Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat (PCIB)

Av de farmasiselskapene jeg følger på børsen er det kun PCIB som ikke faller i dag. Det er da noe.

12 Likes

Siden PCIB meldte at vi ville får en avklaring i løpet av H2-21 på safety så er det vel inkludert ca8stk til av disse totalt 30 som er inkludert, slik at om de går inn ca 50/50 så tilsier vel det at 8 av 11 i armen har fått dobbel behandling. Veldig forenklet, men må vel bli noe slikt. Veldig bra at det virker som pasientene ikke faller fra helt i starten slik vi så noen tilfeller i fase1.

11 Likes

https://soundcloud.com/user-972208711

Fra 29 minutter

8 Likes

Noe bra?

confirmation bias på sitt ypperste :bomb: :star_struck:

2 Likes

Per regner med å ha avklart evt hybrid-løsning (kontrollarm) med FDA/EMA i løpet av 1H22.
Jonas legger til at hans erfaring med FDA er at de er forståelsesfulle og behjelpelige selv om de i utgangspunktet sier at det blir vanskelig.

34 Likes

Gått igjennom rapporten igjen å graver litt i tidligere poster,s

The initial responses from
regulatory authorities do however suggest significant challenges for using this
approach in a pivotal trial of a first line treatment.

Så denne:

The initial responses from regulatory authorities suggest significant challenges for using external control data in a pivotal trial of a first line treatment.

Nei fra FDA står for meg i klartekst, men hvorfor den ene i første del å den andre del enda lenger ned i rapporten :thinking:

1 Like

Med oppstart av en Fase 2 Fimavaccstudie kan vi ha de første resultater allerede neste sommer. Dette blir interessant.

9 Likes

Det er ulike muligheter i endringer. Det er verdt å lytte til hva selskapet sier. Amir Snapir deltok og greiet ut for disse muligheter i dagens Q.

1 Like

To trinn designet på vacc-studie kommer i mål. Fix greie, men oppfatter et avslag på syntetisk kontroll:( ….angående Snapir, har de klinikere med seg?

Eller lytt til utgreiing i podcast.

Per regner med å ha avklart evt hybrid-løsning (kontrollarm) med FDA/EMA i løpet av 1H22.
Jonas legger til at hans erfaring med FDA er at de er forståelsesfulle og behjelpelige selv om de i utgangspunktet sier at det blir vanskelig.
[/quote]

Det er vel slik at det ikke finnes EN løsning her. Det finnes som svart på under Q&A en desentralisert løsning som vil kunne ha noenlunde samme effekt.

@Handyman det var en god presentasjon og innrullert gjerne noe bedre enn de begredelige spådommer. God kommunikasjon og solide grep. Mye på gang og flere ting det ventes avklaring på. Volumveiet gjennomsnitt VWAP nu 14,07. Ikke galen!

6 Likes

Var ikke det dette PCIB la fram for FDA/EMA som utgangspunkt for Pivotal-studien (før Covid), men som ble valgt vekk da FDA krevde en randomisert studie grunnet 1-linje behandling med ny teknologi? Det er vel dette som refereres til ved ‘initial respons’ også tar de tak i dette igjen nå da forutsetningene har endret seg siden de først diskuterte dette.

4 Likes

Ser kursen bare faller etter dagens presentasjon uten å ha sett den selv. Var det for lite hosting og kremting til å holde kursen oppe?:thinking:

Vi var opp 5% på høyt volum i en liten periode i løpet av dagen.

Ta det rolig. Kursen er spådd til å avslutte over 15 i dag. Jeg hørte det på verdens beste aksjeforum - Tekinvestor.

1 Like

Såra og vonbroten heste? Tåler ikke at noen TIPPER en sluttkurs? Fundamental tråd for analyser, utgreiinger og statistiske vurderinger. Alle bidrag virker å bli godt mottatt.

Tipper over 15 kr fortsatt :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

3 Likes

Egentlig status quo etter dagens presentasjon selv om det var positivt med tilstedeværelse av ledelsen og rapportering av tall for Release. Rett og slett enda for mye usikkerhet - spesielt rundt Release. Tror mange frykter en emisjon ala TRVX (som bare er helt håpløs). Penger må inn senest H2-22. Veldig sannsynlig med emisjon i løpet av H1-22 . Kanskje blir det gjensyn med tresko folket. De “elsker” jo radforsk selskaper.

I radium sa de at de hadde penger hvertfall ut 4q 22👍
Tror faktisk vi slipper Emisjon…:star_struck:

4 Likes

Slipper nok ikke emisjon, men skulle det komme en hybridløsning på kontrollarmen vil den bli satt på adskillig høyere kurser. I følge podcast (Per & Jonas) vil dette bli avklart 1H22, altså før de trenger penger.

14 Likes

Jammen faen kunne Dere ikke ha sagt dette litt før da gutta. Jeg trodde vi var venner. Da er jo alt bare fryd å gammen nå da. Idiotisk av meg å pøse ut 1/4 i løpet av dagen med tap når alt er bare såre vel. Nå må du ta deg sammen Concorde å ikke være så impulsiv.

3 Likes