Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

Nei, men det betyr at de kan være 0,499% short uten at det kommer på listen, men tar du kontakt med finanstilsynet er de pliktig til å opplyse short posisjoner til deg som er over 0,1%

1 Like

Innkalling til styremøte. Nye styremedlemmer på plass idag :slight_smile:

Ender vi uka >35 lover det godt :slight_smile:

1 Like

Tror faktisk vi kan se 40, oppdaterte analyser er på vei.

2 Likes

He-he. Et av de to nye styremedlemmene sitter i Healthcor Management som har følgende motto:

HealthCor is an experienced value based investor that is dedicated to identifying global healthcare and life science equity securities that are mispriced.

Feilprising er vel stikkordet på BergenBio. Fint at de er verdibasert, spørs hvilke verdier da.

3 Likes

BGBIO har allerede levert meget gode resultater på ASH tidligere denne måneden. I ettermiddag ommøbleres styret og inn kommer to nye styremedlemmer med solid internasjonal erfaring. Om få uker går vi så inn i 2021. Et år som kan vise seg å være året da BGBIO virkelig får sitt gjennombrudd. Allerede i slutten av ja har skal selskapet presentere resultatene fra cohort C med Bemcentinib i combo med Keytruda på WLCC. Der kan vi forvente at ledelsen nok en gang presenterer meget gode resultater. I tillegg vil vi i løpet av Q1 21 få avlesning av Bemcentinib sin effekt mot covid-19.

Vi har nettopp begynt på en periode der kursen kan komme til å gå bananas og BGBIO virkelig får sitt gjennombrudd.

Nyt tiden som kommer!

13 Likes

Top 20 øker og øker.

Det eneste skjær i sjøen på kort sikt er Accord kaster kortene slik jeg ser det. Godt mulig at vi ser et kortsiktig dykk på 15-20 prosent den dagen hvis noe slikt skjer. Markedet har en tendens til å overreagere på slikt men kursen vil innhente seg fort etter noe sånt. Fine dager i BergenBio siste måned. Takker short for at jeg fikk snittet ned. Kanskje jeg skal sende en konfekt til Voleon i år til jul​:grin::grin:

Har ingen tro på at markedet legger særlig vekt på accord i det hele tatt, og overhodet ikke noen 15-20% dipp.

Studiet er mer eller mindre verdiløst.

3 Likes

Det er en risiko for det selvsagt, men nettopp derfor MÅ man som Bgbio aksjonær per dags dato ha klar litt cash slik at man kan kjøpe på dippen og utnytte at markedet ikke evner å putte et eventuelt accord fail i perspektiv.

Når det er sagt så kan Bemcentinib også vise effekt på Covid og omtrent etterhvert positivt resultat vil kunne gi pick-a-number Mcap.

1 Like

Verdiløst for i form av prising, eller verdiløst som studie mot Covid?

Merkelige påstand om BGBIO, basert for å baisse? Du taler helt imot hva management kommer med. Utrolig merkelig da du er Moderator og du skulle vist bedre. Fjerne du denne, foreslår jeg at du fjerne din utsagn med det samme.

1 Like

Accord legger ikke ned nå, men regner med de er veldig interessert i å få studien raskt ferdig. Studien er åpen, slik at det kan fint være at man våkner opp en morgen med en melding om at man mener man kan ha funnet en lovende behandling av covid pasienter, og den behandlingen kommer fra bergen osv.

Om han mener det han skriver så er vel det helt greit. Synes det er fint med flere syn, vi må unngå å havne i PCIB-tråd fellen… Mvh PCIB investor :wink:

Dog vil studien gi verdi, alt som er SOC vs SOC + intervensjon/Bemcentinib vil kunne gi verdi på toksisitet satt opp mot hverandre og effekt, at den så evt må gjennom SOLIDARITY/Fase 3 er given men da vil nok medisinen utlisenseres med en royalties avtale da Bgbio vitterlig har kreft å fokusere på hehe.

5 Likes

Flere meninger er greit og jeg er enig i det som du sier. Men å komme med bombastiske påstander kan ikke være meningen. Mange har tapt penger i PCIB pga bombastiske påstander blitt tillat.

Så alt gjelder formuleringen!

1 Like

Ja, etter mitt syn er Covid studiene mye viktigere enn hva enkelte vil ha det til, en ting er om de viser positiv effekt mot Covid, gjør den det kan det jo bane vei til ett helt nytt marked innen behandling av virus.
Vi har jo eks viagra som traff ett marked den egentlig ikke skulle treffe.
Kan Bemcentinib virke hemmende på mange virus vil det jo være en flott bonus.

4 Likes

Haha, faen som du baisser nå da. Det hadde vært lettere å ta seriøst dersom du begrunnet meningene dine.

Jeg tror det er større sjanse for at det er du som vurderer dette feil enn det hele er “verdiløst”.

Edit: Det heter forresten “studien” ikke “studiet”.

5 Likes

Absolutt, Bemcentinib har mange potensielle indikasjoner. Også gjort in vitro studier i Asia med Bemcentinib på mage-tarm cancere, andre steder fibrose, og nå Covid-19. Se utfyllende liste et godt stykke opp på Fundamental-tråden.

Ved treff på Covid så vil i tillegg mengden PR for selskapet være enorm, om enn bare middels resultater. På gode resultater, herre min hatt det vil ta av ulikt noe som er sett på OSB noen gang. Men man kan bare ikke gå rundt å håpe på dette, velger å være 70 % lastet med resten i reserve i tilfelle Covid-fail til å kjøpe godt nedi gryten på en panisk “Bergenbio feiler på corona studie”-dag.

3 Likes

Jeg kan ikke helt si at det er baissing at jeg mener at bergenbio er solid underpriset bare på grunnlag av onkologidelen, og at jeg i TA-tråden poster at den er på full gang med å bryte opp fra nedtrend.

Trøbbelet er vel at du får panikk og angst straks noen har et annet syn enn deg, pust litt.

Covid19 er en ren opsjon i caset for min del, jeg legger absolut 0% vekt på den.

Ser ikke deg showcase bergenbio på blogg og twitter. Men jada, jeg er en baisser. Dønn.

6 Likes

Nå er du helt ute på viddene her.

Du hevder at covid-satsningen er “verdiløs”, uten å begrunne hvorfor du mener dette.

Å hevde at jeg har panikk og angst på bakgrunn av jeg ikke er enig med ditt ubegrunnede og dramatiske utsagn er jo bare latterlig.

1 Like