Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Solstad Farstad (SOFF) 1

Ditto!!!

Jarstein fikk vel tildelt oppdrag, men der står jo litt klønete i spotten. Det ser jo ut den er “In house” inntil 17/9 og deretter ledig. Det stemmer vel ikke, eller tar jeg feil? Skal den ikke ut på oppdrag da?

Korrekt, den ble registrert som ledig i spotten mellom to oppdrag.

Hva med Frontier som har lagt dønn i ro i Cape Town siden 27. august?

Dette skal være en korrekt oversikt over Renewable-flåten tom 4Q22, og som viser at Superior og deretter Fortress står nærmest i tur for nytt kontraktsarbeid. Dersom disse fylles vil 5 av skipene jobbe på nye kontrakter og således antakelig bidra til større inntekter enn hav vi har sett fra renewable-flåten tidligere.

3 Likes

“Normand Frontier has been awarded contract in South America with a large international contractor. Contract duration is 100 days firm plus 60 days options excluding mobilization and demobilization. The vessel will support an ultra-deep subsea project. The vessel has already started mobilization activities”

1 Like

Normand Jarstein has secured a contract with a Norwegian subsea contractor for a project in West Africa. The commencement will be January 2021 and the duration are two months firm plus one-month option. In addition, Normand Jarstein has been awarded a contract with a UK based oil company for a duration of approx. 2 months firm, the commencement will be second half May 2021.

The two contracts for the CSV Normand Jarstein will be performed ahead of the previously announced contract with Ørsted at the Hornsea2 wind farm, ref. press release dated November 3rd, 2020, and as such the vessel will be fully utilized through 2021."

Tilsvarende er oppdatert oversikt over Subsea-flåten, og hvor jeg fant noen opsjoner/forlengelser. Installer, Mermaid, Pioner, Australis og ikke minst Maximus står foran et behov for nytt kontraktsarbeid- men tenk for et herlig inntektspotensial!!!

6 Likes

Oppdatert liste for AHTS-flåten, hvor det er Saracen og Senators kontrakter som løper ut først.

6 Likes

og så til slutt oppdatert liste over PSV-flåten, og hvor det er Arctic, Naley, Far Swan, Normand Swan og Titus som bør stå først i køen for ny kontrakt. Her skal det vel være noen muligheter vest i Afrika for både den ene og dem andre.

Merk at listene ikke er helt ajour mht. lokalisering, skipsdetaljer samt andre småting.

5 Likes

Bare spørs om de ikke velger å beholde Titus i spotten, eneste psv’en de har igjen i Nordsjø spotten

telt topp. :+1:

Dårlig volum;( nå mangler bare soff og pgs;) alt annet klaffer greit med oljepris på 76 (Akso, dno, aka, bwo) - helt i ekstase jeg🤣

1 Like

gratulerer :v:
kjekt at det ordner seg…men vi får se de neste dagene så kommer nok solstad og pgs. jeg har troen. aker tok opp at det vil bli et høy pris på olje pga mangelen på investeringer den siste tiden. får bare håpe at dette valget nå er slutt og at vi får full gass i investeringene igjen…men kjekt :v:

1 Like


Flere som ser den muligheten ja :slightly_smiling_face:

Det er en selvforsterkende negativ spiral. Mindre satsing = mindre ressurser og dyrere oljepris.

1 Like

Normand Mermaid synes å være ferdig med kontrakten og ankommer Las Palmas 22.9.

Hun er kommet litt lengre nå, men har noen mil igjen…

1 Like

Etter litt lek i skipsregisteret er det avdekket at DnB alene har pant i tilsynelatende ( har ikke sjekket alle) alle SOFFs skip. For hopen gjelder en panteverdi pålydende 30 000 MNOK fastsatt etter rekonstruksjonen. DnB er forøvrig også alene om pantet på NM.Alt som 1.pr.pant.

Dette betyr vel at DnB nok først og fremst har et fokus på at vi skal være gode lånekunder fremover- og at de kanskje således er motivert for å bidra til mulighetene for dette.

Det betyr vel samtidig at vi ikke er særlig relevante som lånekunder for eksempelvis Nordea og Swedbank i den nærmeste fremtiden.

Mht. NM så er det ikke så merkelig at denne ble holdt utenfor restruktureringen all den tid SOFF jo er minoritetseier i skipet pr.dd. Det er følgelig ikke nødvendigvis risikoen som var avgjørende faktor for dette. Er det ikke naturlig å tenke seg at dette reelt sett allerede kan være avklart mellom SOFF og DnB slik relasjonen mellom partene har utviklet seg- og sett ift. det faktum at skipet fortsatt, med DnBs velsignelse, opereres av SOFF. En slik slutning ville i hvert fall samsvart godt med LPSs uttalelser om en «kontrollert prosess» og «god dialog mellom partene».

Intet registrert salg fra Hemen eller Nordea på dagens liste. Teigland er ferdig tradet og helt ute igjen skjønt.