Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

Uff sorry, så klart - my bad, har rettet på hvem som kjører studien. Endrer forøvrig ikke innlegget mitt fundamentalt.

Leser artikkelen sånn at den peaken i januar på 50 pasienter gjaldt bare ett sykehus sånn som eg leser det (Ahus).

Jo, du har rett. Ahus dekker omlag 600K innbyggere så er et av det største i landet.

Hva er forventningene til Q4 som legges frem på torsdag 16.2? Hva blir cashburn? Kommer det noen nyheter eller oppdateringer av betydning?

Forventninger om at cashburn reduseres fra 60 mill til 50 mill pr q. Utenom det kommer det nok intet nytt - da skal/bør det børssmeldes med en gang. Forventer at kursen faller 30-50 øre etter fremleggelsen - slik den ofte har gjort tidligere etter kvartalspresentasjon. Anbefaler dere å stille spørsmål på q/a delen på slutten. Der har aksjonærene mulighet for å spørre om det de lurer på.

3 Likes

https://newsweb.oslobors.no/message/582550

BerGenBio Announces Positive Data From Phase 2 Trial of Bemcentinib in Combination with Pembrolizumab in 2L+ NSCLC Patients

9 Likes

Andre som leser meldingen som et tegn på at de holder seg på stien, men at kreves mer forskning?

Hvor mye vil dette ha å si for muligheten til å få inn frisk kapital? Selskapet har vel nok penger til å driftes ut q3 eller q4? I hvilken grad vil dette være til hjelp? Eventuelt hvilke andre resultater må bli ferdige? Covid-sporet ser ut til å ta svært lang tid.

3 Likes

Synspunkter på disse resultatene, Roc?

Sorry, begynte å skrive på den andre BGBIO tråden hvor meldingen ble meldt :blush:

Ok, takk for svar. Er lekmann og klarer derfor ikke helt forstå hva du egentlig mener. Men heller mot å forstå deg slik at du ikke ble hodestups forelsket etter dette. Blir uansett spennende å høre i morgen.

Føler det var litt vanskelig å bli helt klok på datene Oddvar. Man har ikke noe konkret å sammenlikne opp mot så måtte derfor titte hva som var vist med sjekkpunkthemmer alene i 2. linje. Basert på det så føler jeg dataene i dag ikke var noe wow, men mer på linje av hva man kunne forvente. Unntaket er STK11 som det ikke er vist mye data på før av andre. BGBIO har vel ca 30 pas fra STK11 mutasjonen. Så hvis det er noe så er det kanskje her.

Ellers, ikke legg mye vekt på det jeg sier :blush:

1 Like

Takk igjen👍 Interessant å få belyst flere sider/synspunkter omkring dette.

1 Like


-76 mill for q4

  • må på pengejakt ila 2023
2 Likes

De må gjøre noe med cash burn nå som du har et laserfokus. Dagens finansieringsmarked er ikke nådig og BGBC008 var vel det viktigste value inflection point de kan hente penger på i en emisjon.

Merkelig at cashburn går opp pr kvartal når laserfokuset har «redusert» porteføljen. Blir spennende å høre hva olin har å formidle kl 10.

Ja, er vel 1 år siden de annonserte laserfokus og med dette kunne en forvente at de også ble gjort noen grep rundt kostnader, både de som går til R&D og de som går til generell administrasjon.

Kostnadene for BGBG008 og også AML/MDS må jo være over nå og disse må ha kostet endel.

1 Like

Nå er det som kjent veldig høy inflasjon i økonomien, så er vel ikke usannsynlig at det påvirker utgiftene for BGBIO også, f.eks. strømutgiftene, selv om de har laserfokus.

I CRO kontraktene for de kliniske studiene og andre større vendors slik som CDMO er prisen satt når respektive kontrakter ble signert. I slike større kontakter ligger det inne en klausul på hvor mye prisene kan reguleres opp (dette forhåndsavtales). Så at kostnadene for de kliniske studiene og store vendors skal ha stor påvirkning grunnet inflasjonsnivået (utenom det man har forventet) er jeg ikke helt overbevist om - disse større kontraktene gir god forutsigbarhet. Ja, utgifter til kontor, reise, lønn og admin generelt er endel mer inflasjonssensitivt.

Forventer at kostnadene går ned nå fremover siden 3 store studier er avsluttet (NSCLC, AML, covid), selvom de startet STK11 så koster nok ikke denne ene studien like mye som som de 3 andre