Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

SoftOx småprat

Finnes det en tolkning på den første meldingen idag hvor de snakker om finansene? Hva leser dere ut av det?

Long term salg eller partneravtale for sbe, top Line resultater som kom nå vil gjøre dette mulig.
Short term emisjon eller lån.
Jeg tror flere aksjonærer vil ha en større emisjon, men softox vil ha minst mulig utvanning før se kan lande en større avtale, så tolker det dit at de vil låne/emitere minst mulig for å kjøpe seg tid.
Skjønner det godt, man kjøper kjappa for 250 mill nå.
Astra zeneca betalte nettopp over 600% premium for et selskap nå, så tydelig at alt av biotec er solgt kraftig ned å ”billig”. Da vil man selvfølgelig utvanne minst mulig på disse kurser. Så får aksjonærene stole på at ledelsen som også har en haug med aksjer vil gjøre det som er det beste for selskapet langsiktig.

12 Likes

Tolker det også at det blir en rettet emisjon om emisjon blir valgt, da tror jeg det kun er et alternativ om de får med seg en større. Et 2 mill aksjer på 25 kroner eller kanskje 1 mill på 55,- siden det er der de pleier å legge seg:) burde være interessant for et health fond. Husk de har nato med 100 mill støtte i ryggen her, burde ikke være vanskelig å selge inn.

2 Likes

Newsen kom den men kursen kom ikke akkurat opp… Tror uansett det kan bli meget fint på sikt

1 Like

Hva er det SB1M markets har, kursmål 45 med 4% sannsynlighet for lykkes? Nå må vel den analysen oppdateres, med SBE toppresultater og 100 mil i støtte?

2 Likes

Her er den gamle før fase 1 complete på SIS og SBE:

Edit: følgende feil ble avdekket ved gjennomgang av analysen:

  • Dette er også før info om at Softox anser forsvarsmarkedet som like stort som det sivile
  • SB1M glemte å ta med inntekt på overflatedesinfeksjon selv om denne er like stor som markedet for hånddesinfeksjon
  • For hånddesinfeksjon - heller ikke betydningen av at kjemiregelverk er forebyggende og at det ikke bare er de som allerede har eksem som er utsatt. I Norge har vi noe som heter substitusjonsprinsippet - i EU har de REACH.
  • Totalmarked i analysen for er basert på 2022 data i kalkylen som de så diskonterer tilbake til 2022 tall fra 2030 med 16% årlig WACC - uten å ta hensyn til vekst. Denne beregningsfeilen utgjør sannsynligvis en halvering av kursmål alene.

Disse punktene + lav antatt markedsandel + lav antatt fortjeneste + lav sannsynlighet SBE osv. utgjør videre reduksjoner av beregnet kursmål ift. slik som det burde være.

9 Likes

Takker

Analysen bør klart oppdateres på mange punkter.
SIS har levert 1.fase prikkfritt og sammenholdt med tidligere dyreforsøk er det vel ingen grunn til ikke å sette sannsynligheten til flere ganger tosifret.
SBE har vist at prinsippene fungerer i mennesker og da er vel sannsynligheten for at man skal få noe bra ut av denne mer 30-40-50 .I hvert fall.Selv tror jeg på høyere enn dette også.
Tilsvarende,hvis dette fungerer og SWIS og SBE er vesentlig bedre enn alt de konkurrerer med. Hvor stor er sannsynligheten for at man ender med en markedsandel på 5% som SB1M forutsetter?? Og hvor stor er sannsynligheten for at man med denne type fortrinn og et produkt som er rimelig i fremstilling skal ende med en margin på 10%??
Til slutt kan man jo justere for dollarkursen som er benyttet,9,38, og så begynne å sette sammen konklusjonen på nytt. Den kan bli så vill at det er vanskelig å tro på den.

7 Likes

Jeg prøvde litt i softoxbullcalc arket. Glemte dollarkurs men uansett ender man fort opp med kursmål som er LANGT over dagens. Det er bare å kopiere arket og drodle videre selv.

1 Like

“Pøses” ut, eller mangel på kjøpere, har jo vært det en stund, men kan jo forstå at ingen kjøper nå man vet de må på en eller annen måte hente 50 mill.

Ikke glem potensialet SiS skal ganges med 2 nå med EDF og innkjøp og beredskapslager til 20% av befolkningen til de som er med på utviklingen.

2 Likes
2 Likes


18 Likes

På tide å innfri valgløftene om behandling av kroniske sårskader! (aftenbladet.no)

6 Likes

Dennne er jo gull!

2 Likes

New EWMA Document published!

We are happy to announce that the EWMA Document Antimicrobials and
Non-healing Wounds: An Update
is now published online and in print as a supplement to the Journal of Wound Management .

Author group:

  • Sebastian Probst, Switzerland
  • Jan Apelqvist, Sweden
  • Thomas Bjarnsholt, Denmark
  • Benjamin Lipsky, USA
  • Karen Ousey, UK
  • Edgar Peters, the Netherlands

https://viewer.ipaper.io/jowm/1035279jowm20222303/sup01/?page=1

11 Likes

Må si jeg er utrolig spent på hvordan ting utvikler seg når finansieringsbiten er løst. Det ligger godt tilrette nå…

2 Likes

Finansieringsbiten vil være løst i 4-5 måneder. Med uviss grad av utvanning når finansieringen faller på plass. Hvor man må håpe at selskapet klarer å lande en langsiktig løsning i god tid før juni 2023. Samtidig som det er usikkert terreng sett i lys av makro. Tipper at 2023 blir et veldig bra år, til slutt. Men er ikke dermed sagt at det ikke finnes hindere som først må overvinnes.

Juni 2023 er vel lenger enn 4-5 måneder.

Og som kjent, når produktene er godkjent er det vel sannsynlig de klarer (som annonsert) å få inn partnere/innskudd til en langsiktig finansiering. Hvis ikke man tror på noe av det må man ta pengene en annen plass