Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nominer verdige formål til Juleaksjonen 2017

I fjor ga vi over 300 malarianett til Against Malaria Foundation - som kanskje reddet liv. I år håper jeg vi kan gjøre noe lignende, men kanskje vi skal gi til en annen organisasjon i år?

Nominer det formålet du synes bør belønnes med donasjoner fra TekInvestorer i år :slight_smile: Så kan vi etterhvert stemme på de som kommer inn.

6 Likes

Her en oversikt, da kun norske vel og merke, over organisasjoner, om noen trenger hjelp til å finne gode kandidater :

http://www.skatteetaten.no/no/Bedrift-og-organisasjon/skattemelding-selvangivelse-og-skatteoppgjor/skattemelding-selvangivelse-for-naringsdrivende/fradrag/Gaver-til-frivillige-organisasjoner-tros--og-livssynssamfunn/Gaver-til-frivillige-organisasjoner---godkjente-organisasjoner/

2 Likes

Foreslår:

994 105 663 BARN AV RUSMISBRUKERE - BAR

14 Likes

Foreslår at vi deler opp i 3 ulike formål i år.

Mitt forslag er at vi adopterer en tiger via WWF: http://www.wwf-norge.no/fadder/tiger/mobil/index.php?utm_source=1000

1 Like

Mitt andre forslag er at vi støtter regnskogen og indianerne i Amazonas som er under press: https://www.regnskog.no/no/stott-vart-arbeid

2 Likes

Mange gode ideer! :slight_smile: jeg skal hjelpe en familie her oppe i Finnmark som sliter økonomisk på grunn av en forelder syk og den andre får ikke jobb, de sliter med å lage jul til barna mtp mat, gaver o.l. Så da gir jeg penger dit, ga også ungene en ps3 og fotballspill + penger til fotballtøy til treningen deres. Liker best å hjelpe “close to home” da man vet alt kommer dit det skal :slight_smile::+1:

19 Likes

Flott tiltak!
Støtter @Slobo sin forslag om regnskogfondet :slight_smile:

1 Like

jeg donerer hit innimellom da jeg synes de gjør en god jobb for å bevare havet for oss alle:

http://www.seashepherd.org.au/support-us/support-us.html

1 Like

Strålende initiativ! Lista over gode forslag vil vel være tilnærmet uendelig, men jeg slenger ut et forslag som slapp gjennom adblockeren på vg.no i dag:

Å være innlagt på sykehus er ille nok for oss voksne, men for alvorlig syke barn må det være et helvete. Sykehusklovnene er et lyspunkt i en ellers nitrist tilværelse for disse barna. En organisasjon som absolutt fortjener all støtte de kan få.

11 Likes

Jeg er fast giver til blindeforbundet.

Jeg synes vi skal støtte blindeforbundet da en førerhund er ensbetydende med et verdig liv for en blind person. For de som vet hva førerhund-utdanning består av så er det helt rått! All respekt til de som gjør den jobben og de trenger all støtten de kan få

7 Likes

Får meg til å tenke på Robin Williams, RIP.

Alt som har med naturvern å gjøre støtter jeg, så thumbs up til regnskogen!

2 Likes

Regnskogsfondet har også en enkel måte å lage en egen innsamlingsaksjon: http://minaksjon.regnskog.no/ Kunne vært noe :slight_smile:

2 Likes

Hva om vi alle gjør støttekjøp i aksjene tom nordnet sitter i? Så blir det jul der også i år

12 Likes

Jag skulle också vilja slå ett slag för WWF, naturen måste man ta hand om

5 Likes

Enig, dyrevelferd får veldig lite fokus. Det er vanskelig for det er mange gode forslag her inne nå. Jeg har desverre sett altfor mange naturdokumentarer hvor man ser hva enkelte mennesker gjør med dyr, og satt meg litt mer inn i UN RED list etter at jeg begynte å holde på med reptiler at jeg føler det er viktig å ta vare på mangfoldet i verden.

2 Likes

Da tror eg hver enkelt må bidra med litt mer enn hva eg tenker eg kan bruke på en juleaksjon :see_no_evil:

1 Like

Norge pøser jo milliarder inn i det fondet allerede

ja, so what?

Å unnskyld meg at jeg kom med en kommentar :joy::joy: jises

1 Like