Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nyhet: DAGLIGE aksjonærlister 🥳

Hei,

Det virker ofte som om de store meglerne, mediehusene og investorene sitter på alle kortene. Innsidehandel, nettverk og vennetjenester gjør det vanskelig for oss “små” å vite hva som egentlig skjer i en aksje.

Bare det å vite hvem som er de største aksjonærene i et selskap du har aksjer i er krevende. Da må du bestille lister fra selskapet, som kan ta seg betalt for å hente ut listene, alt fra 500-1000kr+ per liste. Det kan også drøye fra du bestiller til du får listen, og i mellomtiden er listen totalt utdatert.

For å få tilgang til regelmessig oppdaterte aksjonærlister har man som privat investorer måtte betale opptil 3500kr/mnd for en børsterminal. Relativt stivt :money_with_wings:

Derfor begynte vi ved årsskiftet å legge ut ukentlige Topp 50 aksjonærlister for 10 av de mest populære aksjene på forumet. Det har vært en kjempesuksess.

For en uke siden økte vi antallet til de 60 mest populære aksjene. (edit 2021: nå har vi lister for alle aksjer på Oslo Børs)

Nå tar vi det enda ett steg lenger ved å gå fra ukentlig til daglig oppdaterte lister! Det vil si at du kan se hvem som har kjøpt og solgt i en aksje akkurat samtidig som de store meglerhusene og
avisjournalistene, og kan handle deretter. Har en “bjellesau” kjøpt seg kraftig opp eller ned? Kommer kursen til å rase fordi Spetalen har solgt seg ut? Nå får du svaret hver kveld på TekInvestor

For å få tilgang til listene må du være Insidermedlem. Det koster 199kr/mnd og gir deg tilgang til enda mer funksjonalitet og innhold på forumet.

Hvis du allerede er Insider, tusen takk! Hvis du kjenner noen som kunne hatt glede av daglige aksjonærlister er det supert om du tipser de om TekInvestor :slight_smile:

Ha en fin uke videre!

@insider

82 Likes

Klin kokos, gamechanger!

14 Likes

Ikke nok med det, @pdx har også svært oversiktlige aksjonærlister, så man ser med en gang om det er endringer på listen!

Løp å kjøp! :slight_smile:

3 Likes

:smile:

2 Likes

Gratulerer med dagen @pdx og TekInvestor

5 Likes

@pdx for president ass!

11 Likes

Enig, @pdx for president! Dette er jo helt vanvittig!

2 Likes

Make Aksjehandel Great Again? :smiley:

18 Likes

Fight the system! Bra jobba!
Dette er med å sikre transparens for oss vanlige dødelige.

5 Likes

Seriöst!! Helt sinnes fantastiskt!!! Love You @pdx :heart:

3 Likes

Helt strålende, @pdx! :clap::clap::clap:

Betyr det at lister som blir publisert på for eksempel en onsdag, vil inneholde alt av kjøp og salg til og med tirsdagens handel?

3 Likes

Dette er helt rått! Et stort skritt for småsparere, hobby-/småinvestorer og tradere! :clap::partying_face::raised_hands::+1::sunglasses::star_struck:

2 Likes

Så vidt jeg husker er det 3 dagers lagg i listene, men det er også likt for alle aktører.

13 Likes

Veldig, veldig, veldig bra utvikling av TekInvestor @pdx !

Håper flere bidrar med å bli Insider.

6 Likes

Fantastisk bra,takker :clap: :+1: :hugs:

3 Likes

Dette er intet annet enn strålende nyheter og takk for det!

3 Likes

Vil det fremdeles bli generert en ukentlig liste også?

3 Likes

Må faktisk få lov å takke alle som gjør dette forumet bra og alle som er innsidere, @pdx er kapteinen, men dere er gutta ( og kanskje jentene) som ror slik at skuta går fremover!.

10 Likes

Ja! Det ligger både daglige og ukentlige lister i datovelgeren :smile:

7 Likes

Veldig bra! Klarer du å generere automatisk en akkumulert liste med kolonner for hver dag/uke med endringene og fargesetting som nå?

5 Likes