Diskusjon Triggere Porteføljer

Tekinvestor - Gamere & gamingprat

#1

Siden vi tydeligvis er gamere en hel gjeng her inne.

Topplisten min på steam i antall timer

Få se topplisten deres!

5 Likes
Conan Exiles :crossed_swords: (FUNCOM)
#2

Tenkte å opprette en egen gamer gruppe i går selv, etter all gamingpraten :slight_smile:

Spiller kun på PS4 så får desverre ikke opp noe slik liste. Men som sagt, bikket 1600 timer på Fifa 16 :stuck_out_tongue:

2 Likes
#3

Ps4 er jo nesten ikke gaming da! :stuck_out_tongue:

Få deg PC, JOIN THE MASTERRACE!

4 Likes
#4

Hehe, la oss ikke gjøre dette om til en PC vs. konsoll diskusjon da. Spilte mye på PC når jeg var Yngre, Doom, Wolfenstein, Duke Nukem, og Quake. Senere gikk det mye i Delta Force og Counter Strike.

Men har alltid hatt en forkjærlighet for konsoll. Fra min første Nintendo 8-bit til PS4 nå. Vært innom det meste av konsoll (utenom Xbox).

1 Like
#5

Aii den lista må ses på ja. Bare synd mesteparten av gaminga mi er før steam sin tid, samt tibia og lol ikke er på steam

1 Like
#6

Fin tråd! Litt artig å lese hva dere andre spiller/har spilt! Jeg har Steam-konto, men har så dårlig med spilletid der (enn så lenge :wink: ) Jeg startet min gaming på konsoll. Begynte på en Philips Videopac G7000! og spilte kun på konsoll i følgende rekkefølge; Nintendo 8-bit, SNES, N64, GameCube, Xbox, Xbox360, PS3, helt til jeg installerte WoW på PC ved årsskiftet 2006/07, så spilte jeg stort sett kun WoW i maaange år (antall påloggede timer husker jeg ikke lengre, men det er mange). Alt fra casual til semi-hardcore raiding.

Har vært innom AoC, LotRo og SWTOR, og nå sist Entropia Universe (måtte sjekke den ut pga real currency økonomien, selvfølgelig).

Sluttet å spille for å oppdra to valper, nå som de begge er for voksne å regne, lurer jeg på om jeg ikke må kjøpe ny gaming PC for å være med på CE i Early Access… den jeg har er nå blitt 8 år gammel lol!

2 Likes
#7

Appropo så startet jeg karrieren med en mattel intellivision. (jeg hater fortsatt morra mi for at hun kastet den uten å si fra etter at jeg hadde flyttet ut.) Har nylig kjøpt en brukt Amiga 500 for 2500,- og bestilt den nye nes classic konsollen

3 Likes
#8

Den har jeg også lyst på! :slight_smile: nostalgi

3 Likes
#9

Niiice! …men synd den kastinga altså…

Videopac’en står på hytta, fullt funksjonabel! NES’en funker ikke lenger, men har kjøpt ny sånn kontakt-dingseboms (husket plutselig ikke hva det het)… jo, pin-connector!

#10

Ikke alt som spilles via Steam tydeligvis :wink:

#11

Har NES 8 biten med spill in kjelleren. Har lurt på å få tak i gammel tjukktv og koble til igjen

Remember-berries…

:slight_smile:

#12

Tenkte å legge bud på 5000 til en krone. Sånn lottobong

#14

Olala. Nei, men jeg har sett den nå! Takk

#15

#16

No Man’s Sky fikk jeg som free DL på PS4. Ikkek testet enda, men ser interessant ut!

#17

Den har faktisk jeg også sett på!
Hmmmm, mulig jeg må bestille! :smile:

Edit: Den er jo ikke å oppdrive!

#18

Blitt mindre spilling det siste året, mer spilletid har gått til børsen og lesing av bedrifter/se prestasjoner :stuck_out_tongue:
Dersom OMX hadde vært på steam, så har den sikkert ligget mellom Civ V og Arma 3

3 Likes
#19
2 Likes
#20

Morsom tråd!

Som familiefar så kan man trygt si at tiden med spill er forbi (for min egen del), selv om jeg klarer å få meg noen timer i uka med World of Tanks.

2 Likes