Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

ININ / gamle Elop (ININ)

Har sett litt på ELOP-ME og ser at nærmeste konkurrent Proceq (Screening Eagle Technologies) https://tech.eu/brief/screening-eagle-first-round/ har hentet 500m NOK samme dag som Elop men med verdsettes på 800m dollar, det er 20 ganger mer en ELOP er verdt. Har sett at de har en scanner som er mye mindre effektiv. Proceq omsattte for 70m NOK så er ikke mye snakk her. Tror det blir bra de kommende årene. Er i utgangspunktet enorm belønning her. Gjør leksene deres.

Har tatt et lodd de virker billig forhold til deres konkurrenter, proceq som er den største har ganske latterlig design. https://www.proceq.com/compare/pundit-ultrasonic-pulse-velocity-and-pulse-echo-testing/

2 Likes

Redigerte overskriften litt. Greit å holde seg på et nivå som gjør at ting ikke virker heeelt useriøst.

Helt enig,
Virker som at markedet sover eller fortsatt er på ferie…
så at selgerne som sendte kursen ned til 5 kr ser ut til å være ferdige.
Er bare clearstream banking som er igjen og når den posten blir tatt ut bør den passere 6 kr på dagen. Gevinstpotensialet ved en langsiktig investering vil jeg ikke snakke om en gang.

Virker som denne bryter opp nå. Vurdere kjøpe litt imorgen. Synes teknologien virker spennende. Noen som har lagt seg noen tanker om fremtiden? Kursmål?

Har også tatt et lodd på denne. Liker at de har brukt god tid på utvikling og de virker til å ha lagt ned en del jobb i visualiseringen av dataene som scanneren samler inn. Fremstår for meg som at de har et mye mer fullstendig produkt enn konkurrentene. Tror potensiale absolutt er der, da verden har mye slitne betongkonstruksjoner. Hvis noen har noen byggfaglige innspill eller erfaring med betongscanning hadde det vært interessant å høre innspillene.

1 Like

Flere fine innsidekjøp her nå. Liker det jeg ser👏

Har ikke abonnement. Stod det noe veldig spennende i artikkelen? :slight_smile:

Kursmål 11kr. Spår 60% oppgang.

1 Like

Hva er tidshorisonten på dette?

4 Likes

Noen som gidder å gi en oppdatering på selskapet?

Elop AS: Simplifai with break-through partnership deal in the Netherlands. - Data Matters B.V. teams up for the Dutch public sector.

Har vurdert både Endur og Elop, men ikke når kursen holdes nede av større aksjonærer. Grunnen til at denne holdes nede er sannsynligvis lite kjøpsinteresse og at de under på topp 50 lista stadig reduserer beholdningen:1 Like

Elop AS: Correction: Simplifai enters licensing partnership with Crayon Norway, giving Simplifai access to a broad list of Nordic customers

Tok en tradingpost her på 4,5, tror Sora AS er så og si ferdigsolgt, de andre har ikke solgt på en stund :+1:

Største salg

# Aksjonær Endring i % Aksjer Eierandel Utvikling
1. SORA AS -46 377 -17,84% 213 623 0,23%
1 Like

Samma her, virker som om Sora kastet ut siste rest i dag. Så da starter nok oppturen neste uke :slight_smile:

1 Like

Har jeg forstått Elop sin forretningsmodell riktig (veldig kort forklart):

Elop sin hovedvirksomhet er salg av betongskannere med tilhørende software. Betongskannere er engangssalg, mens ARR og hovedinntektskilden i denne virksomheten kommer fra software?

Elop sin kjøpte virksomhet Simplifai driver en selvstendig virksomhet som digital medarbeider som kan benyttes som chatbot, emailbot og dokumentbot. Simplifais oppgave her er å analysere, tolke og behandle innhold, og skal være svært tids- og kostbesparende for virksomheter som mottar slikt i mengder som banker, forsikringsselskap og offentlige myndigheter.

Det er synergier mellom Simplifai og Elop ved at Simplifai også kan benyttes til å automatisere og fasilitere betongskanning.

2 Likes

Kan anbefale deg å sjå denne presentasjonen fra i vår.

Gir svar på det meste av det du lurer på.

Elop vil selge til enkeltkunder, men vil også satse på samarbeid med industrielle aktører som allerede tilbyr crawler og liknande utstyr til inspeksjon av damkonstruksjonar og anna infrastruktur. Eit slikt eksempel er avtalen med Dekra, som truleg bli formalisert no i august. Då vil Elop sin teknologi bli implementert på Dekra sine robotar og kunne gi kundane deira meir og betre informasjon. Dekra er allereie ein etablert aktør som har eit stort nettverk av kundar som dei sel til frå før. På denne måten vil Elop sin teknologi kunne nå ut raskare til fleire aktørar enn dei klarer på eiga hand.

Ellers kan eg anbefale å følge Simplifai på LinkedIn. Der deler dei mykje nytt etter kvart som det kjem spennande info. Ser ut til at dei sel som “hakka møkk” for tida.

3 Likes

Takker👍 skal sjekke ut😊