Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nykode Therapeutics (Vaccibody) småprat (NYKD)

Men for all del, en fjær i hatten at Roche har lagt merke til Vaccibody!

Ser Haudemann selger seg ut av Bergenbio om dagen. Må innrømme det er skummelt med han når han har såpass gevinst i Vaccibody. Umulig å si hvilken plan har. Plutselig våkner man en dag så er vacci kursen nede på 15 igjen, hehe

Haudemann ser jeg på som en like toxic medaksjonær som Spetalen. Man kan egentlig aldri ha høyere snitt enn dem i en aksje og tro at det skal bli bra butikk.

1 Like

Ja enig! Eller jeg har litt mer til overs for Haudemann. Spetalen er jo helt ubrukelig å “ha med på laget”
Mer motsatt av Warren Buffet går det ikke an å komme.

Synes synd på Bjørn Kjos. Ville ha med seg John Fredriksen i emisjonen og så ender han opp med Spetalen som aksjonær. Den er lei…

1 Like
1 Like

Fantastisk å se.

Forferdelig kjipt at ikke andre av Radforsk sine selskaper makter å få ut sånne inspirerende bilder som gjør konferansene til noe mer enn en tørr børsmelding.

1 Like

Jeg synes at det beste med dette bildet var at det ikke kom fra Vaccibody men fra deres partner Nektar som med 5,8 milliarder USD i market cap er en kjempe sammenlignet med de norske selskapene.
image

1 Like

I helvete mann. Vanskelig å være uenig med deg!

Ser spennende ut ja. Noen som vet grunnen til Nektar therapeutics aksjen nærmest har vært i fritt fall de siste måneder?

Nei, men med disse resultatene går nok kursen opp : )

For håpe det! Preklinisk er en veldig lang reise da :slight_smile:

Nå skal de jo til å teste på menesker til høsten.
Spennede er det jo, kan bli stort dette.

Kan bli gigantisk, men vi som har investert i dette markedet vet at fra preklinisk til et forhåpentligvis ferdig produkt tar evigheter. Forsinkelser og emisjoner er det så og si hele tiden i denne bransjen. Men dette er kanskje det beste biotech selskapet vi har :slight_smile:

1 Like

Takker @Boms

Fin gjennomgang av Falck.

Det har gått meg hus forbi at Susanne Stuffers er valgt inn i styret i februar i år.

Ellers består styret av Tom Pike (leder), Ingrid Alfheim, Lars Lund-Roland, Erlend Skagseth, Anders Tuv, Bernd Seizinger, Jan Haudemann Andersen

2 Likes

Det har jo vært en stille periode fra selskapet de siste ukene. Men aksjekursen og handelsvolumet har i følge mine kilder vært bra. Flere hundre tusen aksjer skal være omsatt på kurser mellom 44,- og 45,- og nå er best bid 44,-.

Så får vi se når neste oppdatering kommer om det er fremdrift som forventet.

2 Likes

Her er en liten artikkel om samarbeidet mellom Nektar og Vaccibody. Deres kliniske forsøk starter senest i 3Q og kan bli utrolig spennende om det er i nærheten like effektivt på mennesker som på hvite mus.

Her er en oppdatert presentasjon av Vaccibody som er verdt å lese. Legg merke til at de nå har fått godkjennelse for de planlagte kliniske forsøkene sammen med Nektar og også utvider antall sites i Tyskland.
http://www.vaccibody.com/wp-content/uploads/2019/05/190521-Food-for-thought-Next-Generation-Cancer-Immunotherapy.pdf

Aksjen omsettes visstnok på 44,- kroner i relativt greit volum nå i mai.

1 Like

Bør Vaccibody gå over til fimavacc som adjuvans? Ser ut som om de bruker Hiltonol?(Poly I:C) som adjuvant!

2019-05-22_14-31-27

Den grafen du har klippet dette fra er vel en referanse/Standard of Care behandling, og ikke hva som inngår i behandlingen med Vaccibody sin VB10.NEO. (sjekk gjerne med selskapet, eller noen andre som kan dette bedre enn en ufaglært som meg)

Ellers så er det jo etter min erfaring om å gjøre å ha så “enkle” forsøk som mulig for å få de godkjent og gjennomført raskt. Er det for mange ukjente komponenter vil både myndigheter, klinikere og pasienter være mer skeptiske og også bruke lengre tid på sine beslutninger.