Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 4 (PCIB) 1

Tolker dere det her som det er innrullert 25 stk i Sør-Korea allerede den 25.feb? Det høres for godt ut til å være sant.
Er det ikkje heller 25 stk som er “planlagt” for Sør-Korea?

image

9 Likes

Ikke sikker, ser PCI Biotech ble godkjent " 2020-05-14", så det kan være target på 25 i Sør-Korea.
Vi får følge med om tallet endres :slight_smile:

4 Likes

Godt poeng

1 Like

Enig. Vanskelig å tolke dette som noe annet en 25 planlagt innlands i SK.

1 Like

Vi kan uansett prise oss lykkelig for at PCI Biotech gjennomførte en Asia strategi for RELEASE. Ser ut til virkelig å være avgjørende for innrullering.

Så blir spørsmålet om det også kommer en Asia partner for RELEASE.

4 Likes

Det er planlagt/forventet 25 i Sør-Korea av totalt 176 i studien. 1 pasient i snitt pr site pr år er kommunisert, men høyere prevalens av gallegangskreft i Asia.

MEN det betyr at man bør forholde seg til det som er kommunisert og ikke spekulere i hurtigere rekruttering/tidligere interimavlesning enn forespeilet. Tviler på studieoppsettet tillater noe særlig høyere andel enn disse 25, selv om tilgangen er større.

1,5 år kan jo være lenge for slitne aksjonærer, men først da blir det interimavlesning. Utålmodige sjeler får trøste seg med at alt tyder på at det blir både medisin og en pen verdiøkning til aksjonærer.

I mellomtiden får vi kanskje et par andre overraskelser. De fleste forventer upfront betaling mht fimavacc - det er høyst usikkert mener jeg. Minner om at Ultimovacs sine fase 2 kombinasjonsstudier blir “sponset” med big pharma sjekkpunkthemmere og forskningsmidler. Dette kan like gjerne skje med pcib - et samarbeidsprosjekt uten penger i kassa.

Discl jeg er stadig investor, kun 5. Året.

11 Likes

Merk at ledelsen understreker betydningen av rekruttering i USA (dvs. FDAs eget regulatoriske domene), men samtidig avkrefter at man trenger et visst antall innrullerte pasienter I USA.

Følgelig er det liten grunn til å anta at man i studieoppsettet opererer med noen slags “kvoteordning”.

Merk også at selskapet ved Q1 i år - helt uventa - valgte å komme med guiding om at sikkerhetsvinduet vil bli passert kommende halvår. Det kan indikere at man er i ferd med “å kjøre inn” en god del av det man tidligere har tapt på grunn av pandemien.

Hvor mange pasienter totalt som på det tidspunktet vil være ferdig behandla, vil avhenge av forholdet mellom antall pasienter som fullfører to behandlinger mot dem som bare ender opp med én.

Lagt til:

Sjøl har jeg ingen forutsetninger for å anta noe som helst om dette forholdstallet. Men jeg merka meg Waldays poengtering av at - i prinsippet - kan avtalt tidspunkt for interimsavlesning og -analyse inntreffe før sikkerhetsvinduet blir nådd.

Banalt nok når man vet at kriteriene er forskjellige, men var dette bare en pedagogisk øvelse fra Waldays side - eller var det også et sofistikert hint om at det langt fra er alle som vil motta dobbel behandling?

At den utvida delen av klinisk fase 1 med dobbel behandling dro så alvorlig ut i tid, kan også tyde på at det vil være mange pasienter som ikke kan eller vil takke ja til enda en behandlingsrunde.

58 Likes

Det har vært en tung vinter for Per Waldays mannskap, de har slitt i bunnstriden mer eller mindre hele sesongen og spissen Ludovic Robin virker å ha vært mer eller mindre vaksinert(!) fra å skåre!

Men det skjedde noe med laget i starten av mai. Da manager Per Walday var ute med sykdom ble Ronny Skuggedal utnevnt til caretaker-manager og hans første beslutning var å utnevne Anders Høgset til lagkaptein. Høgset briljerte i sin første kamp og fansen var svært imponert over den tidligere benkesliterens innsats.

Nå begynte målene å komme. Det ble ialt fire seire i mai og publikum begynte å vende tilbake etter å ha vært fraværende store deler av sesongen. De er veldig solide bakover og slipper nesten ikke inn mål, men det blir ofte med den ene scoringen og skal de fortsette framgangen er de helt avhengig av at Ludovic Robin, spissen som ble kjøpt fra en franske klubb i fjor, begynner å skåre. Gjør han det, kommer antakelig PCIB til å kjempe helt i toppen neste sesong.

Formtabellen siste 6 uker:

image

56 Likes

Kan se ut som Småprat 4 tråden er gått heden.

2 Likes

…an adeno-associated viral (AAV) vector system that transfers genetic information into native target cells upon illumination with cell-compatible red light. This OptoAAV system allows adjustable and spatially resolved gene transfer down to single-cell resolution and is compatible with different cell lines and primary cells. Moreover, the sequential application of multiple OptoAAVs enables spatially resolved transduction with different transgenes. The approach presented is likely extendable to other classes of viral vectors and is expected to foster advances in basic and applied genetic research.

1 Like

Motløs hele gjengen? Er vel bare at det ikke er så mye mer å diskutere per dags dato. Det meste er jo ihjeldiskutert, drøvtygget og diskutert igjen. Får kose oss med sommervarmen frem til andre meldinger/nyheter :slight_smile:

5 Likes

Ja et par sure børsdager for PCIB, men nå er det jo veien videre som teller. Vi er enda nærmere GGK å en avgjørelse fra FDA. Det er vel få om noen som har et potensiale slik PCIB har så et rykk i kurs kan komme helt ut av det blå. Blockbustere har vi vært inne på tidligere hvis chem å GGK lykkes. Nac har jo et enda større potensiale. Å så har vi gulroten vacc. Så her er det bare å glemme kurs i nuet. Hold på aksjene. Plukker selv litt på disse nivåer. Traderene får ikke mange aksjer.

13 Likes

@olafalo

Så denne på morran idag jeg også. Dette tysk-kinesiske forskningssamarbeidet ser ikke ut til å berøre PCIB på annen måte enn at det - enda en gang - viser at det forskes bredt og intenst for å finne den beste leveringsløsningen. I dette tilfellet virusbasert levering forsterka med lys.

5 Likes

ETheRNA har en spennende pipeline. Ser ut til å være oppdatert!

Kan både prosjekt A001 og A002 være samarbeid med PCI Biotech?

A001:

« Melanoma

eTheRNA is developing an mRNA-based vaccine against metastatic melanoma consisting of naked mRNA encoding for TriMix and 5 tumor-associated antigens that is being administered intranodally (injected into the patient’s lymph nodes).

The product has passed the first safety study in melanoma patients after removal of their tumor (an adjuvant setting). This study demonstrated that 5 intranodal administrations of the product was well tolerated and that it has the potential to elicit an immune response.»

A002:

HPV+ cancer

«eTheRNA is developing an mRNA-based vaccine against HPV+ Head and neck cancer consisting of mRNA encoding for TriMix and E6/E7 antigens packaged in lipid nanoparticles administered intravenously.

Currently, a candidate is being tested in preclinical studies.«

https://mobile.twitter.com/eTheRNA_immuno


TheRNA
@eTheRNA_immuno

·

8. jun.

Here at

@eTheRNA_immuno

, we are currently developing an #mRNA immunotherapy for the treatment of renal cell carcinoma.

11 Likes

Tror ikke denne har hvert delt her?

Produksjons-avtale for OLX104C som var den som ble nevnt spesifikt i børsmeldingen til Pcib, de gjentar att de vil i klinikk til neste år.

Så har det hvert litt forvirring rundt dette med direkte sol-lys etter Chem, og om det gjelder for NAc og Vacc også (noe det altså ikke gjør).
Er det noen som tenker att det kanskje kunne hvert lurt å unngå sol om en får behandling mot hår-tap? :thinking:

Edit: Lite action her så slenger på denne også, står de bruker topical administration på denne, lurer litt på hvordan det kan kombineres med NAc?

9 Likes

Eplet faller ofte ikke langt fra stammen.

For de av dere som leser gjennom paper så har dere kanskje registeret et nytt bidrag til PCI forskningen: Håkon Høgset (sønn av Anders Høgset).

Håkon vant nylig førstepris for sitt paper/arbeid angående «In vivo biomolecular imaging of zebrafish embryos using confocal Raman spectroscopy.»

« Raman imaging was next used to detect clusters of mycobacterial infection in a zebrafish model for tuberculosis. Based on metabolic differences, Raman spectroscopy could even distinguish between infections arising from different strains. Lastly, time-lapse Raman imaging monitored molecular changes during wound response in living embryos over several hours. The authors expect that, “the ability to perform volumetric and in vivo imaging in unlabelled embryos should provide a host of new opportunities for zebrafish research that can readily complement existing fluorescence imaging techniques.”

I artikkelen under dukker far og sønn opp:

Han har kobling til Zurich, hvor også Pål Johansen befinner seg:

https://www.researchgate.net/publication/340360996_Photoswitchable_gRNAs_for_Spatiotemporally_Controlled_CRISPR-Cas-Based_Genomic_Regulation

25 Likes

Noen som har hørt noe mer om fimaVacc patentet i USA som det ble meldt at PCIB skulle få i begynnelsen av juni? (ref. børsmelding 31. mai)

1 Like

@tomoscar

Patent number: 11027017

Abstract: The invention concerns a method of generating an immune response in a subject, comprising administering to the subject an antigenic molecule, a photosensitizing agent, a checkpoint inhibitor, and irradiating said subject with light of a wavelength effective to activate the photosensitizing agent to generate an immune response. Preferably the method is a method of vaccination. The invention also provides related methods, compositions, cells, uses, products and kits.

Type: Grant

Filed: March 4, 2016

Date of Patent: June 8, 2021

Assignee: PCI Biotech AS

Inventor: Anders Høgset

16 Likes

Mens vi venter får vi håpe dette ordtak passer på Pcib:

“Ting går ofte langsommere enn du tror, men når det skjer går det ofte raskere enn du hadde forventet”.

I øvrigt kan mirakler skje, se bare på Danmark i går. :soccer: :denmark:

38 Likes

Kvalitet fornægtes ej i længden!

3 Likes