Diskusjon Triggere PortefĂžljer AksjonĂŠrlister

Photocure smĂ„prat (PHO) 🔩 1

Hvilke 3 triggere er det snakk om ?

Takker!

Har dessverre ikke tilgang.

Fra artikkelen:

Norne Securities har gÄtt ut med en kjÞpsanbefaling pÄ PhotoCure og et kursmÄl pÄ 140 kroner. Det skjer en uke fÞr selskapet presenterer sine kvartalstall 11. mai.

Analysesjef Petter Slyngstadli forventer Ä se spor av Covid-pÄvirkningen i tallene, men regner med en forbedring i resten av 2022.

– Den siste tiden har det vĂŠrt problematisk for selskapet Ă„ fĂ„ tilgang til amerikanske sykehus slik at de kan fĂ„ markedsfĂžrt produktet sitt. NĂ„ blir det spennende Ă„ se hvordan ledelsen guider. Det er et selskap vi liker, samtidig som vi synes de grepene de har gjort er gode, sier Slyngstadli til Finansavisen.

En vinner i gjenÄpningen?

Meglerhuset forventer inntekter pÄ 95 millioner kroner i fÞrste kvartal, som er tilnÊrmet uforandret fra forrige kvartal, men opp 16 prosent fra samme perioden Äret fÞr. Videre er det ventet at PhotoCure vil fÄ et negativt EBITDA-resultat pÄ 1,3 millioner kroner og et resultat fÞr skatt pÄ minus 13,5 millioner kroner.

«Pandemi-relatert usikkerhet er fortsatt der, og restriksjoner knyttet til Omicron-bÞlgen skal ha hatt en betydelig innvirkning pÄ veksten. Imidlertid ser det ut til at pandemien gir seg, og PhotoCure bÞr vÊre en stor vinner i gjenÄpningen etter pandemien», skriver Norne Securities i en rapport.

Kurstriggere

Norne Securities beskriver det langsiktige investeringscaset som intakt, og trekker frem tre kurstriggere:

  1. Kortsiktig vekst bÞr komme fra USA med gjenÄpningen etter pandemien. Blue Light Cystoscope-installasjoner bÞr ogsÄ ta seg betydelig opp nÄ som Karl Storz lanserer nytt modernisert utstyr.

  2. PÄ mellomlang sikt bÞr den europeiske organisasjon levere sterk vekst ettersom det gjÞres en skikkelig salgsinnsats i de eksisterende Ipsen-omrÄdene.

  3. PĂ„ lang sikt bĂžr PhotoCures partner Asieris lansere Hexvix i Kina, noe som kan bedre de langsiktige vekstutsiktene ytterligere.

Norne Securities konkluderer med at de tre elementene kan resultere i flere kurstriggere i lĂžpet av de neste kvartalene og Ă„rene.

– Aksjen er ikke veldig rimelig i dag, men vi forventer solid vekst fremover. Samtidig er vekstmulighetene i Kina Ă„ se pĂ„ som en opsjon, sier Slyngstadli til Finansavisen.

Torsdag omsettes PhotoCure-aksjen for 117,90 kroner, opp 2,0 prosent, noe som gir selskapet en markedsverdi pÄ nesten 3,2 milliarder kroner.

2 Likes

https://wsw.com/webcast/needham117/pho.ol/2531984

Meget god gjennomgang av PHO. Anbsfales.

5 Likes

Vi dundrer den ut!

Liker veldig godt alt han sier om de nye skopene

Edit:

Ja dette er en skikkelig god presentasjon!

8 Likes

Gode presentasjon, ja!
Nye skop fra bÄde KS og Olympus i Europa launches H2 om jeg hÞrte riktig :slight_smile:
Kort oppsummert presenteres selskapet som et skikkelig vekst-case med enorme oppsidepotensialer i store deler av verden hva markedspenetrasjon gjelder, samt at de har bonusen med Asieris-samarbeidet hvor bÄde hexvix/cysview og Cevira kan generere betydelige inntekter.

6 Likes

Briarwood Þker, har nÄ: 3 411 411,00 aksjer 26.50% av topp 20
12.65% aksjer totalt.

Hyggelig det. Men hvem reduserer? Det ser ut for at noen i denne aksjen bare venter pÄ dÄrlige makro-nyheter for Ä kunne dumpe sine aksjer til et sultent Briarwood.

Da holdt 110/111 nivĂ„et igjen som gulv for nte gang. Vi prĂžvde oss pĂ„ “taket” i gĂ„r pĂ„ 120 men ble stoppet av macro forholdene. Sterkt at gulvet holdt nĂ„r alle bĂžrsene var sĂ„ depressive begge disse dagene.

@ Kreinh Hei, hvor har du det fra at MorgenStanley er lik Briarwood?
@Quadruple Ser for deg selv. Siste 3 mnd.

A flash fra infront.

2 Likes

De nevner ikke Cevira.
Cervira fase 3 kina blir mulig ferdig sent i Ă„r.
18m$ ved godkjenning evnt noe mindre av totalen 18m ved endpoint achieved.
Med store deler av kina stemgt ned, bĂžr det forsatt skje mileĂŠler med Cevira neste Ă„r.

Cysview mÄtte ogsÄ ut i fase 3 kina. Oppstart godkjent. Men muligens ikke startet. SÄ da ligger vel cysview kina bak cevira i lÞypa.

Ser mange her inne nevner Cevira. Jeg tror man bare Ă„ mĂ„ godta at de fleste ser pĂ„ Cevira som en “free call option”. Personlig gjĂžr jeg det ogsĂ„, for hvordan verdsetter du det? De har jo selvfĂžlgelig milestone payments som man kan verdesette men.

Men jeg ser pÄ det som meget positivt Ä ha en free call option som Cevira.

Ikke uenig.
Derfor greit at meglerhus ikke har det pÄ triggerlista og verdisetting fÞr etter trigger intreffer.

1 Like

Ser frem til Q1 rapporten nÄ. Har en fÞlelse av at Pho denne gangen overrasker positivt ift forventninger, med kurs rundt 110,-
De bÞr kunne vise en betydelig fremgang fra q1-2021 pÄ 82 mill. Mtp at pandemien har avtatt kraftig i USA og Europa de siste 2-3 mnd, tror jeg vi ser en sterk ny giv med Þket tilgjengelighet og pasientbehandling, sÊrlig i USA. Ikke overrasket om vi passerer 100 mill kr i inntekt for kvartalet, og med svÊrt hyggelige forventninger for innevÊrende kvartal.
(Men noen konkret guiding fÄr vi neppe fÞr i november)
I tillegg er vi pÄ trappene med de nye skopene, hvor Dan ganske sikkert vil understreke en betydelig pipeline for utplasseringer de neste mÄnedene.
Fremover er det ogsÄ grunn til Ä forvente eksekvering av M&A strategien. Det kan gi en skikkelig boost mtp robusthet og vekstpotensial for Pho.

Som sagt, ser frem til Dan sin presentasjon og perspektiv for 2022/23 !

Da datt vi gjennom “gulvet”. HĂ„per ikke det blir nytt motstandsnivÄ 

StÞtte pÄ 100?

Ikke noe Ä stresse med. Dette er etter alle solemerker en kraftig overreaksjon - pÄ beskjedent volum. Men - hvem vet? :wink:

Det gÄr fortregt med PHO for Þyeblikket tenker jeg
 Bunnlinje er ikke riktig enda. Og det er vel det teller i dagens market.

Kursen i PHO kommer tilbake, er jo ikke akkurat fest pÄ verdens bÞrser for tiden.