Diskusjon Triggere Porteføljer AksjonærlisterNy!

Traderhjørnet

HUNT

Anser dette nivået som grei R/R
Tank er svært volatilt så her må an være klar for en dans.

Datoer for Q4 rapporteringer Norge, fra Pareto

Q4’19 Reporting Norway.pdf (161,3 KB)

1 Like

Sjekk Kitron siste 3 måneder ca, ligger ikke den nå i en perfekt “konsolideringsfase”(eller kalles det vcp?) hvor volumet tørker inn, og litt sideveis kursleie?

Timet nesten perfekt med potensielt økt volum på forventninger om et godt Q4 innen en uke eller to? Altså potensiale for volumøkning og kursbevegelse opp mot, og forbi, all time high?

1 Like

Siste 3 mnd er jeg usikker på, men det ligger en stor vcp i utvikling fra juni 2018.
Spørsmålet jeg stiller meg er om det kommer en T3 her ila januar, en shake out, før den eventuelt bryter ut ifm Q i feb. Det ville vært helt oppskriftsmessig og signalisere kraftig :chart_with_upwards_trend:.

Kortsiktig har den brutt ned fra kile som kan gi et signal om en mulig T3, spennende å se hvilken vei vi ser volumutslag.

Noen andre synspunkter?

2 Likes

Ja det er liksom skrevet i stjernene dette her mtp Q4. Blir spennende å se videre retning.

Takk for innsikt og innspill.

Rendyrke din stil og lær deg et setup godt først. Når det sitter i kroppen kan du ekspandere til et nytt

2 Likes

SOBI har hatt en liten tradingrange i bunnen av wedgen en stund. Jeg har hatt posisjon lenge, og først nå begynte aksjen å få litt moment. Først økt kursmål fra DanskeBank og deretter et omvendt resultatvarsel fra selskapet i går kveld. I dag solgte jeg ut halve beholdningen ~30% .

3 Likes

Tre oppdateringer først etterfulgt av to nye kandidater med potensiale.

SOBI med et klokkerent brudd på stort volum. Forventer en test av bruddet etter hvert, men her er oppgangspotensialet stort på sikt.

Tencent jeg nevnte en tid tilbake i en mulig ABCD oppgang. Foreløpig går denne etter boka, så får vi se hvor dypt pulbacket her blir. Mulig kjøpsmulighet i dippen.

Bitcoin greide trendendringen, så får vi se hvor lenge vi kan surfe bruddene oppover før en større test må bli gjennomført. Uansett stort at dette skjedde for første gang på over et halvt år.

Mine to nye mulige kandidater er to risikoaksjer. NANO og DNO.

Nanovector fordi dette kan se ut som et tydelig brudd og en backtest. Nano har stått i skyggen lenge etter at bruddet i PCIB og PHO ble en realitet(ref PCIB teknisk hvor jeg så stort potensiale i nettopp disse, men ikke noe nevneverdig i NANO). Nå føler jeg rollene muligens er snudd litt på hodet. PCIB og PHO er i konsolidering, mens nano for første gang siden oppgangen i 2016/2017 snuser på en trendendring. Jeg stoler dog ikke 100% på dette før 35kr er tatt ut. Skulle dette skje, så kan nano virkelig melde seg på

DNO sin formasjon kan være noe utydelig, men jeg mener å se konturene av en falling wedge som kan bety oppgangspotensiale. Nå skal bruddet av wedgen skje før man kan si noe sikkert, men kurser opp mot 14-16kr bør være innen rekkevidde i første omgang om dette blir en realitet. Vi får ta en dag av gangen, for i begge disse kandidatene så kan nyheter endre bildet kjapt både positivt og negativt!

14 Likes

NOD viser fine tendenser. Bryter opp gjennom base :ok_hand:
Her kan det fort dra seg til.

4 Likes

Aksjen fortsetter respektere EMA 21, mulig HS i spil. Sikter primært mot trendtak ~30 kr. Brudd ut av flaggen idag i weekly. Får se om uken stenger over eller ei.

3 Likes

Sterk close i dag :muscle:

6 Likes

MPCC, daily. Turnaround-case, eller lost cause?

1 Like

Tror du er inne på noe her, T20 har 83,38% av aksjene.

Var ca det jeg fant og. 2mrd gjeld, 6mrd assets. 1,7mrd mcap. cash 640m current liab på 200m og fcf -200m. Så mye bundet kapital. / “value” mot mcap.

Ser ut som container ratene mellom de store havnene har økt endel siste halvåret. Dessverre er fundamenta litt emisjon/refinansierings risk. litt risky mtp IMO2020 (ville sjekket scrubber / eco status på baljene.)

På den annen side, de kan ikke være så i beit for cash, for det var tilbakekjøp av aksjer så sent som i juli 2019.

1 Like

Tenkte å ta en titt på 1W chartet, det var oppløftende.

Også 1W har gitt minervini kjøpssignal, brudd opp over 5-6års konsolidering fra 2014 skal ikke forundre meg gir en reise lignende juni 2014-april 2015.

2 Likes

Litt lavt volum foreløpig, men koster ingenting å følge med. Chartet ser fint ut ellers

Ja, samtidig er det ikke veldig mange dagene siden det ble handlet en betydelig institusjonell post.

kan nokon sjekke opp Palladium teknisk for meg? Har ein meget solid shortposisjon på daily high…

Shorte palladium i Q1? Nå har jeg ikke sett på chartet, men palladium pleier alltid å gå sterkt de første månedene av året

Palladium går parabolic :slight_smile:

Å gå long palladium har 19/20 (husker ikke om det er 19/20 eller 17/18, men uansett) år gitt positiv avkastning de første månedene av året