Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 4 (PCIB) 1

Med tanke på PCIBs overordnede informasjonsstrategi som vel kan sammenfattes i at “taushet er gull, tale bare sølv”, har kursen holdt seg bemerkelsesverdig godt siden AZ-kollapsen for et halvt år siden. Ikke minst med tanke på at så mye annet har kastet godt av seg. Kursen har stort sett ligget spikret mellom 25 og 27. At man nå opplever visse tegn til en aksjonær-tretthet er vel helt naturlig.
Har selv vurdert å kaste kortene, men selv med det samme antall aksjer, utgjør PCIB en stadig mindre del av porteføljen. Så henger med litt til.

Etter det noe overraskende bruddet med AZ ba PW oss høre etter hva han sier, og ikke basere oss på spekulasjoner på ulike fora. Siden har mange lagt øret til skinnegangen. Resultatet så langt har bare vært veldig mange kalde ører.

3 Likes

PW sier de jobber steinhardt for å øke verdiene i selskapet og få ballen i mål på første forsøk. Vi vet at mr. Høgset jobber godt med patenter ol. Hva de andre driver med er ikke like godt å si. Vi hører fra PW på hver kvartalspresentasjon der det stort sett går på repeat fra forrige Q. Fremskrittene er vanskelige å se. Forhåpentligvis er det partneravtaler de jobber steinhardt med, og at dette plutselig materaliserer seg. Vanskelig å være positiv til selskapet slik ståda er nå, men det kan kanskje fort endre seg. Velger å gi PW tillit ut 2021, så får vi se hva de har klart når nyttårrakettene er fyrt opp før man gjør en ny vurdering.

1 Like

På tide nå at kammerkoret finner ut av sine investeringer. Ting er som det er. Ting tar tid i biotek. Dropp ut. Bli. Eller øk. Dere kjenner teknologien.

16 Likes

Er litt mer taalmodig. Gir de tillit til 1. april 2023. Har det ikke materialisert seg en eneste avtale det foelger penger med til da, er tiden som PCIB aksjonaer over. 13 aar som aksjonaer maa vaere nok hvis det ikke skjer noe.

2 Likes

Hvor mange aar mener du det vil ta foer PCIB tjener penger?? Og hvor mange aksjer tror du selskapet bestaar av foer det skjer??

3 Likes

Aktivitet i Groningen 26. mai, av en som heter Peng (passende navn):

https://www.rug.nl/about-ug/latest-news/events/promoties/?hfId=119126

Targeted Photodynamic Therapy and Photochemical Internalization of Human Head and Neck Cancer (hele 194 sider):

Fra før visste vi at der er aktivitet med PCI rundt følgende universitet i Nederland:

  • Leiden University Medical Centre
  • Academisch Medisch Centrum Universiteit van Amsterdam
  • University of Amsterdam
  • University of Twente
  • University Medical Center Utrecht
17 Likes

Har kun en liten post i Pcib. Hensikten er å bli med helt til de har produkt i markedet. Så får en heller øke når en blir mer sikker på at de klarer å rekruttere nok pasienter i Release.

2 Likes

PCI Biotech har en bred patent strategi for å sikre potensielle fremtidige kommersielle interesser i viktige markeder. Dette patentet knyttet til melanom ble søkt om mange år tilbake i tid (2014), og per i dag er ikke dette patentet innenfor PCI Biotech sitt kjerneområde. På denne bakgrunn ble det ikke sendt noen børsmelding ifbm patent innvilgelsen.

Mvh

Ronny Skuggedal

CFO

29 Likes

Kloke ord fra Ronny. FimaChem og gallegangsstudiet er kjerneområdet. Med dette avfeier han vel også spekulasjonene om at man “bare ventet på dette patentet” før man kunngjør et Vacc-studie.

18 Likes

Enig sjog. Det reduserer kanskje muligheten for Melanoma studie i Vacc strategi, men avfeier gjør han ikke. Han tar et solid forbehold da det skrives per nå. Og det er ikke riktig at PCIB ikke har meldt patenter innen Vacc. Det var vel to patenter som ganske nylig ble meldt innen Vacc. Så det er tydeligvis noe på gang innen Vacc og det er kommunisert. HVA strategien og indikasjon blir er spennende.

6 Likes

Hvor langt ned skal egentlig aksjekursen,??? Naa maa PCIB snart sette en emisjon paa 15 kr. for og faa med aksjonaerene paa en ny emisjon, som helt sikkert vil etterfoelgeses av en ny Chem emisjon neste sommer ;-((

Hvis de kjøre emisjon på 15 kroner nå, så skal PW og for den slags selv styrelederen pakke tingene sine og går etter å ha hatt flere muligheter til å sette emisjon på mye høyere og gunstige nivå!!

Tror personlig på enten partner eller andre gode nyheter som gir litt fart i kursen før eventuel emisjon.

3 Likes

Vel naa har Vacc saa og si staatt stille i 2 aar, slik at de maa foreta seg noe? Uten betalende partner, kan de vel ikke vente i alle evighet? Skal det skapes resultater, maa vi faa fortgang paa dette.

1 Like

Det kommer ikke emisjon på 15 kr. Tror du virkelig store og små aksjonærer vil tillate at selskapsverdien skrives ned på den måten? Det er rett og slett ikke sentiment for å sette en emisjon i det markedet vi har nå. Kommer det ikke partner vil fimaVacc bli lagt på is til man evntuelt kan hente penger på helt andre kurser enn det vi ser nå.

29 Likes

Helt enig at noe må snart skje!

Bare håper og tror at det kommer i en annen form enn emisjon til en vanvittig lav pris.
Det kan godt være at jeg tar feil.
Who knows??

1 Like

en emisjon på 15 kr ville ikke vært uvanlig PCIB handling nei.

Har økt med nye 14k før lunch i histen å pisten på open fordi av egen investering ser jeg på pci som den største potensielle triggeren innen norsk bio på kort tid. Gjør opp deres meninger av andre norske men jeg ser null minus i pci kontra andre. Logger av å nyter godværet !!!

14 Likes

Ha også økt i dag.

Begynner å bli rimelig full i skuffen! :grinning:

1 Like

Enig Investor, det hoeres ut som det mest sannynelige scenarioet.

Det som bekymrer dog, er at naar man venter slik aar, etter aar, med igangkjoering av ny fimaVcc forskning, er det en viss fare for at baade gamle og nye konkurenter til slutt passerer deg paa opploepssiden. Er vi riktig uheldige, kan vi plutselig staa der en dag med noe som er 0 verdt.

Jeg tror Corona vil være det som mer eller mindre har avgjort PciB sin skjebne
Det går for seint med innrulleringen til at FimaChem kan komme i mål og lette på det likvide trykket
Hadde jeg hatt PcIB-aksjer nå er jeg ikke i tvil om at jeg ville tatt en pause og heller gått inn igjen når en må be om penger

1 Like