Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Huddly AS - Småprat 2023

The first day of trading on Euronext Growth Oslo is expected to be on or about 15 February 2021 under the trading symbol "HDLY” (subject to the necessary approvals from the Oslo Stock Exchange and the registration of the Company’s shares in the Norwegian Central Securities Register, VPS).

Tror engelsken der var dårlig.

Det de mener er at allokering vil bli lav. Det er snakk om 15x overtegning. Virker som de som tegnet seg for 100k Euro fikk 1500 aksjer.

1 Like

Til de som vil lese en helt ny investor presentasjon. Dette selskapet blir et meget spennende tilskudd til det norske videokonferanse miljøet :clap:t3:

Første børsdag for Huddly i dag.

Blir spennende å følge de i tiden som kommer.

3 Likes
1 Like

Kult. Sinnsyke priser på det kameraet, er spent på om de kan få opp volum på salget eller om dette forblir et high-end produkt.

Enda en nykommer på Euronext Growth idag:
Huddly mot børs – varsler emisjon | Finansavisen
Overtegnet 15 ganger | Finansavisen

Har lukrative partnerskap med Google og Logitech blant annet…

Her er investor presentasjonen.Huddly AS - Investor Presentation - FINAL.pdf (1,8 MB)

3 Likes

Tatt en solid post her. Høy og LØNNSOM vekst. Ikke hverdagskost for disse nykommerne.

Har spurt litt på HO uten å ha blitt klokere, men noen med oversikt over opsjonstvisten selskapet har med tidligere ansatte?
Og hvor mye opsjoner som er ute og går generelt?

Har fått inntrykk av at det er ganske betydelige opsjoner som er bevilget, igså i forbindelse med et eventuelt oppkjøp av selskapet.

Skal vi merge denne tråden med den som allerede fantes?

Skal vi merge denne tråden med den som allerede fantes?

Ja det var lurt, kan du fikse @pdx ?

Fikk storfisk på kroken | Finansavisen

4 Likes

Er det noen som har liste over top 20 siste 2 ukene ? Er det dem som driver å selger eller er det bare småsparere som gruser kursen nedover

Listen finnes tilgjengelig for innsiderene her på siden, men pga avtale med VPS er det ikke lov å dele den offentlig desverre.

1 Like

Hei.
Kan noen forklare meg hvorfor dette selskapet bare faller? Det gir jo ingen mening. Vet at det er satt inn en stabiliseringsperiode frem til 17/3 som skal forhindre at vi går under emikursen på 15,5. Jeg har lite erfaring med denne type stabilisering. Er det noe som tørr å spå utfallet etter 17.mars?

De gikk vel opp 700-800% når de var listet på notc, så det er vel ikke så rart den faller når markedet dreier mer mot verdiaksjer.

Det er selvsagt en god grunn. Men man skulle tro at de fleste har tatt gevinsten sin nå. Syns det er overraskende at et selskap som tjener så vanvittig mye penger kun faller.

Tjener de så vanvittig da?

Synes dette ser smått dyrt ut jeg:

Hadde vel 80m på bunnlinjen i 2020 og er verdt 3,6mrd?

Og guider omsetningsvekst på 60-80% ca for 2021.

Ikke så aller verst:)