Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Russland/Ukraina debatt 5

Så de samme påstandene fra RUS Telegramgrupper for en uke og to siden.

Siden det i stor grad sendes fåtall iran droner og UKR nå har fått mer ammo og har flere gepard systemer på vei. Tenker jeg at dette er Russisk ønsketenkning.

6 Likes

“Russia is probably launching so many OWA-UAVs in an attempt to force Ukraine to fire stocks of valuable, advanced air defence missiles. Russia is unlikely to have been notably successful: Ukraine has neutralised at least 90% of the incoming OWA-UAVs mostly using its older and cheaper air defence weapons and with electronic jamming,” the ministry said.

Russia unlikely to have been successful in its attempts to deplete Ukraine’s air defenses – British intelligence (ukrinform.net)

3 Likes

Dette er hyggelig lesning om Ukraina sin mulighet til og vinne. Bare de nå får de våpen og ammunisjon som er lovet.

9 Likes

More locals in Shebekino, Russia are complaining that the Russian troops that came to defend border are breaking into houses and looting everything

4 Likes

Gammel vane, vond å vende.

Vil tro at russerne gruer seg til å få hjem et rikt utvalg av voldtektsmenn, torturister og mordere.

7 Likes

Den gode stemningen mellom Prigozhin og Gerasimov fortsetter, uten at jeg skjønner hvordan Putin tillater at denne konflikten får lov til å fortsette :man_shrugging:
image

6 Likes

Begynner å komme mye video og film nå, selv om det er bedt om at ting ikke deles, Begynner å bli tydelig at UKR har brutt igjennom flere plasser i fronten.

8 Likes

Dersom det stemmer at Ukraina har 35 kampbrigader klare, kan de sette i gang flere mindre angrep til russerne har satt inn alle sine tilgjengelige reserver. Deretter kan Ukraina velge hvor de vil gjøre ett eller flere større gjennombrudd.

10 Likes

Ikke så elegant gjort av Wagner-gjengen, men det kan ikke utelukkes at de hadde rett i sak; fullt mulig at ryzziske “amrén” skutt på Wagner-aktører, ev i en bil, og at beslutande officer var full da det skjedde. Helt vanlig med befæl i ruzziske “armén” som er berusade mer eller mindre døgnet runt. Ikke så at jeg tror Wagner er bedre, men likevel…

2 Likes

Høres ikke ut som en vinneroppskrift, dette

12 Likes

Har du noen linker til disse videoene? Ikke på Telegram for har ikke det.

https://twitter.com/anno1540/status/1665664666746466304?s=20

Denne ser ut til å være oppe enda. Folk bes om å slette asap, spesielt når det er overkjørte Russiske posisjoner. Da det lett avslører hvorfor sentralledelsen ikke får kontakt med utposten lengre.

2 Likes

Kan dette være noe av grunnen til at Prigozhin får lov til å holde på som han gjør i full offentlighet? At Putin rett og slett ikke får med seg omfanget og hvor synlig det er for alle??

For det er veldig rart at han slipper unna med det. Det er ikke sikkert at Putin har så mye imot at det er konflikter der , og kanskje til og med enig i mye av kritikken, hvem vet? Men at disse skittentøy-oppvaskene får pågå i full offentlighet må sies å kun gjøre skade på Russlands sak, og får dem til å se svake ut, ikke samlet og uten en sterk ledelse med kontroll??

3 Likes

Synes denne var litt morsom, kanskje mest fordi det er sant. Uten skikkelig panikk hos russisk OSINT, så har ikke Ukraina startet offensiven sin.

6 Likes

9 Likes

Hadde satt pris på om du også inkluderte lenken til selve innlegget i tillegg til skjermbilde :slight_smile:

Litt vanskelig å gjøre noe åt saken. Prigozhin har en egen armé runt seg, som man først må forcere før at komme til før en drap. Mulig man kan peile inn hvor han befinner seg og sende en drone man man då veite hvor han befinner seg vid envar tid. Og han holder seg nok unnan. Ikke noen tilfledighet at han befinner seg i Ukraina og ikke i mozkva.
Men det er nok sånn også at P00tin ikker får korrekt informasjon.
Informasjonen til P00tin redigeres mest sannsynlig også hva gjeller ekonomin, som har oppenbare problemer.

1 Like

Legger jo vanligvis med link, men det var jo bare spekulasjoner, så gadd ikke. :stuck_out_tongue:

Mobiliseringsmeddelande, besked om krigslagar och undantagstillstånd och en uppmaning om att evakuera Rostov Oblast, Belgorod Oblast och Voronezh Oblast djupt in i Ryssland har gått ut i rysk radio, och det ska låtit som det var Putin som sade detta. Kreml hävdar att radion blivit hackad skriver oppositionella Litauenbaserade Meduza. Oavsett kan det bidra gott till att sprida panik bland ryska folket i regionerna, som fortfarande främst får sin information från teve och radio, och inte Internet.

ref: UPPDATERAS: Mycket stora ryska förluster, men tyst om fronten – 387 barn saknas fortfarande – daglig terrorbombning mot Ukraina – Cornucopia?

Så en lignende sak i går om TV på Krim, hvor Ukraina hadde hacket og sendt noe greier. Det er jo tydelig at Russland ikke klarer å holde kontroll på situasjonen hjemme. Sånn går det når man invaderer naboen som har masse russiskspråklige som overhodet ikke liker det russiske regimet. :stuck_out_tongue:

5 Likes

https://twitter.com/DefMon3/status/1665693257026658304

image

Problemet er jo som over at det er i fasen hvor man prøver å pushe gjennom, hvor Russland vet hvor Ukraina er at Ukraina vil ta de største tapene. I angrepet over ble f.eks. en ukrainsk MaxxPro tatt ut. Etter at Ukraina har pushet gjennom forsvaret, så er et jaggu ikke enkelt for Russland å vite hvor angrep vil komme fra. For hvor har de kjørt etter å ha pushet gjennom? Spesielt når gjennombruddet har kommet forbi alle forsvarslinjene (som det ikke nødvendigvis er så mange av, kommer an på stedet, så kan Ukraina plutselig ha enheter 50 km fra der de var på starten av dagen. Som f.eks. ved Kupiansk-sprinten. Leste endel om russere som bare ikke visste hva de sloss mot, eller hvor angrepene kom fra og rett og slett flyktet.

4 Likes

This topic was automatically closed after reaching the maximum limit of 7500 replies. Continue discussion at Russland/Ukraina debatt 5 5.