Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Husk på de fattige i julen.

En oppfordring om og tenke på mange som har det vansklig i julen ,og de fleste av oss er heldig stilt med god lønn og formue.Oppfordrer alle til og gi litt som kan glede de svakeste i samfunnet det er mye nød.Vi har frelsearmen som gjør en kjempejobb som.Litt om nøden der ute.

22 Likes

Takk for denne påminnelsen. Oppfordrer alle her inne å støtte dette eller andre lignende tiltak til jul, og ellers i året.

2 Likes

Gir hver jul til lokale familier som har det trangt.

3 Likes

Det er særs viktig å tenke på andre hele året og ikke minst i Juletiden. Da har mange det ekstra tungt være seg dårlig råd eller foreldre som nyter en flaske for mye. ( selv erfart .) Har lest flere av disse annonsene på Finn hvor personen søker hjelp. Er det lurest å sende en meld til vedkommende og ta kontakt der, for det er jo ingen (nesten) som har lagt ved verken navn eller tlf ? Er det mange som utnytter seg av slike muligehter å svindle til seg noen kroner tro ? Jeg tror det ,og da hadde det vært greit å faktisk komme i kontakt med dem som trenger hjelp og ikke noen som evt vil lure til seg noen kroner ?

1 Like

Det var derfor jeg nevnte Frelsesarmeen ,men det er vist flere foreninger som hjeper.

1 Like

Kona mi var hos en mor som ikke hadde råd til julegave til sin 15 år gamle datter denne uka, hadde med julegave til henne etter å ha sett en slik annonse på finn. Anbefaler å sende melding på finn og ta det derfra. Hun var veldig takknemlig i hvert fall!

Utover det gir vi år flere gaver til alternativ jul, og kommer nok til å bruke “veldedighetsbudsjettet” på denne måten også i årene fremover.

Også den 3 år gamle sønnen til den lokale selgeren av “Folk er folk” skal få en julegave i år.

Ser også at flere kjøpesentre har begynt å sette frem bokser hvor man kan levere ferdig innpakkede gaver hvor man skriver på navn og ca. alder gaven passer for, så blir de fordelt til barn av en lokal organisasjon. Ikke prøvd selv, men vil tro at dette også fungerer ganske bra.

2 Likes

Ja nå har det jo vert en årlig tradisjon her på forumet å gi en slant til veldedige formål, det blir det vel også i år.
Eg sier som eg sa i fjor, det er mange som tenker på andre i juletiden, men ikke glem at dei som treng hjelp i julen, nok også treng hjelp resten av året også, så oppfordringen må være å tenke andre året rundt, god jul

5 Likes

+1 for Frelsesarmeen. Det er en av de større organisasjonene med desidert minst overhead og svinn! Omtrent alt er basert på frivillighet og nær hver krone går til det det skal.

Gå på hjemmesiden deres, overfør penger og få automatisk tilbake på skatten. Bra for dem, bra for deg!

:smiley::santa::snowman::+1:

2 Likes

Har pleid å gi litt her. De måltidene når frem, og de er tilstede der de trengs.

1 Like

:slight_smile:

3 Likes

Har bidratt i en innsamling til en ung dame her i Alta som må til utlandet (Spania) for å få behandling for alvorlig sykdom.
Det er innsamling, og i tillegg så har privatpersoner startet flere auksjoner som går til det samme formålet.
Hun har ME og Pots…

2 Likes

Ta gjerne en tur innom Facebooksiden, der står det godt forklart, hvis noen her har lyst å bidra til å endre livet til en ung dame :slightly_smiling_face:

1 Like