Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nitro Games (NITRO)

Investeringer: #<Tag:0x00007f740c598c88>

spennende mobil-spill selskap, notert på Stockholm, gjorde en emisjon nylig der fondet Ny Teknik kom inn på eiersida og interessant avtale her
http://www.netfonds.no/quotes/release.php?id=20170927.Cision.20170915:BIT:1622:0

Hjemmeside:
https://www.nitrogames.com/

Har noen få lodd her, selskapet ligner litt på HUGO som også trenger et skikkelig spill-treff for å lykkes før kassa er tom.

4 Likes
2 Likes

direkt:

STOCKHOLM (Direkt) Redeye har inlett bevakning av det finländska mobilspelsbolaget Nitro Games.

Det framgår av en analys på torsdagen.

I ett så kallat basscenario ligger det rimliga värdet (fair value) på 56 kronor per aktie, enligt Redeye. Aktien i Nitro Games, som är listad på First North i Stockholm sedan i somras, stängde strax under 49 kronor på onsdagen.

Aktiemarknaden förstår inte fullt ut potentialen i speldistributionsavtalet med Netmarble, en av Asiens största mobilspelsförläggare, skriver Redeye.

Noterbart är att Redeyes analyser ofta är utförda på uppdrag av, och finansierade av, bolaget som analyseras.

Börsredaktionen +46 8 5191 79 00 http://twitter.com/direktse
Nyhetsbyrån Direkt

1 Like

Heldig som jag har vært ble det sluppet en analys idag tidlig etter min kommentar på Nitro Games igår. Den går igjennom mer grundlig hva selskapet driver med, hvilke mulige triggers som finnes etc. Tenkte derfor jag deler den med dere da jag allerede har gitt en kort kommentar på hvorfor man burde eie selskapet. Spill bransjen er jo også hett her inne på tekinvestor.

Redeye community analys:

6 Likes

Vi har allerede en tråd for nitro games, men takk for din kommentar og for analysen. Dette er et spennende case
@pdx kan du rydde opp?

1 Like

Ah ok, my bad. Neste gang skal jag søke først :wink: Takk

2 Likes

Jeg kjøpte litt. Og bidro til dagens kursstigning. Ser ikke ut som det er så lett å kjøpe seg inn her uten å påvirke kursen :grinning:

Dette var en community analyse og ikke en offisiell analyse fra redeye, men den “ekte” analysen påpeker også et godt oppsidepotensial. Vanskelig å komme inn med noe volum ja.

2 Likes

Jag er litt skeptisk till dagens rally. Det er en “breakout” fra den fallende trend linjen, men ingen volum. Min erfarenhet sier meg att det sjelden holder. Men kjøp 54-56 kr er langt ifra en dårlig entry, vi ska nok bra høyt opp kommende 6 mnd. Føles bare som att dagens utvikling er en klassisk pump & dump. Jag er dock long i denne fra 51 kr.

2 Likes

pump & dump med 5.5k aksjer ?? :stuck_out_tongue:

1 Like

Ja, er det noen regler som sier annerledes? Antall aksjer har ingen betydelse. Når en oppgang er høy nok på svært lite volum har det en tendens å aldrig holde. I dette fall kanskje det absolutt gjør det da selskapet mest sannsynlig er relativt lavt vurdert, men aksjen har hatt slike tendenser tidligere i år med opptur på 15% og ned igjen på noen dager, en klassisk pump and dump.

Hvis man har tenkt å dumpe er det iallefall greit at det er noen som tar i mot (Har ikke sjekket ordredybden nå …).

15% opp, 5,5k aksjer omsatt. Synes det er i det tynneste laget…

4 Likes

1 Like

direkt:

STOCKHOLM (Direkt) Det First North-noterade finländska spelbolaget Nitro Games har på nytt utökat sitt avtal med spelutvecklaren Wargaming gällande ett kommande mobilspel.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet tecknades ursprungligen i maj 2017 med ett värde för Nitro Games del på 1,1 miljoner euro. I oktober i fjol utökades det med ett tillkommande ordervärde om 0,4 miljoner euro. Det nu aktuella tillägget ger Nitro Games ytterligare cirka 1,35 miljoner euro, en summa som kommer att erhållas under 2018.

Mobilspelet, vars titel ännu är okänd, kommer att mjuklanseras under sommaren. Wargaming har de exklusiva publiceringsrättigheterna till spelet, som är ett så kallat free-to-play spel.

Enligt det nya avtalet kommer Nitro Gaming även att erhålla en del av intäkterna från spelet samt en viss månatlig utvecklingsersättning. Storleken på dessa ersättningar är något som de bägge bolagen kommer att förhandla fram vid en senare tidpunkt.

Mats Torgander +46 8 5191 7915
Nyhetsbyrån Direkt

1 Like

Nitro Games Oyj: Interim report Jan – Mar 2018
FRI, APR 20, 2018 08:00 CET

The interim period January – March 2018

  • Revenues (January – March) increased by 98% to 571.0 KEUR (288.6 KEUR on corresponding period 2017).
  • EBITDA amounted to –953.6 KEUR (corresponding period 2016: - 135.2 KEUR).
  • EBIT: Operating result before financial items amounted to -1,110.3 KEUR (-315.1 KEUR).
  • Net profit: The net result for the period amounted to -1,114.7 KEUR (-406.3 KEUR).
  • As of December 31, cash and cash equivalents amounted to 1,295.1 KEUR.

SIGNIFICANT events during the interim period

  • New version of Medals of War featured by Apple in 73 countries
  • Medals of War hard launch started on Android, available in 70 countries in 15 languages

SIGNIFICANT events after the interim period

  • Changes in management; Jussi Immonen to join as COO, and CMO Mikko Kähärä will leave the company
  • Signed Mobile game publishing agreement with Wargaming related to the earlier game development agreement signed in May 2017

Report highlights
“Overall we had a good start for 2018. The new deal with Wargaming means we’re able to continue our co-operation towards launching the game. There’s also several exciting things happening in our self-publishing business throughout the year. These combined mean that we have solid opportunities for growth in 2018.” says Jussi Tähtinen, CEO of Nitro Games.

1 Like

Det er ofte mye snakk om Swebank Robur her inne. Må ikke glemme at de kjøpte seg opp til 9.66% av aksjene i oktober. De betalte 50 sek per aksje

Nitro Games er verdt å følge med på nå. I tillegg til Medals of War utvilkler de et spill for Wargaming og et nytt spill de skal utgi selv som de ilfg rapporten den 20 april skal annonsere “soon”

De har gjort noen endringer i ledelsen. De har nettopp ansatt Jussi Immonen fra Rovio som ny COO. Markedssjefen har forlatt selskapet, mulig det er han som selger litt om dagen iom at han sitter med en del aksjer

1 Like

Men trenger de snart mer cash ?

Jepp, med 45 ansatte så er kostnadene høyere enn før. De har jo noen avtaler som sikrer dem en del cash + et eget spill i pipen, så det blir spennende å se hvor kjapt de kan få spillene ut på markedet, og hvordan de evt løser cash situasjonen