Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Celsius Network - CEL - Snart Exchange launch

Hei folkens. Jeg gir dere en heads up angående CEL Celsius Network, utlånsplattformen. CEL har for øyeblikket ingen utiliy, og handles kun på idex.

Det er planlagt lansering av exchange 15 mai, ca 1 år etter ico. Dette gjøres pga man vil ungå å bli ansett som en security. Alex Mashinky, milliardær og entrepenør med over 3 milliarder i tidligere excits, CEO av Celsius sier det blir på en av topp 3 exchanges. Det annonseres på consensus hvor han også er speaker.

Utiltity på token kommer i bruk rundt samme tid, noe som vil øke etterspørsel av token.

Fundamentals: For øyeblikket har de 100 mn usd i innskudd, og mer enn 1 milliard usd gjort i utlån, med mål om 200 mn innskudd og 2 mrd i utlån i år. Lykke til og DYOR!

https://celsius.network/cel-token-explained/

1 Like

Celcius skulle egentlig ligget på 73-plass i coinmarketcap, med markedsverdi på ca 77 millioner. Volumet på IDEX var siste døgnet på ca 32000$, sammenlign det med volumet på de andre coins rundt samme mcap. Vanskelig å si hva som vil skje når den treffer exchange, men dobler den seg er den blant topp 50. Det virker for meg som at volumet slik det er nå ikke kan rettferdiggjøre prisen. Men interessant prosjekt absolutt!

1 Like

Ja er veldig lavt volum, men regner med det øker når kommer på en stor exchange, og spesielt i sammenheng med utility. Man får rabatt i gjenbetaling av månedlige renter hvis man bruker cel, samt hvis man holder en viss mendge cel får man mer i renter på innskudd, ikke minst kan man kun få compounding renter hvis man tar utbetalt i cel. …

1 Like

Ser ut som utility kommer idag :smiley:

1 Like