Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Thor Medical - Småprat '22 (NANOV) 4

Hvem sitt motangrep? Ledelsen? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Asmyr har trua. Har økt med 200k aksjer på dagens lister. Nå 1,5 M aksjer.

4 Likes

Hehe, ja, de sikter til ledelsen :grinning_face_with_smiling_eyes:

Det er nesten litt svindelaktig hele greia.

4 Likes

Du har nok rett der i dine antakelser…mye svin i skogen hos Nordicnanovector.
En ting jeg undrest på nå er hva visste dem før siste emisjon?

4 Likes

Gratulerer

1 Like

A rising tide lifts all boats…eller kanskje bedre her, ebb sinks all boats

Den indekserte utviklingen f.o.m 1.1.2021 hadde sett bedre ut for Ultimovacs (og Photocure) om man hadde hatt cut off i dag og ikke for ca 1 måned siden, slik grafen din viser @bamse .

Din graf viser at Ultimovacs er ned ca -5%, mens den i pt, mens Ultimovacs er på dagens åpning opp 21% siden 1.1.21, hakket over OSE på 20%.
Grafen viser også at Photocure er ned -20%, mens den på 96,20 er ned -10%.

Et lite glimt av håp for både Ultimovacs og Photocure er at de ser til å ha snudd nordover i det siste, og regnet fra beste omsetning siste par uker har Ultimovacs sett +43% stigning i løpet av 2021 og 2022, og regnet på samme måte har Photocure faktisk vært i null.

De andre 4 er vel sånn ca korrekte, eller verre…

2 Likes

Får bare håpe APIM ikke får med seg dagens kurs. Da er det vel fare for re-forhandlinger 80/20.

“– Dette handler om at vi må justere oss inn som følge av at legemiddelprodusenten Nordic Nanovector har skrinlagt sin satsing på utvikling av kreftmedisinen Betalutin. De ga oss beskjed i sommer at de kom til å skrinlegge videre arbeid med denne medisinen etter at klinisk utprøving ikke ga de forventede resultatene. For IFEs produksjon av denne typen legemiddel er det snakk om bortfall av omsetning på 45 – 50 millioner kroner i året, forklarer Huseby.”

4 Likes

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

1 Like

Meget tynn handel under kr. 1,00. Her kan det fort komme en opptur…

Mulige kurstriggere:

  1. Fokus på at Nordic Nanovector tross alt har 70 øre i cash bak aksje etter avviklingskostnader + en skattefordel verdt minst tre kroner per aksje. “Skallet” er således verdt det mangedobbelte av dagens børskurs.

  2. Ingenting tyder på at det foreligger flertall blant 2/3 av NANOV-aksjonærene for det tragiske fusjonsforslaget, ergo øker sannsynligheten for fokus på punkt 1.

  3. Folketrygdfondet kan tilbakekalle aksjer utlånt til short for å kunne stemme for alle aksjene ved GF-en.

  4. Ingen kan tvinge NANOV til å fusjonere med et annet biotekselskap. Også andre bransjer kan tenkes å være interessert i et børsnotert skall med verdier (cash og “portefølje”) og skattemessige verdier (fremførbart underskudd) som til sammen er verdt det mangedobbelte av dagens kurs.

2 Likes

Det er ikke uten videre sånn at man kan bruke underskudd fra selskap aktivitet i andre bransjer. Så derfor handles skattemessig underskudd alltid med stor rabatt - dessverre.

4 Likes

“Spettet” har gjort akkurat det to ganger og det gikk greit.

Er faktisk så enkelt at et AS/ASA kan endre vedtektene og begynne med akkurat det de vil.

Rabatten på fremførbart underskudd må vel være stor nok når det i skrivende stund prises til 26 øre [under 10 prosent av potensiell verdi]? Da er kun kontanter etter avviklingskostnader hensyntatt og verdien på porteføljen satt til 0 kroner.

3 Likes

image

16 Likes

Bare en vill tanke, hva om dette faktisk er det beste vi kan håpe på? Da brenner aksjonsgruppa broen vi står på. For hva, pur F? Shits and giggles? Løpet er kjørt er jeg redd. Litt rart de ikke har klart å få noe ut av det fremførbare underskuddet, men hvis det er av null interesse for APIM prises det tydligvis også til nærmest null. Å bli med videre er jo bare selvskading, men kan jo håpe på en liten rekyl før de enten legges ned eller kjøper APIM.

1 Like

Man kan gå glipp av litt forskjellig spennende fremover:

Another interesting CAR T therapy target is CD37, a transmembrane molecule whose
expression is restricted to mature B cells that has been found specifically expressed in
non-Hodgkin B cell lymphomas, CLL and some cases of cutaneous and peripheral T cell
lymphomas. In vitro anti-CD37 CAR T cells demonstrated antigen-specific activation, cy-
tokine production and antitumor cytotoxic activity in models of B and T cell lymphomas
and leukemias, both in vitro and in vivo, including patient-derived xenografts. PSB202, an
engineered bi-specific molecule consisting of an Fc-enhanced humanized type II anti-CD20
IgG1 and a humanized anti-CD37 IgG1, is currently under evaluation in a phase I clinical
trial against indolent/relapsed CLL (ClinicalTrials.gov Identifier: NCT05003141). Interest-
ingly, bispecific anti-CD37/CD19 CAR T cells have been already successfully prepared for
preclinical research purposes [136].

(Cd37 car-t og/eller cd37 hzab)

1 Like

I retrospekt er det ganske vilt å tenke på at det er gjort såpass masse investering i infrastruktur med NN med både Diatec og IFE. Er sykt å tenke på hvor høy stil og aggressiv strategien har vært.

Hindsight is 20/20

7 Likes

Hvordan går man «glipp» av det? Ved å stemme for eller mot foreslått Merge?

Betalutin er vel bekreftet verdiløst og dødt i dag.
Å dette har vært det eneste fokuset Selskapet har hatt frem til d.d

Jeg heier på North og JMA.
Men om det ikke foreligger en plan og strategi innen GF. Er jeg redd at man kun skytter seg selv i foten ved å stemme ned foreslått Merge.

Å av verdier som North og JMA har å jobbe med, er det vel kun listingen og FU som kan tilføre ytterligere verdi, over dagens kurs.

Om Mergen skulle bli en realitet, får vi vel bare håpe at hausingen og troen på egen pipeline fortsetter. Slik at vi kan selge aksjene vi sitter på i dag, til mer en 1 kr. Kansje tom over 2 kr.

Isåfall er jeg ferdig med Biotech. Å min risk portefølje kommer kun til å bestå av Krypto. Der er det ingen emosjonelle CEO’er eller aggressive styreledere.

4 Likes

Det virker vanskelig å se for seg at et så dyrt legemiddel vil bli forsøkt produsert i Norge igjen på en stund. Eller, det ville vært rart om det ikke var for at Oncoinvent også utviklet radiofarmaka. De har en del produksjon in house som sikkert kutter mye kostnader, men der og vil de nok bruke mye mer penger enn de selskapene med enklere legemidler (peptider, SME) når de må skalere opp for å gjøre større kliniske studier.

Sånn bortsett fra at OSE sliter med å funde bioteks fullt ut så er det VEL tidsmessig egentlig en god idé å sørge for å ha nødvendige produksjonslinjer klare for en evnt BLA/NDA?

3 Likes