Diskusjon Triggere Porteføljer

Mybank ASA

<%- if @topic_view.topic.tags.present? %>
<%= t 'js.tagging.tags' %>: <%- @topic_view.topic.tags.each do |t| %> <%= t %> <%- end %>
<% end %>

lille “My” går greit etter planen med litt småjusteringer her og der,-“growthraten” er på “G” nå!

Helt. Enkelt. Bank.

MyBank ASA er en ren nettbank med kontor i Oslo, som tilbyr lån og sparekonto som passer for folk flest. Etterhvert vil vi tilby det meste du forventer fra en bank.

Hos oss får du enkle produkter som gir de fleste det de trenger, uten å gjøre ting vanskeligere enn det behøver å være. På denne måten er kostnadene våre så lave som mulig, for at vi skal kunne tilby deg gode betingelser.

Ved å være kunde hos oss unngår du selgere som skal selge deg spareprodukter, kundeprogrammer eller andre ting du kanskje ikke trenger. I stedet får du hjelp av en uavhengig agent – bare når du trenger det.

gjelder nok ikke “normale” forbruksbanker Kaizers :wink:

dette blir nok rettet mot disse kyniske sms-låntilbydere med opptil 500% rente.

hold ut med WR du :kissing_smiling_eyes:

Hvem vil låne usikret for under 10%.

Vil ha rentetak under 10 prosent
– Et rentetak er vel ikke i seg selv en brems for forbrukslån-volumet?

– Ikke i seg selv, men det vil resultere i at flere kan betale gjelden sin. I tillegg gjør man det mindre lukrativt for lånetilbydere. Det bør imidlertid også vurderes forbud mot reklame og videresalg av forbruksgjeld, mener Andersen.

– Hva bør et rentetak være på?

– Det må vi utrede, og det må selvfølgelig ligge over nivået på andre typer lån. Vi har ikke satt noe konkret nivå. Men det må være vesentlig lavere enn dagens dyreste forbrukslån. I dag krever mange 40–50 prosent i rente. Rentetaket bør ligge under 10 prosent, mener Andersen

det kan bli en uheldig effekt å sette rentetaket FOR lavt,noe ikke denne SV-politikeren har regnet ut med,kun kommet med en yttring med syltynn akademisk bakgrunn.

:wink:

Sv politikere pleier aldri å ha hverken god utdannelse, høy intelligens eller forståelse for den virkelige verden

2 Likes

Hans Olav Lahlum says hi.

1 Like