Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Photocure fundamentale forhold (PHO)

Obs: dette er bare akseptert NDA, ikke godkjent NDA. Vi må med andre ord vente litt lenger på utbetalingen på 18 musd

Svært få forunt i biotek å få akseptert NDA til vurdering hos regulatoriske myndigheter, lang reise før biotek når slikt og de fleste faller dessverre fra før målstreken?. Hvor mange klarer denne bragden? Det er bare å mene hvor % sannsynlighet det er for et produkt i marked, regne på royalties, nye markeder osv. store utslag når en justerer % sannsynlighet i vurdering på kursmål. Viften er stor! Ikke annet å gjøre enn å følge tett med og håpe på de to søknaden om markedstilgang Photocure nå har inne til vurdering når markedet asap. Stort for norsk biotek! Partnersamarbeid en genistrek. De tar alle kost og har et enormt tempo og til nå enorm gjennomslagskraft. La det fortsette med dette tempo.

Helt fantastisk nyhet fra partner! Her er det risk reduksjon jevnt og trutt så det holder. Ikke minst nye milestones og det bør kunne prise inn LOA% og regne på royalties inntekter og kursmål hos investorer og meglerhus? Har alle glemt 10-20% royalties?! Asieris er nå nære å nå

«This NMPA CDE acknowledgement brings us one step closer to delivering a new treatment option for patients, actively advancing the ‘Accelerated Elimination of Cervical Cancer Action Plan (2023-2030)’ and contributing to the early realization of the Healthy China strategy.”

Se børsmelding:

Det du her fremhever - og fokuset Kina har på dette - bør gi muligheter for at kinesiske myndigheter vil behandle søknaden raskt.

4 Likes

Buy reiterated awaiting the tide to turn

PHO has faced a number of headwinds in the past several years. We believe that the company is now way passed most of them and things should start improving. New large BLC order should kick off the positive trend with other initiatives/events yielding fruits after – reintroduction of flexible BLCs, waning flex phaseout effects, reclassification of blue light equipment in the US and European market picking up steam gradually. Further progress from partner Asieris on Hexvix and Cevira should provide additional boost. For example a milestone from Cevira development is now likely in 2Q after Chinese authorities accepted NDA for Cevira during the weekend. Therefore, we reiterate our Buy recommendation at an unchanged TP of NOK 85/sh.

Norne Research

7 Likes

Photocure ASA: Results for the first quarter of 2024

7 Likes

Dette er en G+ eller M- rapport!

Aller viktigste er fortsett sprek vekst av scopes, og OPEX er under kontroll!

11 Likes

Photocure ASA - Annual general meeting held

1 Like

Ingen av forslagene til emisjoner ble vedtatt, overraskende.

Hvorfor er det overraskende? Selskapet har 250 mill+ på bok, og flere titalls millioner på vei.

Det er veldig overraskende ja. Det er første gang på mange år at kapitalforhøyelse på enten 15% eller 20% IKKE blir godkjent.

Det er store fond som er dominerende eiere i Photocure. Det er overraskende at kanskje Briarwood som største aksjonær ikke er enig med Dylan Hallerberg og resten av styret om dette. Insentiv programmet med utstedelse av aksjer til ansatte og styremedlemmer ble heller ikke vedtatt. Det er veldig sjelden at store fond stemmer ned styrets forslag. Det kan bety at store eiere er veldig misfornøyd med hvordan selskapet drives.

Ikke så ofte man ser, tolkningen er det vanskeligere med. Med forbehold om at det ikke er skrivefeil i referatet, så kan hende Briarwood ikke ønsker annen M&A enn et eventuelt oppkjøp.

Det var 12,2 millioner aksjer representert. Briarwood og SEB banken har til sammen 9,3 millioner aksjer så de kunne fått vedtatt alt hvis de ville. De var helt sikkert representert på GF. Det ville være rart hvis de ikke var representert.

For / mot / avgitte / avstår.

Betyr ikke dette at 13.2 og 13.3 ble vedtatt? Altså feil i referatet.

Photocure_ASA_Minutes_from_AGM_2024.pdf (709,6 KB)

Jepp, derav mitt forbehold om skrivefeil. Mao. er det ikke noe «overraskende» fra GF allikevel. 10 % er en standard fullmakt, her ble det vedtatt 15 % og 20 % ble så vidt nedstemt. Insentivprogram godkjent.

Ja, nogle gange giver det god mening at læse §12 før §13.
Norwegian havde vist også en emissionsfuldmagt på 10% engang. Her er Photocure så ikke i dag.

Det var feil i referatet ang. Emisjonsfullmakten for et år siden også. Endte med at de sendte ut ny børsmelding med nytt referat. Slurv fra CFO.

Photocure Announces Mobile BLC Tower Initiative to Expand Access to Cysview in the U.S.

15 Likes

Utover at dette er en relativt stor ordre for Photocure, er kanskje den beste delen av dette at mange flere sykehus får anledning til å bli kjent med SaphiraT BLC-utstyr og hvor bra dette er sammenlignet med alternativene. Jeg tror dette er startskuddet på noe som kan bli veldig stort også i USA.

5 Likes