Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

New Found Gold

Åpner en tråd her for entusiaster innen Gold Exploration og et selskap som er spesiellt spennende for tiden.
Det pågår et scenario på New Foundland som i Nord Amerikansk sammenheng er unikt.
En forkastning fra Finland, over Grønland og inn i Newfoundland, nærmere bestemt queensway, rett ved Gander har det utartet seg et spesielt area-play av de sjeldne i Gull Exploration. I sentrum av begivenhetene finner vi NFG.
Et storfunn gjort her i 2019 av dette selskapet, ble til et program man sjelden har sett i Nord Amerika. Med oppstart som et privat selskap, som i fjor ble lagt på børs hvor 19% av aksjene er ute, er resterende fortsatt eid av de samme som opprinnelig startet opp. Et mylder av mindre selskaper har nå flokket seg rundt dette storfunnet i håp om å ta del i det som utspiller seg her, som så langt vokser i omfang i både kvalitet, og størrelse.
Teamet som driver selskapet , samt investorene som er innblandet trenger ingen ytterligere introduksjon, mye kan sies, men legger med presentasjonen, verd en titt.

1 Like

En viktig detalj å nevne er at nyheter og oppdatering er konstant og god, hvor selskapet har kjøpt seg “premium” plass hos sertifiserings selskapene som sikrer hurtig respons tid på fortløpende drill resultater.

Kan nevne i denne sammenheng at senest i går ser vi at E.Sprott økte sin andel med kjøp over dagens kurs, en betryggende tillit fra en av bransjens mest profilerte investorer. En allerede solid cash beholdning ble da ytterligere øket på en hyggelig måte.

1 Like

Legger med en artikkel om siste status. En god faglig oppsummering så langt.

1 Like

Liten oppdatering for de som måtte følge denne tråden, og spenningen som pågår på New Foundland og NFG.
Vi har fått nye drillresultater nærmest mellom 1-2 uker intervaller, hvor selskapet har betalt Rush-delivery for denne servicen som vi alle setter stor pris på.
Resultatene er særdeles solide og nærmest uvirkelige, hvor alle har inneholdt hele eller deler høygradert gull, med lange intervaller i grunne dybder.
Vi har fortsatt en lang vei å gå gjennom programmet, men så langt ser dette meget hyggelig ut.
Fra et allerede ambisiøst program på 200.000 meter med 8 diamond-rigger og nær 70M$ dollar budsjett, er det nå rampet opp til 10 rigger og nær 100M$ på bordet.
Den høye Mcap’en (verdisettingen) vi nå har fått skremmer nok mange, forståelig nok, hvor investorer vil gå forsiktig fram. Potensialet er da også tilsvarende, så enhver må gjøre sin oppfatning, uansett; en sjelden mulighet i et Gold Exploration play.

Legger med en artikkel for de interesserte.

4 Likes

Nok en fulltreffer, Jeeze, hvordan ender dette…
Bare å glede seg videre!

2 Likes

Dette kan nok bli veldig spennende ja. Ser ut som om Sprott har kommet seg inn på et godt tidspunkt.

Ja, han er storeier her, deltok tidlig, men handler jevnt og trutt, senest rett i forkant av dette siste funnet på det åpne markedet.

…Kan jo tilføye; det markedet fryder seg mest med generellt er store step-outs fra store funn som vi gjorde tidlig i Keats, for deretter gjøre det samme ved Lotto 2 km unna. Selv om det siste stortreffet i dag “bare” er et innfill hull, underbygger det et solid reservoar her som er viktig for det lengre perspektiv. Langt igjen fra 35.000m til 200.000m ,men du verden, mer kan man rett og slett ikke ønske seg så langt. Med snart 10 driller og mer cash, ligger vi på full speed…

1 Like

Artig at de fronter New Found Gold på Pallisade Gold Radio sin YouTube kanal. (Kanskje ikke så rart om en ser på hvem eierne er, men moro lell.)

Ja, dette ble et spennende area play, og en snakkis i businessen i mange fora.
Deler av området , spesielt rundt Appleton forkastningen har blitt populært, hvor enkelte nabo selskaper som holder til her blir dratt med opp i dragsuget.

Jeg snublet tilfeldigvis over de på Real Vision. Er opp ca 70% nå. Det er ganske så ok.

1 Like

Javisst, en flott tur det👏.
Personlig har jeg vært med tidlig fra 1.99 Cad, men tok hatten og gikk nå nettopp ut…
Den høye Mcap’en vi nå har fått, har kommet tidlig, fortsatt et godt stykke fram til vi vil se en NI43-101, så prøver evt å komme tilbake noe senere om mulig.
De har gjort 2 storfunn som ser lovende ut for framtiden, og de fortsetter å treffe så langt også , vil gjerne bli med videre på dette om mulig da…
Men hvem vet, kansje dette bare fortsetter, hva vet vel jeg…

1 Like

Grattis med den utvikling. :slight_smile:

Jeg vet ikke helt hva jeg gjør. Tror nok jeg blir sittende inntil videre.

1 Like

So far, so good. :slight_smile:

1 Like

Tok med en slump av NFG fortjenesten inn i BARU (BARU.V) så får vi se hva vi kan få til her.:slightly_smiling_face:

Skal si denne går.

1 Like

Vel fortjent, NFG har gjort en solid jobb på alle fronter. :clap:
Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning👍

1 Like