Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Poet Technologies.

Sjekk ut dette spennende selskapet som nå går i mot gjennombrudd.
Fra hjemmesiden oversatt.

Wafer-nivå integrering av elektronikk og fotonikk

POET Optical Interposer ™ bruker en ny bølgelederteknologi som gjør det mulig å integrere elektroniske og fotoniske enheter i en enkelt flis-modul. Ved å anvende avanserte halvlederproduksjonsteknikker på wafernivå og nye emballasjemetoder eliminerer POETs Optical Interposer kostbare komponenter, montering, justering og testmetoder som brukes i konvensjonelle fotoniske løsninger. I tillegg til å senke kostnadene sammenlignet med konvensjonelle enheter, tilbyr POETs Optical Interposer en fleksibel og skalerbar plattform for en rekke fotoniske applikasjoner, alt fra datasentre til forbrukerprodukter.

Hva er en optisk interposer?

Interposere har blitt brukt i flere år for å la elektroniske enheter (mikroprosessorer, minneenheter, etc.) kommunisere med hverandre via høyhastighets metallspor innebygd i en halvlederskive. POET oppfant metoder for å legge inn eller plassere fotoniske enheter eller funksjoner (lasere, detektorer, bølgeledere, filtre, etc.) i det øverste laget av en innskifter, noe som tillater høyhastighets kommunikasjon mellom elektroniske og fotoniske enheter.

https://poet-technologies.com/

1 Like

Spennende, skal lese litt mer om det. Er det noe spesielt som indikerer at de nå er i ferd med å få et gjennombrudd? Ser de har vært på børs en stund.

1 Like

Se You Tube snutten på hjemmesiden.

Skikkelig skuffet over det jeg leser her. Så en ny tråd med et spennende navn og klikket meg inn.

Jeg fikk store forventninger om high-class AI-poesi, så er det bare elektronikk….

Videoen ble lagt ut for nesten 3 måneder siden og aksjeprisen har vært relativt stabil og lik før og etter videoen.

Noe som tyder på at den nye teknologien i videoen ikke allerede er integrert i aksjeprisen?

Det blir helt klart spennende framover.

1 Like

Kan du forklare hva linken handler om?

Kursen stiger,det skal være en pressentasjon HC Wainwright Global Investment Conference

Dato: 13.-14. September

Deltakere: Thomas Mika, konserndirektør og finansdirektør

Vi er i gang.
TORONTO, Ontario, 5. oktober 2021 - POET Technologies Inc. (“POET” eller “selskapet”) (TSX Venture: PTK; OTCQX: POETF), designer og utvikler av POET Optical Interposer ™ og Photonic Integrated Circuits (PICs) ) for datasenter- og telekommunikasjonsmarkedene, kunngjorde at de har sikret seg en forpliktelse fra et ledende nettverkssystemselskap for en unik flermotordesign for 100G CWDM4 og 100G LR4 optiske motorer basert på POET Optical Interposer. Den samlede verdien av NRE og innkjøpsordren for første enheter overstiger 1,2 millioner dollar …

https://poet-technologies.com/news.html