Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Bluenord ASA (BNOR)

Disclosure of major shareholding in Norwegian Energy Company ASA

Noreco: Approval and Publication of Prospectus for NOR13 and NOR15

Oslo Børs – Norwegian Energy Company ASA - Mottatt søknad om notering av obligasjonslån

Invitation to Fourth Quarter 2022 Results

Noreco Announce Fourth Quarter 2022 and Record Full-Year Results

Noreco: New Share Capital Registered Following Conversion of Parts of NOR15

Financial calendar

Noreco - Change of Name to BlueNord ASA

Notice of Annual General Meeting 2023

Publication of Annual Statement of Reserves and Resources

Publication of Annual Report for 2022

Strategic Partnership with Semco Maritime and Participation in Mini-Round of Licencing in Danish Gas Field

BlueNord ASA (previously Noreco) - Minutes from Annual General Meeting

BlueNord ASA - New Tickers for Shares and Bonds

NORECO heter idag Bluenord,og er visst ekstremt agressiv på utbytte,-men undertegnende(meg) anser selskapet som risikofyllt da de har få brønner og har eierskap i kun 4 områder,men gjør det til nå alikevel veldig bra i å utvikle virksomheten sin.

siste artikkel her.
https://www.finansavisen.no/energi/2024/03/22/8112455/bluenord-skal-bli-en-utbyttemasking

De har ikke betalt noe utbytte enda. Det kommer fra q3. De åpner idag deres nye felt og dobler produksjonen til 55000 fat olje og gass når de har fått opp produksjon. Fremover.

Kan utbetale dagens mcap i utbytte enste 3 år.

hehe :sweat_smile:…satt og kikket på “prognoser” på nett,der de viser til utbytterate godt over 100% for i år og neste år :wink:

HarryKiri
18.03.2024 kl 09:26
1048
Denne presentasjonen har nok ikke fått så mye oppmerksomhet som den fortjener. Han sier i klartekst at med en oljepris på 80$ og gasspris på 30 EUR/ MWh er forventet utbytte over de neste tre år på nivå med dagens markedsverdi.
Akkurat nå er olja i 86 og gassen 28,4.
Edit :
Regnet litt på tallene i presentasjonen og 130- 180 kr i utbytte pr aksje pr år er den rangen han indikerer i det laveste at de tre scenariene.

Mitt svar på spørsmålet over er at med first gas i løpet av mars og ramp-up som planlagt i Q2 bør kursen stige til >1000 i løpet av fire måneder.

https://sb1m.brightcovegallery.com/ec2024/detail/videos/oil-oil-service/video/6345180526112

Hør fra andre blå strek

3 Likes

Mulig å få ny ticker/navn på denne tråden @pdx ?

1 Like

BNOR: VENTER TREGERE ØKNING AV EKSPORTVOLUMER FRA TYRA

30 aug. 08:53 ∙ TDN Finans

Oslo (Infront TDN Direkt): Bluenord venter en tregere øking av eksportvolum fra Tyra-feltet enn den tidligere produksjonsguidingen selskapet annonserte i juli 2024.

Det fremgår av en melding fredag.

Selskapet setter derfor produksjonsguiding for tredje- og fjerde kvartal for Tyra-feltet “under review”. Ifølge meldingen vil selskapet oppdatere markedet med ytterligere detaljer etter hvert.

Det vises til at IP-kompressortransformatoren som var utsatt for en operasjonell hendelse i april 2024 nå er offshore ved Tyra-anleggene etter å ha vært vellykket reparert på land.

Total Energies fokuserer på å sikre den langsiktige integriteten til Tyra-anleggene, og før transformatoren startes opp igjen har operatøren varslet BlueNord om at de har til hensikt å ta skritt og implementere tiltak som forventes å tillate maksimal teknisk kapasitet å nås i fjerde kvartal 2024.

“Imidlertid forventes opptrappingen av eksportvolumer nå å være tregere enn det som er gjenspeilet i produksjonsguidingen publisert av BlueNord 10. juli 2024, og selskapet setter derfor sin Tyra-produksjonsguiding for tredje kvartal 2024 og fjerde kvartal 2024 “under review””, skriver selskapet.

Produksjonen fra Dan, Gorm og Halfdan fortsetter å være sterk, og guidingen for disse eiendelene i tredje kvartal 2024 og fjerde kvartal 2024 bekreftes, legges det til.