Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

InvestWiser

Takk til alle på Tekinvestor for året 2023! Det er virkelig gledelig å kunne begynne året med å dele våre sterke resultater. Vi har skrevet om hvordan porteføljene vi delte i fjor har prestert, i tillegg til å introdusere InvestWiser 3.0.

Den utbytteporteføljen vi delte på NordNet bloggen som en forsmak på InvestWiser 2.0 i mai i fjor, har levert en imponerende avkastning på 22,8% det siste året og har økt med over 14% siden publiseringen. Dette er betydelig høyere enn OSEBX-indeksen, som kun oppnådde 7-8% i samme tidsperiode.

Porteføljen vi satt sammen på InvestWiser 2.0, som ble lansert i juli, har levert en avkastning på 42,4% det siste året og har økt med over 20% siden publisering. Dette overstiger betydelig OSEBX-indeksen, som bare oppnådde 5-6% avkastning i samme periode.

Med andre ord har begge porteføljene våre 2x eller 4x indeksen fra publisering til i dag. Dette er imidlertid på noen måneders sikt hvor mye kan skyldes flaks. Likevel er det gledelig å se slike sterke resultater. Vi må også huske at våre datadrevne rangeringsmodeller er ment som pekepinn i analysen og ikke som endelige beslutninger.

Hvis du ønsker å lese hele artikkelen, kan du finne den her: https://www.nordnet.no/blogg/investwiser-3-0-lansering-slar-markedet/

Og her er den nye InvestWiser 3.0 plattformen: https://www.investwiser.net/plattform

4 Likes