Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Virtu Financial (VIRT)

Ser at det ikke eksisterer noe på denne enda, så da starter jeg en tråd :slight_smile:

VIRT en Market Maker som anvender HFT (High Frequency Trading) i handlene sine. De har stabile daglige positive resultater, og har i det siste god vekst på inntektene sine. Aksjen er veldig lavt priset på P/E og P/B rundt 3, og de betaler allerede utbytte på 3.5%. Resultatene slo forventningene med 40% i Q1 2021, og rent teknisk tester aksjen brudd opp på 32, med mulig test av ATH på 37 i løpet av sommeren.

Folk har utnevnt den for å ha en interessant egenskap som long-volatilitet, da de ser ut til å tjene særdeles godt på perioder med høy volatilitet i markedet. I tillegg har den en beta på omtrent 0.1, som gjør den veldig stabil i urolige tider sett sammen med utbytte.

Samtidig økte short-interessen i aksjen betydelig i Q1 2021. Tipper shorterne ble tatt på senga ved Q1 resultatet, og her ser vi på en mulig short-squeeze også. Shorten har altså øket samtidig som at aksjen har steget i et rolig tempo i en positiv kanal.

Tror dette kan bli en av de neste meme-stocks, spesielt nå som inflasjon er et hett tema. Er ikke en aggressiv-hedge noe alle burde være ute etter nå? Både en vekst- og defensiv aksje?

Tror 32 testes om ikke så lenge, deretter står ATH på 37 for tur. 32 Antar jeg blir brutt i løpet av juni, 37 testes muligens i starten av høst?


1 Like

Nærmer seg breakout på første motstand rundt 32,5. Brytes den i morgen, er det bare ATH som skal testes ila. juni dersom stemningen på børsen holder ved