Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 4

E24 podden mfra 3. juni nevner Ultimovacs

Fra 23:55:

Hvis vi ser tilbake på den noteringsboomen som var i 2021, spesielt innenfor den grønne sektoren, så kan man stille spørsmål ved om en del av disse virksomhetene hadde hatt bedre skjebner, dersom de istedenfor for å gå på børs, og komme under dette kvartalstyranneiet, som det innebærer å være på børs, kanskje hadde hatt bedre om de fikk noen investorer med kompetanse og lommer og langsiktige sko, som kunne utviklet disse virksomhetene bedre.

Og det er også en lærdom her, at umodne selskaper kanskje ikke har noe i en børsverden å gjøre, fordi spesielt de som utvikler ny teknologi, og det var det jo mye av innenfor den grønne sektoren. Der er det fartsdumper og huller i veien og brå svinger som ikke er merket, og da må du ha en eierstruktur som tåler det. Og som kan ta velbegrunnede valg når disse fartsdumpene dukker opp…

Hvis du ser på for eksempel markedets reaksjon på en dårlig studie fra Ultimovacs, noen kreftvaksine, ja, de som sendte aksjen ned 90% da denne litt dårlige nyheter kom, er jo kanskje ikke den type eiere virksomheter som driver og lager nye kreftvaksiner trenger. De trenger kanskje slike som når det kommer litt motvind, så ser man på hvordan man skal rigge seilene.

5 Likes

Måten Canica og de andre “familiehusene” forsvant ut på (les: i lysets hastighet) fremstod- og vil for alltid fremstå fullstendig useriøs for meg.

19 Likes

Skal ikke rare volumet til før Ulti begynner å gå.

Hadde vært topp pm tradere tok tak og shorter måtte begynne å dekke😎

Den tog et hop imod luk idag.
Jeg synes poster var good news. Mye tvivl er sået og poster kan ikke afkræfte tvivl - nærmere modsat…

Jeg synes det giver grobund for en ny prissætning. Det modsatte er tilfælde…

2 Likes

Har noen eller Elliott sett nærmere på presentasjonen om koronaens virkning på kreftstudier og pasienter? Har det vært diskusjoner ved stands og i foajer om IPU+NIVO sin superman-effekt i studiet? Ikke en gang en norsk journalist som har stilt ULTI spørsmålet - ingen som tør å ta i ildtangen?

Hvor mye tror du disse 3 kan ha påvirket HR-verdien?

2 Likes

Det kan nok @Boblegutten svare mye bedre på. Det ville definitivt ikke vært nok for oppnådd PE. Men det ville introdusert enda mer usikkerhet om INITIUM ga riktig konklusjon.

4 Likes

"Research Note Friday June 7

Redeye ceases coverage of Ultimovacs due to the end of the contractual period. We will not provide research following quarterly reports or important business events for the company."

Ultimovacs har oppnådd gode resultater i en fase I-studie med sin kreftvaksine UV1:

  1. Pasientoverlevelse: Pasienter som ble behandlet med UV1-vaksinen og legemidlet pembrolizumab har en sterk overlevelsesrate. Etter minst 4 års oppfølging er 69,5% av pasientene fortsatt i live. Alle som var i live etter 3 år er fortsatt i live etter 4 år.
  2. Studieoppsett: Studien inkluderte 30 pasienter med avansert ondartet melanom (en type hudkreft) i USA. Disse pasientene fikk UV1-vaksinen kombinert med pembrolizumab som førstelinjebehandling. De to gruppene i studien fikk ulike doser av en tilleggsbehandling kalt GM-CSF.
  3. Tidligere resultater: Tidligere resultater fra studien viste at 33% av pasientene hadde fullstendig respons (alle svulster forsvant) og 57% hadde en objektiv respons (svulster forsvant delvis eller helt).
  4. Trygghet: UV1-vaksinen viste en sikkerhetsprofil som er sammenlignbar med pembrolizumab alene.
  5. Fremtidige planer: Neste viktige milepæl for UV1 er resultater fra FOCUS-studien i Q3 2024, som bruker samme behandlingskombinasjon som i denne studien.

Ultimovacs provides update from Phase I study in malignant melanoma: Continued strong overall survival in patients treated with UV1 cancer vaccine and pembrolizumab

I dag kl. 07:00 ∙ Global Newswire

  • All patients in the trial who were alive at 3 years remain alive at 4 years (69.5%) with a minimum follow-up period of 4 years (median 53.0 months)
  • The expected next key milestone for UV1 is the readout of the FOCUS trial during Q3 2024, in which the treatment combination is the same as in the UV1-103 trial

Oslo, June 11, 2024: Ultimovacs ASA (“Ultimovacs”) (OSE ULTI), a clinical-stage biotechnology company developing immunotherapeutic cancer vaccines, today announced encouraging overall survival (OS) data from both cohorts in the UV1-103 Phase I clinical trial in malignant melanoma.

9 Likes

Ultimovacs var ikke død.

Bare synd at de kjørte feil kombinasjon i Initiumstudien - den beslutningen fremstår i ettertid som ikke bra.

Kommer nå også Focus studien ut med god OS i kombinasjon med samme CPI som dagens melding så vil en vel kunne si at Initium kombinasjonen var et katastrofevalg å gå rett i fase 2 med uten fase 1 først.

Tusenkronersspørsmålet er hvilken kron- idiot var det som kom på ideen om å bytte ut CPi Pembrosizumab i fase i 1 studien, denne, med kombinasjonen Nivo og Ipilimumab i fase 2 studien Initium - uten å ha prøvd denne kombinasjonen i fase 1?

Her kan det komme en rå gjenprising om alt klaffer.

9 Likes
3 Likes

Antakelig den samme som ikke kunne se for seg en kontrollgruppe som endte opp milevis utenfor alle tenkelige og utenkelige konfidensintervaller. INITIUM er/var en ødelagt studie, langt utover kombinasjonen som sådan.

Utover dét, så er det åpenbart fortsatt håp for UV1, selv om mange har konkludert med noe annet. Akademikerstudiene kan bli redningen.

12 Likes

Fra samme møtet:

Person 1: “Jeg tenker at vi fjerner keeper, og så spiller UV1 igjennom og så tupper den bare ballen inn i åpent mål fra rundt fem meter”.

Person 2: “Neineinei, det blir aaaaaaalt for enkelt. Putt keeperen i mål igjen! Og hva med et langskudd i stedet? Fra 45 meter? Så smører vi ballen inn i propellfett, just for good measure!”

Person 1: “Det høres myyyyye bedre ut, hvilken kjempegod idé!”

Alle på møtet stemmer i:

Oui Oui Oui!
Vi er Ultí!
Hvorfor gjøre det enkelt
Når vi kan gjøre det vanskelig?

8 Likes

Strålende nyheter, her ligger det ann til en rå reprising om alt klaffer og slike reprisinger begynner alltid med forventninger

De som sitter «stuck» kunne nok tenke seg å komme ut på høyere kurs ja!

1 Like

La shorteren på 510.388 aksjer få svi.
Håper de knuses!

1 Like

3 Likes

Nybegynner i aksjemarkedet? Forventninger og forventingsrally er en driver av kursen, både innen biotech og andre sektorer. Og Ultimovacs er het utbombet kursmessing nå rundt kr 7.50 (DNB`s worst case var kr 20) og med flere studier i snarlig pipeline og suksess her vil reprisingen bli kraftig fremover.

Just because

DNB kursmål: 4,-

Helt utbombet er vi vel ikke.