Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Kryptovaluta 2 💰

Hos Bitmynt tror jeg du kan veksle rimelig store beløp uten problemer.

Langsiktig bull, kortsiktig litt bear. Men tror vi er over ath igjen i mai, egentlig før det. Sist jeg satset på mer nedgsng var i mars i fjor. Det endte dårlig så nå sitter jeg gjennom evt nedgang og øker om jeg kan!

4 Likes

Helt brukbar avkastning på doge

Det billigste for store beløp (100k+) er forhåndsavtalt valutakurs med banken din for veksling fra NOK til EUR og så SEPA transfer til en børs med EUR pairs. Dette kan være Binance, Kraken, Bittrex, Coinbase Pro, etc.
Om du ønsker å forholde deg til norske kroner er det god dybde på norske børser som MiraiEx og NBX. Dersom du legger limit ordre i boka (“Avansert handel” på MiraiEx) over en periode på en time eller to vil det vanligvis ikke være noe problem å kjøpe for 10m+ uten at det koster for mye.

2 Likes

Tusen takk bra tips og god forklaring! Det skal jeg sjekke ut!

Fra dnbtråden

1 Like

gjør regelrett vondt å se safemoon har steget 200x siden jeg solgte :joy: kjøpte for 1500 kr ca, hadde vært 250 tusen idag ser jeg haha

3 Likes

Den er hard! Kjøpte litt i dag… Spent på ferden videre til Safemoon. Mulig jeg kom inn for sent men :thinking:

ja, hadde tenkt å bare ha den liggende, men solgte på 500 % og var egentlig fornøyd, men har jo gått helt bananas ser jeg.

Noen som vet noe mer om XRP sinn pågående rettsak? Mener det var ny runde igår, men finner ingen status ang gårsdagen… bull/bear?

Forståelig det! 500% er jo meget bra. Har tatt av de siste dagene ja. En del hype rundt andre også, Moonrat, elongate, moonpirate, safemars. Usikker på om jeg skal ta noen lodd i noen av de :thinking:

Jeg har fulgt litt med på denne youtuberen, han virker seriøs. Forøvrig vil jeg vil ikke komme med råd hvorvidt det er lurt å holde eller ikke, men jeg er bull.

https://www.youtube.com/watch?v=RQ_BVoe92zM

Er en del det er vondt å se på for å si det mildt. Men tror det er mye bra å kjøpe nå av alt mulig alts, ikke nødvendigvis slike som safemoon. Jeg kjøpte litt martianDAO forresten, og også DOGEbsc(!) i tilfelle de tar av (DOGEbsc har faktisk gitt to bidrag til dog-shelters. Men jeg tenker på vanlige alts med litt trackreckord, tror de fleste vil gjøre det veldig bra de kommende månedene (om de ikke sllerede har hart måneferden, som forresten også kan fortsette). Ellers er martianDAO og DOGEbsc bare tulleprosjekter og gambling :sweat_smile: som jeg dessverre liker å drive med :cowboy_hat_face:

2 Likes

En artig sak for å ha en liten oversikt over ståa i kryptoverdenen. :slight_smile:

1 Like

Noen som har sett på The Integral Resistance? Salget starter i dag.

https://integral.link/deposit
https://sale.integral.link/

Dumt spørsmål kanskje.
Men med de fleste trade mellom mange crypto / altcoins (ikke alle) så er vel ether involvert. Slik at i fremtiden burde ether stige enda mer og spesielt når ether 2 kommer hvor hver transaksjon brenner litt ether. Eller har jeg misforstått ?

1 Like
1 Like

Avs
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/krypto-skandale-er-han-forsvundet-med-milliarder/8541676

Det kommer til å bli MANGE slike saker fremover.

Sesong for exit scams!

Redd det her bare vil føre med seg masse innbalnding og regulering fra staten. Alltid noen som må ødelegge morroa for alle andre