Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 4 (PCIB) 1

FiloD; Tror du seriøst at det tidsmessig er realistisk med resultater fra en sådan studie allerede i 2022? Jeg har hele veien ment at dette igjen var en av de mange alt for optimistiske forsnakkelsene PW har en tendens å komme med. Men jeg spør deg siden du er en av de aller mest seriøse og kunnskapsrike skribentene på PCIB-trådene.

1 Like

Det er jeg fullstendig enig i, @FiloD . Og jeg vil gjerne spissformulere det slik:

Aldri har gapet mellom a) styrken i de prekliniske og kliniske resultatene selskapet har presentert og b) selskapets markedsverdi vært større enn nå.

11 Likes

Ja, jeg tror det er en mulighet. Det er ingen form for kirurgi eller kompleksitet involveret. Og hvis indikationen vil være på et stort område, og en BP med en CpI er involveret (hvilket jeg tror) Vil pasient inklusion gå særdeles raskt. Og første avlesning vil kunne være i H2 2022.

32 Likes

Ok, takk for svar! Dette vil inntil videre endrer min holdning til den nåværende verdien av FimaVacc. Gode nok resultater fra en slik studie med en CPI i 2022 vil være banebrytende for PCIB!

Når det gjelder kursutviklingen så ser ihvertfall verdien av “informasjon som dyktige og gravende aksjonærer har funnet på www” ut til å være ca lik null. Fundamentalt så stemmer det vel, som FiloD også skriver, at aksjekursen er frakoblet virkeligheten. Jeg tror det først og fremst skyldes “den norske virkeligheten”. Hele denne bransjen er en slags “fremmed fugl”, de aller fleste med tilgang på kapital her i landet forholder seg til det nærmest som “den stygge andungen”. Det er det kun “pengene på bordet” som kan endre. Det hjelper ikke det spor på kursen med noen informasjon som graves frem hverken her eller der, eller for den saks skyld legges frem av selskapet. Når kursen var en tur oppom 70-80 kroner så var det jo også kun på grunn av forhåpninger om at det endelig skulle komme “penger på bordet” i form av en avtale med AZ.

7 Likes

Etter hva jeg forstår kan kombinasjonen av en vaksine med fimaVACC og en CPI være meget spennende. Grunnen til det er at en CPI ikke har noen effekt uten en immunrespons. FimaVacc har bevist safety og god immunrespons fase 1. Ved feks en terapeutisk vaksine må aller først immunforsvaret først aktiveres (med feks fimaVacc vaksineforsterker). Deretter vil CPI gjøre det den er laget for, nemlig å hemme sjekkpunktene som «bremser opp» immunforsvaret. Kort fortalt skal CPI i friske mennesker passe på at immunforsvaret ikke opprettholder en immunrespons over lengre tid, som feks en autoimmun sykdom gjør.

  • When the immune system “brakes” are “off”, it’s active and attacks cells that are considered foreign invaders such as cancer. Our immune system is very good at this, but cancer is sneaky and can fool the “brakes”.

  • When the T-cell is stopped (“brakes” are on) it can’t fight the cancer.

De godkjente CPI’er jeg har funnet:

FDA-Approved Immune Checkpoint Inhibitors:

Yervoy - Bristol Myers

Keytruda - Merck

Opdivo - Bristol-Myers

Tecentriq - Genentech/Roche

Bavencio - EMD Serono, Inc/Merck

Imfinzi - AstraZeneca

Libtayo - Sanofi

Kilde:

27 Likes

Men det er nok også mange som er interessert i informasjon om forskningen og teknologien til selskapet man investerer i.
Kanskje vel så spennende som en aksjekurs sine bevegelser opp & ned. (?)

4 Likes

Det er dette som mange synes er saa rart, baade for Vacc og Nac. For verden har aldri sett saa gode data noensinne fra en leveringsteknologi. En leveringsteknologi man skulle tro partnere ville staa i koe for og teste ut. Allikevel staar alt avtaleinngangen (det skulle foelge penger med) i stampe. Hvorfor det, naar resultatene naermest er en verdenssensasjon,? 8 ganger bedre t- celle produksjon, 200 ganger forsterket effekt, osv. osv.

Det er vanskelig og finne noe annet svar enn at PCIB’s ledelse,hverken har kompetanse til og presentere, eller selge inn dette paa riktig maate.

4 Likes

Mye har i lang tid tydet på at ledelsen er akilleshelen for å komme videre hos PCIB. Selskapet har fått inn ny sterk ledelses-kompetanse på papiret(Robin & Snapir), men det gjennstår fortsatt å se at de levere.

3 Likes

Nye stillinger i PCIB? Gjennom svenske Haeger & Carlsson, rekryteringsföretaget i Norden inom Life Science.

Clinical Project Director - PCI Biotech:

Clinical Science Director - PCI Biotech:

Ligger også på Linkedin. Lagt ut for to dager siden. Kan noen verifisere dette, at det ikke er autogenerert? Hvis det er feil sletter jeg og beklager. Lenny er ikke god på autogenererte sider.


Vil også benytte anledningen å ønske god påske!

44 Likes

Det ser ud til at den er god nok. Dog lagt ud 9. februar på LinkedIn :partying_face::+1:t2:

1 Like

Hva går denne stillingen ut på?

Det er to stillinger. Klikk på linkene i innlegget mitt for å lese eller søke. For begge stillingene står:
The fimaCHEM programme is nearing commercialisation

25 Likes

Veldig spennende funn! Da bør vi vel få børsmelding om veien videre innen Vacc veldig snarlig, håper jeg. Eller tror dere melding om veien videre kommer i form av konferanse eller kvartalsrapporter?

Edit: FimaChem står det, ja. Er vel bare såpass utålmodig på info om Vacc at jeg bare regnet med det handlet om Vacc

4 Likes

Bra letat!

Från Clinical Science Director tjänsten

  • Demonstrated experience in oncology therapeutic vaccine development.

Lead the planning of a clinical development programme

Fokus fimaVacc

Clinical Project Director

Fokus på att följa upp att alla tilltag som gjorts för att ro Release studien i mål följs upp samt se till att allt går rätt till vid ansökan om godkännande.

10 Likes

Det er klart noe er i ferd med å løsne. Både i det ene og andre programmet. De skriver ikke slikt i stillingsannonsen uten. Vi må bare vente litt til, slik vi må også må gjøre med det andre hendelse.
Snart blir nok også @solo fornøyd :star_struck:

13 Likes

Thanks @lenny from the clinical science director position description, it seems that the company is going for “own” study in fimavacc.

This is my interpretation.

Still hoping they go for CPI with BP just like what @FiloD pointed out before.

  • Lead the planning of a clinical development programme.
  • Lead the preparation of the clinical study protocol and the clinical development plan and participate in the preparation of the statistical analysis plan, and regulatory and safety documents.
  • Develop enduring professional relationships with external clinical investigators, key opinion leaders and relevant external groups working in the field of the targeted therapeutic area.
  • Provide scientific support to the study team, CROs and clinical study sites.
  • Gather insight regarding unmet medical need and treatment landscape in the targeted therapeutic area.
  • Ensure development of and adherence to safety plans and oversee CRO’s pharmacovigilance activities.
  • Attend and support scientific and medical meetings and take part in writing of scientific publications.
3 Likes

Jeg tror begge deler. Hvorfor dro ellers PW «det behøver ikke å være enten eller» som et alternativ sist Q. Var vell ingen som hadde tenkt/spurt det alternativet?

7 Likes

Vi ramper opp​:hatched_chick::hatched_chick::hatched_chick:

1 Like

a successful biopharmaceutical company based in Oslo

Satser på det er kommersialisering/inntekter som definerer suksess? :roll_eyes:

6 Likes