Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Windfall Geotek

Selv om dette selskapet ikke er et direkte råvare selskap, er det knyttet til industrien, så legger det inn her.

Kort fortalt er dette et selskap som har bistått mineral selskaper med nye funn i ca 15 år ved hjelp av en teknologi basert på matematiske-algoritmer.
En ny foretningsmodell satt i live ganske nylig har fått fart på selskapet hvor de i tillegg har utvidet foretningsområdet.

Et pågående prosjekt som er under oppseiling hvor de bruker samme teknologi, er detektering av landminer.
Dette prosjektet er særdeles spennende etter at de inngikk et samarbeid med Draganfly, som er et av USA mest renoverte private droneselskap hvor de da samarbeider i et marked som de, etter det jeg kan se, er alene om når det gjelder ubemannet teknologi for leting etter landminer. Dette er et marked alene som er verd en titt for de interesserte, blir spennende.

Da fikk vi en oppsummering her i dag hvor planene videre blir presentert, verd å lese. Vi har mye å glede oss til, hvor vi har flere ben å stå på etter 15 års erfaring med teknologien.
Merk bla. at vi i morgen (15 April) skal presentere vårt landmine prosjekt for NATO, ganske så spesiellt i seg selv med tanke på at vi tross alt er et lite selskap i et marked som står bokstavelig talt urørt…

https://windfallgeotek.com/chairman-update-apr-2021/