Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

SoftOx Solutions 2021-2022

Er det ikke på tider at du tar sommerferie snart i stedet for å fortsette med oppgulpet ditt i stadig mer outrerte former?

Hva tror dere skal til for å øke interessen for selskapet? Ledelsen virker lite på for tiden.
Meget skuffa over utviklingen her men det er nok de fleste.
Noen som får svar om de kontakten selskapet på mail?

De må være rimelig lei av å svare på spørsmål fra små aksjonærer, drøssevis som sender spørsmål.

3 Likes

Lite på? De har akkurat spikret funding av selskapet på en proaktiv måte som sikrer at aksjonærverdiene ikke risikerer å gå ytterligere i gulvet på kort tid. I tillegg til å levere på forskningsbiten slik selskapet alltid har gjort. Mye mer enn det kan man strengt tatt ikke forvente (selv om det som før nevnt er mulig å diskutere om det er til selskapets gunst å holde emi-spøkelset levende halve året).

Interessen vil øke om markedet kan lukte faktisk inntjening eller om det kommer en plutselig nyhet som derisker caset betydelig (ala EU-funding). Uansett ingen grunn til å frykte at de tålmodige ikke vil bli belønnet. Til slutt.

8 Likes

Verken skuffet eller overasket over utviklingen da det tar den tiden det tar.
Løft blikket å se minst 1 år fremover. Selv har jeg en tidshorisont på minst 5 år for alle mine investeringer.

Det som nå i hovedsak hindrer en aksjeprisoppgang er det finansielle.
En innsprøytning på ca. 100 mill. som man venter på, eller en partneravtale med solid upfront vil gjøre susen.

9 Likes

Enig i det du skriver her, personlig vil jeg sitte med aksjer når nyhetene tikker inn. Har fremdeles kontakt inn i Hemsedal kommune. De blir bare mere og mere fornøyd med att de har valgt bort alkoholholdig desinfeksjon. Flere ansatte i barnehage og kommunebygget som hadde gått å småhostet i mange måneder. Ikke så mange ukene med safedes var hosten borte. Er nokså sikker på att å få bort alkoholholdig desinfeksjon står på agendaen til flere kommuner enn de I Hallingdal.

11 Likes

Nordre Follo kan vel fort bli den neste kommunen som legger over til SafeDes over heile linja, men dette er kun underteikna sine spekulasjonar :wink:

https://newsweb.oslobors.no/message/566489

8 Likes

Do you want to be a part of an exciting journey in a growing biotech company? SoftOx Solutions is hiring a QA Director

4 Likes

?

:clown_face:

De har tidligere, for to måneder siden, søkt etter en QA direktor .
Tilsier iallefall at de har ganske store ambisjoner på det amerikanske markedt, de har jo tidligere ansatt folk med usa som spesialitet.

  • Contribute to preparation and review of annual Product Quality Review. You will report for all products and Annual Reports for products marketed in US.
    Screenshot_20220505-085153~2

Denne er også ny:

12 Likes

Det blir vel ikke stort bedre neste år heller, den norske stat skulle gått inn som garantist og fått fullført SiS studiet.

5 Likes

Hvor langt ned ønsker ledelsen egentlig kursen?

Potensialet vet vel de fleste, du må rette spørsmålet til de som selger :wink:

Hva mener du ledelsen skal gjøre nå da? Ut og berolige alle og oppfordre folk til å kjøpe? Melde fake news for å ha noe å snakke om? Jeg forstår ikke. Er folk investert for å se på kursen daglig eller er man investert fordi man har troen på at de skal lykkes med prosjektene deres? Og hvis det er sistnevnte, så håper jeg at man også er innforstått med hvilke sektor man er investert i. En sektor som er helt på høyde med kommunalt byråkrati når det er snakk om hvor lang tid prosesser tar.

3 Likes

Olympus: “Hvor langt ned ønsker ledelsen egentlig kursen?”
Utrolig mye rart man skal få å lese :man_facepalming:!!!

4 Likes

Hadde ledelsen vært fornøyd med kursen hadde de kanskje kjørt emisjon isf lån. De vil jo ikke GI bort andeler heller

Har en vert med over to år og hørt på alt ledelsen lovet så må det være lov å stille spørsmål ved om de er de rette folkene som sitter i ledelsen?
Strategien har vert elendig

Hva vil du si strategien har vært?
Hva mener du de burde gjort annerledes?

1 Like

De burde fått med en partner med litt muskler.

This topic was automatically closed after reaching the maximum limit of 7500 replies. Continue discussion at SoftOx Solutions 2021-2022 3.