Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2019 (PCIB)

Tror jeg selger all NANOen i dag og kjøper TRVX. Eneste som gir mening. :blush:

1 Like

Tar man bort PCIB så er nivåene logiske. TRVX med produkter i fase 1 og LOA på 10% er en god del mindre verdt enn BGBIO med frontprodukt i fase 2 og LOA Ca 25%, som igjen er en god del mindre verdt enn NANO med produkt i pivotal fase og LOA 50%. Alle de 3 har Ca 6 kvartaler med finansiering.

PCIB er på vei inn i pivotal fase og har LOA over 50% og finansiering i over 16 kvartaler.

Klart undervurdert etter denne målestokken og mine vurderinger.

11 Likes

I samme åndedrag kan man se på antall pasienter behandlet og tid frem til en eventuell godkjenning.

2 Likes

Radforsk simple and straightforward interpretation of dec 20 message that probably the market overlooked:

9 Likes

den røde er klart kjøpssignaler :rocket:

1 Like

Er ikke uenig i dette, @anon21766851. Men en må også se på mulig prising av selskapenes produktkandidater - og da først og fremst frontproduktet.

PCIBs behandlingsløsning for inoperabel gallegangskreft retter seg mot en svært sjelden kreftform. Faktisk ligger incidensraten både i USA og EEA helt i den nedre enden blant orphan drugs.

Den ofte refererte artikkelen fra LifeSciCapital viser hvilket prisnivå en kan vente seg dersom effekten skulle vise seg å være vesentlig høyere enn dagens standardbehandling (SoC). Ja, også i Japan og Sør-korea hvor incidensraten er langt høyere, faller indikasjonen innenfor det som respektive nasjonale helsemyndigheter klassifiserer som orphan drug.

Dette betyr for PCIB - og for hvem det ellers måtte gjelde - at dersom en etter undervegsavlesningen i pivotal fase skulle oppnå Accelerated Approval og Conditional Marketing Approval - så vil det gi en pris langt oppe på y-aksen, jf. figur 1 i ovennevnte artikkel.

En annen hyggelig konsekvens av et slikt utfall er at det gir midlertidig markedsføringstillatelse. Med andre ord; inntjeningsperioden tjuvstarter.

NB! Prisene gjelder USA.

6 Likes

FimaCHEM:

Er det mulig at der ligger en “gevinst” i systemet utenom effekter forårsaket av gjentagende behandling og abscopal effekt?

Det jeg tenker på er om fimaCHEM kan brukes i forkant av operasjoner/kirurgi med det mål å redusere tumor-storleik slik at personen blir operabel igjen.
En annen ting er livskvaliteten som jo må øke dramatisk når gallegangen åpner seg igjen.
Dette siste alene (qualety of life) er jo grunn nok til at PCIB sitt produkt skal ut på markedet.

Ved tidelig deteksjon av bile duct cancer så kan en kanskje “hoppe bukk” over kirurgien og fjerne kreften uten bruk av kniv , sag og øks?

Eller at en bytter kniven ut med laser alla PHO sitt opplegg i blærekreft ?

Er der i virkeligheten et mye større potensiale (antall pasienter) enn det som er oppgitt?
Off label use kommer jo også i tillegg.

Lykke til

3 Likes

ufo, malapropos, hadde du brukernavn liang på HO?

Eneste andre jeg kjenner som signerer alle innlegg med lykke til. :stuck_out_tongue:

Cellegift brukes også etter operasjon, så her det en en stor potensiell oppside for Pcib!

Bare så det er klart, Pcib kan ta hele markdet for all gallegangskreft i EU og US, da snakker vi om ca 15k pasienter årlig. Så kommer Asia i tillegg. Når man ser på konkurransebildet innenfor denne kreftformen, så er det rart at ikke Pcib prises høyere.

3 Likes

stemmer det savepig.
Liang=UFO
Det harjeg forøvrig opplyst om tidligere.

5 Likes

Blockbuster er vel navnet :muscle:

2 Likes

Stemmer det! Men det har ikke gått opp for veldig mange pdd.

1 Like

Det er vel ikke usannsynlig at det kommer. Etter det PW har uttalt skal 2019 bli et fantastisk år og da vil jeg tro at mange flere oppdager PCIB og selskapets potensiale. Er veldig spent på hva ledelsen kommer med når de igjen viser seg offentlig. Må jo være noe utrolig sensitive greier de driver på med når det synes som de har lagt et tett lokk over all info ut fra selskapet. Hmmm…

4 Likes

News is imminent :slight_smile:

Lothian

2 Likes

Ja, imminent. Utfordringen er bare at begrepet imminent er et flytende begrep som kan tøyes og tolkes av hvert eneste individ. Når det er sagt så tror jeg nok ledelsen er fullt på rene med at antallet utålmodige aksjonærer øker for hver dag uten noen børsmelding og derfor tror jeg det jobbes på spreng for å kunne oppdatere markedet, og helst før Q4 18 skal presenteres 13 feb.

1 Like

PCIB har jobbet hardt i mange aar, hvor vi har sett at farmapressen saa smaatt har begynt og skrive spaltemeter opp og ned om hvor mange forskjellige sykdommer PCI behandling kan forsterke helbredelses effekten paa. Annerkjennelsen er paa vei. Den vil komme i loepet av aaret, og naar det skjer vil alle ha en bit av PCIB. Litt tolmodighet til, saa kommer den.

7 Likes

Er det noen her inne som vet noe om eventuelle potensielle konkurrenter som satser på ultralyd istedenfor PCI?
http://www.dl.begellhouse.com/journals/0ff459a57a4c08d0,051edad754b9dbac,322538da3b7c1605.html

trekker dette inlegget

Se på Phoenix solutions. Egen tråd med noen kommentarer. Holder til i Ullernschausseen som PCIB.

2 Likes

Letes i alle kriker og kroker etter konkurrenter😂. Ikke lett å finne tilsvarende PCIBer med ODD, pivotal fase II mulighet for AA basert på interim res gitt av FDA og EMA. Førstelinjebehandling, lav driftskostnader på studie, fimachem, fimavacc og fimanac med samarbeidspartnere og big Pharma. Til en milliard. Ingen funnet! Per i dag World Class

Fullfinansiert reg studie ikke minst!!!

12 Likes