Diskusjon Triggere Porteføljer

Serodus

Usikker på om det er noen andre Serodus-investorer her inne. Gi en lyd om du også er en :wink:

Synes dette var en bra presentasjon. Vil det snart løsne for dette selskapet? Nytt patent på SER150 vil bli gull verdt.

2 Likes

hvordan ligger det an med markedsverdien her etter de gikk av børs?

Usikker på om det i det hele tatt er omsetning i aksjen. Etter planen skal større investorer inn i q4 2019- q1 2020. Så blir spennende å se kurs ja. IPO planlagt om 3 år :slight_smile:

Det mest positive er tnfr1 and tnfr2 og mulig nytt patent her. Patent-tid er utfordrende får små biotek-selskap.

De skjønte heldigvis at oslo-børs var feil børs. De fikk jo rett når man ser på kursen til trvx, bergenbio, nano osv.

Grafen til Serodus var noenlunde lik. Så aksjen hadde sikkert fortsatt videre ned mot null om de ikke hoppet av.

Tror egentlig oslo-børs takler maks 3 biotek-selskap notert samtidig, med mindre det kommer noen suksess-historier. Da kommer selvsagt saueflokken etter.

1 Like

Det ser ut som patentbeskyttelsen blir forlenget til 2039. Ikke værst!


image

2 Likes

Hæ? Jeg eide jo denne når den var på børs… skal den på børs igjen?

1 Like

Ja. dersom du ser nederst så blir det noen år til. :slight_smile: Eller ikke sikkert det blir børs da. Men planlagt exit-strategi.

1 Like

Serodus var vel priset til 100 millioner NOK når de gikk av børs. Trinity Delta priset da kun SER 150 mellom 134 og 308 mill USD, men det var før patentutvidelse og før de fant ut at det hadde positiv effekt på tnfr1 and tnfr2.

1 Like

Tror du har rett i det. Et oppkjøp / partner så tror jeg det blir reprising av hele sektoren :smile:

2 Likes

Har du tatt kontakt med eksisterende aksjonærer for å få kjøpt aksjer? Eller har du hatt de fra de var notert?

Kjøpte meg inn ca. 2 måneder før de gikk av børs, så hadde en del av de mens de var notert. Men mesteparten av de jeg har nå kommer fra en emisjon de hadde noen måneder etter de gikk av.

Takk for svar :smile: Syntes caset ser spennende ut, men tenkte det var greit å finne ut om det gikk an å kjøpe aksjen før jeg begynte med researchen

Jeg er usikker på nettopp det. Det blir litt tungvint dersom man må inn på aksjonærlisten å ta kontakt nedover for å spørre om de er interessert i å selge ja :sweat_smile:

De er i kontakt med større life science-investorer nå i dette kvartalet, så det går jo an å sende en mail å spørre om enn kan tegne seg, men som du ser over så er exit-strategien flere år frem i tid. Så det er en investering for tålmodige og selvsagt risikovillige. Men markedet for diabetes-komplikasjoner er gigantisk. USA bruker astronomiske summer på dialyse, så om denne tabletten kan gjøre veien før disse pasientene må i dialyse bare 2-3 år lengre så er det store verdier her og ikke minst for pasientene, da jeg tviler på dialyse er veldig morsomt flere ganger i uka.

De har få konkurrenter. Jeg må innrømme patent er det jeg har vært mest skeptisk til da jeg synes fremgangen har gått noe tregt de siste årene, men den frykten er jo helt borte nå :slight_smile:

Ja synes caset er veldig spennende! Tok kontakt nå, så får vi se hva de sier :smile:

1 Like

Hei, ser at det 5 oktober ble etterlyst andre Serodus aksjonærer. Ja, jeg har en del aksjer her. Må innrømme at jeg prøver å glemme/hjemme de i kanskje Max 4-5 år til. Håper det ikke blir så fryktelig mange emisjoner i den perioden men noen blir det helt sikkert. Positiv ?? Ja, absolutt. Skal nok bli med på neste emisjon når den måtte komme. Sikkert i løpet av høsten 2020. Selger i hvertfall ikke for under kr 10 PR aksje :+1::sunglasses:

1 Like

Hadde vært tidenes comebackkid om dette blir suksess til slutt

1 Like

De har spleiset aksjene så 10 er billig ja :wink: er nok ikke mange selgere på dette nivået nei :slight_smile:

1 Like