Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

Jeg har for min egen del vurdert inngang i aksjen fordi jeg synes mye biotek er spennende, og tar derfor gjerne noen tunge lodd et sted og noen lettere andre steder, men innsidesalget til CEO når Covid-haussingen på var på sitt ytterste tok bort all interesse for caset.

Jeg har snakket med flere som har vurdert det på samme måten. De hypet og kjørte en helt vill suksessratio-story i media, og gjorde en glimrende emisjon på fantastisk kurs. Det hadde vært et gedigent pluss i boka var det ikke for at han som hadde hypet det mest kastet ut 80 % av aksjene samme dag.

Det blir litt JD i NANOV; markedet lurer på hva som egentlig er galt med aksjen siden CEO vil ut. Før de kan vise til overbevisende nok data i BGBIO tror jeg selgerne vil bruke sterke dager til å lette seg. Storyen er ikke helt intakt p.t, men de har heldigvis en av Norges rikeste menn som sponsor og støttekjøper når det butter i mot. Det mangler både TRVX og PCIB, man ser jo der hvordan slike stories går når det ikke finnes noen støttespillere i aksjen i dårlige tider.

5 Likes

5 Likes

Så langt har covid sporet vært innbringende for CEO, som solgte seg godt ut på emikurs og BergenBio som hentet maks ut på emisjonen på 38 tallet.
Den positivieten som CEO har gått rundt med siden våren 2020 har ikke blitt backet opp av studien i England,SA og India.
Når vi nå ser resultatene så må man jo si at Godfrey tok feil. Og de som tok RG ord for god fisk har vel mest grunn for å være misfornøyd.
Jeg har ikke aksjer lenger i BGBIO jeg solgte siste rest 20 april med en minimal gevinst.
Ser for meg aksjen som en ørkenvandring ut 2021. Her kommer det bedre sjanser til å gå inn senere når det gjelder kreftbiten. Covid sporet bør nå endelig skrinlegges.

Mulig jeg ikke har fulgt med, men ha sa vel noe om at hadde stor tro på at Bemcentinib kunne være til hjelp for mange pasienter. Han sa vel ikke direkte noe om at han garanterte spenstig umiddelbar kursoppgang til glede for kortsiktige gamblere?
Akkurat hva var det du refererte til?

11 Likes

Absolutt ingenting tyder på at Bemcentinib ikke virker mot covid-19.

1 Like

bilde
Tolket ikke den positivt. Marked update? Kan kanskje plukke litt på den.

I og med at mRNA har gjort sitt inntog er jeg usikker på om medesin er så hot når det gjelder covid lenger.

BGBIO METEVA AS +100.000 i går.

5 Likes
4 Likes

«Organisasjonen utvikler seg for å møte kravene fra senfase-utvikling og leveranse av verdier for aksjonærene»

:crossed_fingers:

Tror ikke denne ble delt her i går:

Bergenbio undeterred by bemcentinib miss in COVID-19 trial as subgroup analysis identifies a forward path

4 Likes

Takk for artikkelen.
Klar tale

The company does want to ensure that it will create shareholder value, whether it goes solo or with a partner. But the medical need for safe and effective therapies remains substantial, given the slow rollout of vaccines in most parts of the world. “There’s still a major, major latent liability there,” Godfrey said. As a once-per-day oral pill, bemcentinib will be cheaper to make and cheaper and easier to administer than biologic drugs, he added.

1 Like

Litt mer av teksten.

"Administrerende direktør i Bergenbio, Richard Godfrey understreker at det naturligvis har vært stor interesse for behandlingen av alvorlig sykdom som følge av corona, og særlig etter utviklingen i land som India hva gjelder respirator.
BGBC020 studien viser at for mer enn 50 prosent av COVID-19 pasientene som er innlagt på sykehus, har bemcentinib potensiale til å øke andelen som overlever uten å trenge respiratorbehandling, skriver selskapet i en melding.

2 Likes

For mig lidt uforstålig udvikling de sidste to dage… Er aktien psykologisk udfordret qua det sidste års kursudsving? Skal der kommerciel aftale på bordet for at den kommer til Emi kurs?

Skuffelse og noe konkret ligger langt fram.

• ikke fulltreffer på effekt.
• ingen haste/nødgodkjenning
• nødvendig med ny studie a’ min 15uker
• Ingen antydning om partner. Dog pågående samtaler med bransjen og myndigheter.

For min del spørsmål til inntjenings ratioen. Det koster å forske og det koster en pen sum ved oppstart fase 3.

1 Like

Nja…jeg synes du konkluderer litt lett.

Nødgodkjenning:
BB sier at de betrakter det som “unlikely” at de vil forfølge dette, men det er vel rimelig sannsynlig at en evt partner vil gjøre det. India deler ut nødgodkjenninger og bp sier ikke "nei takk " til kommersielle muligheter.

"Ingen antydning om partner":
Det blir vanskelig å snakke om det hvis de har noe konkret på gang. Lett å forsnakke seg, eller få fokus på et område de pt ikke ønsker belyst. I februar snakket selskapet om å bringe Bemcentinib ut til covid-19 pasienter med partner. Nå sier det ingen ting. Enten er sporet dødt, eller så er det hett. Og det er lite som tyder på at det er dødt ( se neste punkt)

Kommersialisering av bemcentinib mot covid-19:
Godfrey sier idag at de snakker med"governments and regulators" (?) om “«….secure route to approval and use in patients”
På spørsmål om fase 3 ( generelt om fase 3) sier han " partners are very welcome” og “…we continue to talk to partners”

På spørsmål om når de slipper mer data fra covid-19 studiene, så svarer han på det, men er rask til å vri fokuset over på dette med å sikre veien for godkjenning og bruk i pasienter.
Det fremstår helt klart ,at Bergenbio mener meldte data er mer enn god nok til å gå videre for å sikre kommersialisering av bemcentinib. Det fremstår som at kommersielt løp pt har høyere prioritet enn sammenstilling/analyse av data.
Han nevnte også noe igår om at de nå har “clean data” som de kan bruke i samtalene/dialogen som foregår.

Og viktigst: Data sluppet siste døgnet viser at Bemcentinib virker for veldig syke pasienter.

7 Likes

BB omtaler det som usannsynlig, hva hjelper det da at en eventuell partner forfølger det? Det blir jo ikke noe mer sannsynlig av den grunn.

2 Likes

Nå var vel ikke meldingen i går akkurat hva vi ville ha, men at det skal føre til er kursnedgang i skrivende stund på nesten 10% er jo egentlig helt ellevilt! Nå er kursen like lav som før corona, og ingenting er 100% avklart at det ikke blir noe her! Dyktige de som klarer å presse ned kursen til dagens nivåer!

Det som er tragisk nå er at alt dette covid fokuset tar helt over styringen på hva vi egentlig har investert i. BB er jo et kreftselskap, som viser særdeles lovende takter med nærliggende triggere. Det er jo helt feilt fokus som driver kursen nedover - ikke det fundamentale! Covid delen er og forblir en bonus!

2 Likes

Jeg tar aksjer på dette nivået. Pre covid priser, med betydelig mer penger i kassen. Kreftbehandlingen er årsaken til at jeg er inne, covid er en bonus.

Jeg tror vi også glemmer relevansen av de pre kliniske og kliniske forsøkene på covid. Covid 19 er et coronavirus. De er det mange av. Og det vil komme nye i fremtiden. En klinisk effekt her kan bety behandling for andre coronavirus også. Jeg har stadig tro på at vi kan bli overrasket over covid sporet og få akajonærverdier på bakgrunn av dette. 5% bedre overlevelse og betydelig færre på respirator er essensielt for pressede sykehus, kanskje spesielt i tredje verden hvor ressursene er knappere.

6 Likes