Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Dno

DNO Shares Traded Ex-Dividend

Mandatory Notification of Trade

Mandatory Notification of Trade

DNO Releases 2023 Annual Report and Accounts

Heisenberg Discovery Delineated by Appraisal Well, Sidetrack

1 Like

Mye venting her.

tenker det er nyttigt å poste linken her :sweat_smile:

https://www.kurdistan24.net/en

1 Like

DNO Kurdistan Operations Recover Rapidly from Torrential Flooding

https://www.finansavisen.no/energi/2024/04/04/8114669/dno-anlegg-har-kommet-seg-etter-flom?internal_source=sistenytt Baeshiqa blir også nevnt.

Poster en link til en Twitter/X konto Som følger situasjonen mellom Krg og Baghdad tett. Er det lov å håpe på at en løsning er nær forestående?

https://x.com/john78846295?t=PGFP1jsl1UsocTh_99EaNg&s=09

Brasse, Now Bestla, Brage’s Grandma, to Tie Up with Brage as Partners Approve Field Development

lo (Infront TDN Direkt): USAs president Joe Biden og Iraks statsminister Mohammed Shia’a Al-Sudani bekreftet under et møte mandag viktigheten av å sikre at irakisk olje kan nå internasjonale markeder og uttrykte ønske om å gjenåpne Irak- Türkiye-rørledningen.

Det fremgår av en melding fra Det hvite hus mandag.

Association of the Petroleum Industry of Kurdistan (Apikur) skriver i en melding tirsdag at de “setter pris på president Biden og statsminister Sudanis vektlegging av å raskt gjenopprette eksporten gjennom rørledningen Irak-Türkiye under møtet i Det hvite hus”.

Videre understreker Apikur at de fortsatt er klare til å fortsette diskusjoner med embetsmenn fra irakiske og kurdiske regionale myndigheter (KRG) for å gjenopprette eksporten gjennom ITP, samtidig som gjeldende finansielle vilkår bevares, og å sikre sikkerhet for tidligere og fremtidige oljebetalinger gjennom en formell skriftlig avtale.

2 Likes

IRAK: SIGNERT SAMARBEIDSAVTALE MED TYRKIA
Oslo (Infront TDN Direkt): Irak og Tyrkia har signert en strategisk rammeavtale knyttet til samarbeidet mellom de to landene innenfor sikkerhet, energi og økonomi.

Det kunngjorde Iraks statsminister Al Sudani mandag sammen med den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan, som var i Irak på et offisielt besøk, melder Reuters.

1 Like

IRAK: GJENOPPTAKELSE AV OLJEEKSPORT FRA KURDISTAN VIL “TA LITT TID”

Oslo (Infront TDN Direkt): Oljeeksport fra det kurdiske området i Nord-Irak til Tyrkia, gjennom en rørledning som har vært stengt i mer enn et år, vil ta lengre tid å gjenoppta, sa en talsmann for den irakiske regjeringen, ifølge Bloomberg News.

Eventuelle samtaler mellom selskapene og Iraks oljedepartement vil sannsynligvis “ta litt tid, spesielt siden Bagdad jobber med å etablere et direkte forhold når det gjelder produksjonsmengder, eksport og priser,” fortalte regjeringens talsmann Bassem Al-Awadi journalister i Bagdad mandag. Det er ingen spesifikk tidsramme for å løse forhandlingene med utenlandske oljeselskaper i regionen.

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er for tiden på sitt første statsbesøk til Irak på mange år, med samtaler om vann, olje og regional sikkerhet på dagsordenen.

-Tyrkia er klar til å motta irakisk olje fra Kurdistan-feltene og det er ingen problemer med eksport via Ceyhan, sa Al-Awadi til journalister i Bagdad på mandag. Problemet må løses mellom Kurdistan, de utenlandske oljeselskapene som opererer der, og oljedepartementet i Bagdad, sa han.

DNO Buys 10% Stake in Berling Offshore Project. PDO Planned by Year End. Brasse Plans Delayed Gammel nyhet, men Advarte og Berling nærmer seg produksjon start, Førstnevnte iår, DNO sin eierandel på 32% og 30% på Berling.

1 Like

“Okea tok over som operatør for Bestla i 2022 og eier 39,28 prosent av feltet. Partnerne er DNO Norge med samme prosentandel, Lime Petroleum med 17 prosent og M Vest Energy AS med 4,42 prosent.”

Invitation to DNO Q1 2024 Earnings Call

DNO Reports Strong First Quarter Results, Steps Up North Sea Activity

1 Like

Key Information Relating to Cash Dividend

1 Like