Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

North Advisors

Hei alle. Jeg prøver å lese meg opp litt på North Energy men så er det en ting jeg ikke forstår som jeg håpte noen kunne hjelpe meg med. Ettersom North Advisors eier 20% av North Energy Capital, vil da de få 20% av dette skatteoppgjøret som vi venter på? Eier de 20% av både selskapet og investeringene til North Capital?

https://www.proff.no/roller/north-energy-capital-as/oslo/-/IF5WP690000/

Setter pris på om noen har satt seg inn i dette.

Bump, noen som vet svaret? :slight_smile:

Dette er tidligere og nå nylig diskutert på HO. Sjekk http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2418831

Se gjerne svar fra selskapet. :slight_smile:

La denne inn på HO i dag. Men den hører jo hjemme her også :slight_smile:

Da har det vert høytid og man har hatt litt børsfri for å tilbringe til med famile og venner. Men helt fri tar man jo aldri. Det diskuteres gjere litt av hvert i mellom havet av mat og drikke som skal settes til håls. Siden jeg trengte litt pause fra studere biotek begynte jeg å se litt mer på REACH og om jeg kunne bidra med litt.

REACH kom som kjent med melding i desember om at man hadde inngått sammarbeid med en større aktør. Så mye mer informasjon fikk vi ikke. Alt er som normalt på Risøynå.

Normand REACH kom hjem fra Australia i Desember. Turen hjemover medførte dessverre litt ekstra verkstedtid for Normand Reach. Ikke helt sikkert når det er klar til bruk igjen. Men tiden går.

Nok om det. Etter hva jeg kjenner til så var turen til Australia svært så vellykket for både Solstad og REACH. Ikke den store økonomiske gevinsten, men man tok turen ned dit for å vise hva skip og mannskap var gode for. Ryktene skal ha det til at McDermott skal ha blitt svært så imponert over innsatsen.

Dere kan jo sjekke pressemeldingen som kom fra McDermott 22.12.2017. Jada, det er samma dag som REACH kom med sin pressemelding :wink: Jeg tror ikke på tilfeldigheter.

http://www.mcdermott-investors.com/phoenix.zhtml?c=96360&p=irol-newsArticle&ID=2323945

http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=441486