Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

Verden vil selvsagt aldri bli ferdigvaksinert. Dette viruset forsvinner nok heller aldri. Men en viss immunitet som følge av vaksinering i de fleste utviklede land er forventet, men med usikker varighet… Lokale utbrudd av større eller mindre grad må vi påregne i uoverskuelig framtid. Håpet er at mutasjoner blir lettere å takle og at nye vaksiner blir utviklet hurtig. Toppledelsen i WHO uttalte at viruset er blant oss også om 10 år, og prognosene for vaksinering i USA er høyst usikre, JB uttalte i dag at han håper viruset er under bedre kontroll om et år men at det er langt fra sikkert. Dersom Bemcentinib fungerer og blir godkjent etter en evt ekstra studie er det nok ikke et eneste land som vil la være å fylle opp medisindepotene med vidundermedisinen til BGBIO. Selskapet er overhodet ikke sent ute.

3 Likes

Det holder at folk i de største risikogrupper er vaksinert, så med ferdigvaksinert menes at de mest risikoutsatte er vaksinert. Mange unge vil bli immune uten å bli vaksinert. Markedet for Bem. krymper for hver dag som går. Hvordan forklarer man ellers den lave kursen?

Nå må man ikke glemme at BEM mot Covid kun er en bonus. BEM er først og fremst en kreftmedisin, samt at den også ser ut til å kunne ha effekt mot andre sykdommer, som f.eks fibrose. Maarkedet for BEM er enormt.

2 Likes

Grunnen til den store interessen for medisinen i øyeblikket er i stor grad Covid 19, og det er det markedet jeg referer til.

Joda, men det er viktig å se det totale bildet og da vil du se BgBio som primært et kreftselskap. Det er mange av oss som har vært skeptiske til at selskapet vil lykkes mhp Covid-19, men så er det da heller ikke covid-19 som er årsak til at verken Trond Mohn eller mange av oss andre er investert i BgBio.

Ha en riktig god dag!

5 Likes

Det blir litt historieløst og grunt å trekke paralleller fra dagens kurs i ditt hode til en C-19 fiasko fordi selskapet er sent ute. Hva som skjer i det knøttlille men velstående landet vi bor i har ingen relevans. Det bor 7,5 milliarder mennesker på jorda hvorav de fleste i fattige land. De færreste vil bli vaksinert de neste 5 årene så viruset vil eksistere med tunge utbrudd i mange land. Nye mutasjoner kommer, i verste fall varianter som de vi ser i Brasil nå som smitter uhyre lett og som er langt farligere enn det vi har hatt her hjemme. Selv WHO erkjenner at de ikke er i nærheten av kontroll og vil ikke være det på svært mange år. Dersom Godfrey har rett vil vi få en særdeles positiv vår og sommer med tanke på kursutviklingen i forhold til Covid suksess. Men dette er kun en bonus. De store pengene ligger i kreftstudiene hvor vi nærmer oss fase 3 i minst 2 studier. Her er BGBIO verdensledende. I tillegg starter studier mot Fibrose hvor Bemcentinib har vist å ha en oppsiktsvekkende god effekt. BGBIO er svært lite profilert på OSX og oppleves vel som noe anonyme, men det er kun inntil videre.

5 Likes

Da bør vi ta en samtale med TM om å ikke selge hvis det kommer et skambud

Ut i fra de signalene han har sendt og hva han har sagt, er mitt inntrykk at han ønsker å være med hele veien. Jeg oppfatter ham som en langsiktig investor. Det at han forsetter å kjøpe seg opp er et positivt signal, pluss at flere familiemedlemmer også har kjøpt store poster!

Rigel Pharmaceuticals Inc. shares (RIGL) soared 39% in premarket trade Thursday, after the company said it has agreed to partner with Eli Lilly and Co. (LLY) in developing RIPK1 Inhibitors to treat immunological and neurodegenerative diseases. As part of the deal, Rigel will receive an upfront cash payment of $125 million and have the potential to earn up to $835 million in milestone payment on reaching certain goals. Lilly will be responsible for global commercialization of Rigel’s lead RIPK1 inhibitor, R552, and Rigel will have the right to co-commercialize the treatment in the U.S. Rigel shares have gained 101% in the last 12 months.

2 Likes

Selv et skambud på150-200 pr aksje vil gjøre TM med familie og venner ufattelig rike. Men jeg tviler på at dette frister. TM kjenner potensialet. Han er langsiktig i selskapet inntil et big pharma selskap skulle tilby uhorvelig!!! mye penger.

2 Likes

29.april steg BB med 140% på nyheter om at BEM. Skal testes på Covid 19 pasienter. Selvsagt er kursen i stor grad basert på at de kan klare å vise at BEM virker mot Covid 19. Da er det også innlysende at interessen reduseres når en ser at vaksiner virker.

140% var vel top intradag, stengte på rundt (bare) 100% +
…og derfra har den (nesten) bare sunket ettersom Covid-gamblerne har gitt opp?

Kursen har hele tiden etter 29.apr. vært langt over kursen før 29. apr. Tror ikke så mange har gitt opp Covid 19 potensialet, bare innsett at potensialet er redusert siden vaksineprodusentene kom først. Både vaksiner og BEM kan utfylle hverandre og derfor er det fortsatt et potensiale i BEM for Covid 19.

1 Like

Joda, den er fremdeles høyere, absolutt, poenget mitt var at 140% ikke er helt representativt/relevant heller når vi snakker om hva som ligger i dagens prising.

Kan jo minne om at kursen lå godt over 50 i juni 2018, lenge før kineserne spiste flaggermus til lunch😂

5 Likes

Den hadde vært enda lavere idag om det ikke var før covid-19

De har også hatt en emisjon på 37,5 å hentet inn en god del penger som du ikke tar med her.

Du får tro det dersom det gir deg ro i sjelen. For meg er BgBio primært et selskap innen kreftforskning. De sitter på unik vitenskapelig kompetanse og to studieløp som er ferdig med fase II og som ligger i startgropen for gjennomføring av fase III. Og den biten av BgBio er fullstendig uavhengig av covid-19.
I tillegg er det nylig kommet frem at BEM kan ha positiv effekt på fibrose. Skulle det stemme så åpner det seg et meget hyggelig marked der også.

Joda, covid-19 kan bli en hyggelig bonus, men det er ikke fundamentet for BgBio.

7 Likes

Gøy å ha et lodd i nanov i dag også. Så satser på en lik tur i bb til uka :stuck_out_tongue_winking_eye: