Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

Mye av short tjener på svingningene og trader posisjonene, nå de siste dagene har kursen mer eller mindre stått stille, kanskje ikke så merkelig om short aksjer er levert tilbake.
Svidde vel fingrene på siste opptur og vet det nærmer seg news.

2 Likes

image fra db.no

bra bem anses som trygt inntil videre

2 Likes

Da er det godt å vite at det bem er godt tolerert !

Ja, det er omtalt andre steder: https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9168057/Arthritis-drug-hailed-Boris-Johnson-life-saving-Covid-19-treatment-ineffective.html

Som vi tidligere har diskutert, så er ikke denne en stor konkurrent til Bem, men et slikt oppslag kan likevel oppfattes som positivt for Bem, som jo har som en av sine fortrinn at den tolereres svært godt. Sist nevnt i oppdateringene/børsmeldingene 11. jan om covid-studien: “no safety concerns were raised from the available data”, og lungekreft 13. jan: “The interim data shows that bemcentinib in combination with pembrolizumab was well-tolerated and shows promising clinical activity in refractory lung cancer.”

8 Likes

6 Likes

Hmm. Bergenbio og Ultimo i fint selskap!!

Og Bergenbio i smørøyet med showcase like etterpå. Nais!

26 Likes

Nå , når alt ser som mørkest ut , kommer ‘The Norwegian pill’ ?

4 Likes

Jeg tror og håper det, @William71.

Har jeg forstått dette riktig så blokkerer Bemcentinib selve virkningsmekanismen for virus-inntrengning i cellene - i tillegg til å booste immunforsvaret. I teorien burde derfor Bem kunne fungere godt også mot mutasjoner av det opprinnelige Covid-19 viruset. Den siste tiden er det publisert undersøkelser som indikerer at vaksinene som hittil er godkjent ikke er tilstrekkelig virkningsfulle mot virusmutasjoner.

Vi er også i den ‘heldige’ situasjonen at vi burde få en realistisk test av Bem’s virkning mot de (minimum) 2 farlige virusmutasjonene med høyere smittsomhet og dødelighet gjennom den kliniske utprøvingen i Sør-Afrika og Storbritannia.

Min legmanns vurdering av dette sammen med IDMCs sikkerhetsgodkjenning av Bem er at BGBIOs Covid-19 case har styrket seg vesentlig gjennom januar 2021. Spennende dager🚀

16 Likes

Immunolog og vaksineforsker er enige: Viruset blir ikke borte, men sykdom begrenses med sesongvaksiner mot nye mutanter.

Til tross for at vi har vaksiner anslår WHO at det er opp mot 650 000 influensarelaterte dødsfall hvert år (https://www.who.int/mediacentre/news/statements/2017/flu/en/)

Da blir det marked for anti-virale medikamenter mot coronavirus i årevis fremover, på samme måte som mot influensa. (Til tross for at Tamiflu ikke er et vidundermiddel mot influensa, skal Roche så langt ha hatt inntekter på 150 milliarder på denne :moneybag:)

3 Likes

Regeneron skal selge 200.000 doser til Tyskland for EUR2000 per dose!

Ble det ikke tidligere bevist at Regeneron hadde null effekt?

Antistoffbehandlingen deres feilet vel i hospitalisete pasienter, men de fortsetter vel studiene i pre-hospitaliserte pasienter.

Oppnådde de nevneverdig effekt? I så fall burde vel alle land ha kjøpt inn enorme doser

Vet ikke om det er offentliggjort noen resultater. Mulig tyskerene kjøper litt, for å være på den sikre siden. Amerikanerne har ihvertfall det som strategi, de drysser penger utover slik at de treffer/hjelper vinnerne, selv om de kommer til å kaste bort penger på det som viser seg å bli taperne også.

Regenrons antibody-cocktail skal ha effekt. https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regeneron-announces-encouraging-initial-data-covid-19-antibody

Problemet er vel mer pris og at det må gis intravenøst og helst så tidlig så mulig, så det er langt fra en billig mirakelkur.

Kommentarer til denne? Ferdig rekruttert?

CTRI/2020/10/028602 - not recruiting

1 Like

I så fall er det ikke lenge til avlesning!

Litt skeptisk når siden gir “Page not found” på linken videre. Noen som har direkte linkene til studien rett i clinical trials? Mine søk på referansene der havner på en covid studie som ikke er relatert til bergen bio ( https://www.clinicaltrials.gov/ct2/results?cond=Corona+Virus+Infection&term=CTRI&cntry=&state=&city=&dist= )

Ok. Var i farten, så hadde ikke tid til å sjekke bakgrunn. Ville vel også vært meldepliktig…?

1 Like

Noen som vil spå resultater til fredag på wclc?

The key unmet need population of second line patients refractory to CPI monotherapy or Chemo-CPI will be presented together with translational data.