Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 3

For å shorte må de få lånt aksjer. Spørs om shorterne får tak i så mange flere aksjer. På ett tidspunkt er det tomt og da vet man om noen kjører kursen opp må det kjøpes tilbake på ett tidspunkt.

Jeg gir litt opp… overhodet ingen vits i å se på noen kurs her før tidligst 8.november ish. Her skal det gnukkes og grindes, rives og slites til de oppnår målene sine. På sett og vis imponerende det de driver med - om en kan si at slik bandittvirksomhet faktisk kan være imponerende på noe vis.

EDIT: papiret / selskapet / kursen trenger sårt en sterk motvekt på kjøpssiden. Det er egentlig ikke i vår favør akkurat nå at freefloat er såpass lav som den er.

3 Likes

Folketrygden har vel rundt 900K aksjer igjen - så tror ikke det blir noe problem med det første.

1 Like

Dette bikker over i et direkte angrep på selskapet og deres i utgangspunktet transformative value-inflection-point (POC UV1). Selskap/styre/topp10 må gjøre noe. Full stopp.

7 Likes
1 Like

For de som ikke er abonnement:

17 Likes

Aksjekursen kan også være preget av at investorene er usikre på når selskapet skal hente mer penger for å finansiere driften, ifølge Holom. Selskapet har sagt at det har kontanter ut 2024.

Det kommer nok uansett en kapitalinnhenting. Men det er spekulasjoner i markedet om at selskapet kan komme til å hente penger på et tidligere tidspunkt som følge av disse resultatene, sier Holom.

EDIT: Han får jaggu mye spalteplass og taletid denne Holom

7 Likes

Man kan jo bli ganske rasende på en fyr som har 3.300 kunder investert i en aksje, også sammenligner han det med og spille lotto. Burde jo flytte kontoen på dagen, useriøst og ødeleggende.

Det er selvfølgelig høy risiko, se bare på BIONOR, CLAVIS, NANOV osv, men det skapes også verdier selv om reisen dit kan være en roller-coaster.

2 Likes

– Jeg har vanskelig for å se det, sier Folketrygdfondets direktør Kjetil Houg om kritikken.

Her ligger problemet - evner ikke å se det.

Har du mange år bak deg i ett kynisk finansmarked så blir du sveiseblind i alle saker hvor sunn fornuft råder. Penger er alt.

10 Likes

De gir blaffen… de sitter på million lønn i det offentlige. Bull forhold til avkastning og risiko. De gir f.

4 Likes

Og alt han bidrar med er å skape mer usikkerhet.

12 Likes

Synes det er like mye bingo å invistere i ensu, iox, nel etc…

3 Likes

Han brukes jo nærmest som et “sannhetsvitne”

2 Likes

Synes Worsøe og Holom svarer greit i denne saken.

Jeg har også en stor magefølelse på dette nesten totale fraværet av store kjøp synlig på topp 50 (med all respekt til vår venn på forumet med det fine unntaket) henger sammen med dette

“– Det kommer nok uansett en kapitalinnhenting. Men det er spekulasjoner i markedet om at selskapet kan komme til å hente penger på et tidligere tidspunkt som følge av disse resultatene, sier Holom.”

Det finnes en stor gruppe med investorer som tydeligvis skyr som pesten å handle over børs, og bare vil kjøpe i emisjoner eller andre transaksjoner.

Svaret er Nordnet-Mads er litt sånn herp-derp. Han har jo helt tydelig ingen kjennskap til caset, og oppgir bare en standard referanse til Bingo-tech generelt. Som jo i og for seg er korrekt om man ser på historikken til norsk biotech siden 2015 - noen oppturer men enormt med smerte.

8 Likes

Om penger var alt burde de jo bry seg at posisjonen deres i ULTI, forårsaket av deres egne utlån, er redusert med mer enn 5x de totale inntektene fra utlån av aksjer verdt mer enn 10 milliarder.

2 Likes

Oh the irony… “t’is but a scratch (on our portfolio)”

“Raske penger” er vel mer korrekt å si.

Hva skulle resultatene ha vært for at Holom ikke skulle ha initiert denne spekulasjonen? Bedre? Dårligere? Hva faen er logikken?

Han er den første og eneste analytikeren som snakker om emisjon etter disse resultatene. Hva er motivasjonen?

9 Likes

Kanskje det er på bakgrunn av samtaler han har med investorer i miljøet?

Var jo ingen som så emisjonen i Nykode komme heller.

Edit:
Jeg tror ikke emisjon kommer før Initium, bare så det er sagt. Jeg tror guiding på Q3 kommer til å være identisk med Q2:

2 Likes

Og hva mener du spesifikt da? At det har lekket innside? At noen investorer bare gjetter det?

1 Like