Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) Fundamentale forhold

Og at statistikeren har beregnet at Cro har 38 31 ,mens som du sier at Local assessment har 39 30 eller bedre. Noen påpekete vel at ordet HIGHLY ble benyttet sammen med statistical significance av LA, da dukker vel fort ratio 40 29 opp på netthinnen. Dog etter å ha lest artikkelen ROC la ut, er det vel OS som gjelder. De konkludere jo med at det bør jobbes med å finne en annen surrogatparamter for OS enn pfs!

3 Likes

Det er her du har misforstått. Hazard Ratio er ikke et enkelt forholdstall basert på antall eventer. Det er arealet mellom de to KM-plottene, slik at tidspunktene for eventene har noe å si. Man må altså bruke hele plottene for å få riktig svar. @Boblegutten sine simuleringer (som @ketilaaj baserer seg på over her) gir nok ganske så presise svar for mest sannsynlige HR ved forskjellig antall eventer både i NIPU og INITIUM, som også stemmer med både artikkelen til Helland om NIPU, og hva selskapet har kommunisert opp igjennom om begge studiene. Å faktisk regne det ut “manuelt” er ganske så komplisert, noe man fort forstår om ser på denne: Proportional hazards model - Wikipedia

22 Likes

Ultimovacs Provides 3-Year Update from Phase I Study in Malignant Melanoma: Results Confirm Strong Overall Survival in Patients Treated with UV1 Cancer Vaccine

59 Likes

Det var jo en kjærkommen god nyhet :grinning:

Jeg hadde imidlertid et lite håp om at Bjørnheim hadde realisert gamle CEO sitt mantra “the fact that you are alive is not considered clinical data”, for tallene nå er naturligvis fortsatt preget av de tre som trakk seg fra videre “oppfølging” i kohort 1.

Oppdatert oversikt.

OS KEYNOTE-006 kohort 1 (n=20) kohort 2 (n=10) kohort 1+2 (n=30)
12mnd 68 % 85% (17) 90% (9) 87% (26)
18mnd 63 % 80% (16) ?
24mnd 58 % 80% (16) 60% (6) 73% (22)
36mnd 51 % 71% (12/17) 60% (6/10) 67% (18/27)
48mnd 46 %
60mnd 43 %
32 Likes

Er det en nothingburger eller skal det leses som “the fact that you are dead is considered clinical data” ? (tror denne diskusjonen har vært oppe før, men jeg husker ikke konklusjonen)

Vi fikk nylig vår første synlige short i aksjen (Details - Short Sale Register). På Oslo Børs er det ikke mange igjen å velge blant for hedgefondene, så det var påregnelig.

I alle tilfelle, forrige uke det ble laget en liten presentasjon for å oppsummere “grunnfjellet” fra fundamentaltråden når det kommer til INITITUM (og dels NIPU). Denne ble delt med nevnte shortaktør og enkelte andre interessenter før helgen.

Med andre ord helt OK timing med mer melanomdata i dag.

I sin helhet og til deling:
2023-06-14 Information on Ultimovacs relevant to active short positions and buy-side (OSE) - external.pdf (652,6 KB)

Det bør kile godt i serken å syne INITIUM med shortposisjon. I det hele tatt burde det kile for alle som står utenfor. Winning odds in plain sight.

62 Likes

Shorten ble vel satt 0906 på ca 80 på 0.52% ifølge DN investor. De turte ikke å shorte på 120 før NIPU melding, men altså ca 80 etter meldingen syntes de var en god ide, dem om det!!

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Nei, helt uenig. Her har vi et medikament som dekker et stort ikke møtt klinisk behov. Sammenligningen din blir som å se på epler og elefanter

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Du vil ikke heller kommentere/chatte med NorskTippings kundeservice, istedenfor å fylle denne tråden med din kunnskap?

5 Likes

Kan moderator (@Evilfreud) rydde opp og denne typen innlegg tas i småprat. Mvh.

6 Likes

Spill lotto du! Så kan vi som står hver dag på alle vakter med denne pasientgruppen glede oss over at vi har fått et nytt og særdeles kraftig verktøy i verktøyskuffen vår

17 Likes

Jag vet att HR är arean mellan två kurvor. Hur har man då tagit fram värdena för “simplified method”? Vilken input har man förutom antal events och antal patienter i varje arm?

1 Like

Bare så alle har det klart: har BMS fått full innsikt i studien eller kun topline på NIPU?

Topline, mulig de kan få «noe» mer under NDA? Det vet andre best. Akademikerne eier dataene, så i hvilken grad de eventuelt kan dele noe mer utover topline er jo et litt interessant spørsmål.

1 Like

Hva betyr “topline”?

Nettstedet lawinsider.com definerer “top line data” slik når det gjelder rapportering av resultater fra kliniske studier;

1 Like

Og med disse eksemplene kan vi vel være enige om at Ultimovacs IKKE leverte på sitt løfte om å offentliggjøre Top-Line data for NIPU i 1H23 slik de sa i alle sine presentasjoner. De ga riktignok “konklusjonen” på data, og når de nå sier at dataene ikke er noe de har “eier” og derfor ikke kan offentliggjøre, har de enkelt nok lovet mer enn de kan holde og det har ødelagt enormt for kursen - dessverre.

14 Likes

For nye lesere og folk som ikke gidder å sette seg inn i, forstår eller har troen på modellen til @ketilaaj - noen veldig enkle fakta om INITIUM:

  • Den høyeste enden av 95% konfidensintervallet for mPFS er høyest av alle historiske sammenligninger i CheckMate-067 med 19,3 måneder. Det er derfor veldig usannsynlig at mPFS for studien som helhet er høyere enn 19,3 måneder dersom UV1 ikke har effekt.

  • Studien leser av når 70 av 156 pasienter har fått progresjon - altså godt under/i god tid før median

  • Det er i dag 21 måneder siden pasient nummer 78 ble innrullert (median oppfølgingstid), og de 156 pasientene har en gjennomsnittlig oppfølgingstid på 21,5 måneder.

34 Likes