical resection indicates
that K-ras vaccination may consolidate the effect of surgery and represent an adjuvant treatment option for the future."
wed-n-et-al-2011-international-journal-of-cancer.pdf (262,3 KB)

3 Likes

Ikke mange som i det hele tatt har 10års data i dette gamet.

3 Likes

Stemmer!
Og 10 års overlevelse i en indikasjon hvor median overlevelse ligger på 15-20 måneder uten framskritt siste 40 år.

3 Likes

Vi fortsetter praten i: