Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

Det var ganske bra av Bgbio og bare falle rundt 1/2% på gode nyheter i går. Det har vel ikke skjedd siden covid nyheten i april. Jeg ser da bort i fra de ulike upgrades fra husene. Kanskje det er noen kjøpere på dette nivået.

2 Likes

er det mulig å få sett r&d i reprise? tenkte å høre gjennom en gang til

Litt off topic, men; etter å ha lest mye tull og rett og slett løgn på FA-forum (spesielt denne uken) så føler jeg for å rose alle dere her på Tekinvestor

5 Likes

Oppdatering: Covid studie fortsetter og venter på melding om oppstart England og India. AML indikasjon på god vei mot fase 3.Lungekreftstudie : oppdatering 15 NOV .Glioblastom før jul? Blir spennende med nye kursmål fra husene.

9 Likes

@eiken vet du om Bemcentinib blir vurdert av ledelsen til å jobbe for å delta i WHO studie Solidarity? Hadde det ikke satt mer fart på det hele? Eller snakker vi da om Phase III ?

DNB - BUY NOK 68

08 November 2020

23 Likes

En på FA-forum (tror det var klaesp) sa at to store meglerhus skulle komme med analyser nå straks. Hvis det stemmer så har vi enda en analyse i vente innen kort tid

Arctic Securities / Lars Mørland Knudsen kanskje?

3 Likes

Slik jeg forsto det så hadde Arctic allerede kommet med en ny kjapp analyse nå etter R&D-dagen (noen limte inn teksten på FA-forum), og skrev at de skulle komme tilbake med en dypere analyse snart (tror den blir i regi av Lars). Kursmål per nå var 80 kr hvis jeg husker rett

1 Like

Det var ingen analyse, bare en kort nyhetskommentar uten nye regnestykker eller endring i anbefalinger. Men Lars M Knudsen kommenterte at han var enig i satsingen på 2L i AML og at det er mulig at de har et godkjent produkt i 2024.

3 Likes

Får hammeren idag av en eller annen grunn. Jaja, jeg holder øynene på de neste mnd;

    1. november (ikveld) - SITC abstract med oppdaterte data i NSCLC
    1. novemeber - Q3
    1. desember - ASH abstract med oppdaterte data i AML/MDS

November - FPD i India (Covid-19 studie)
November - Oppdatert status på ACCORD

November/Desember - annonsering av fase 2b/3 studier i NSCLC og AML? Partner?

Januar/februar - Covid-19 studier i Sør-Afrika/India ferdig?

2 Likes

Tror det er lite vits i å forsøke forstå de daglige svingningene her, men det langsiktige bildet er veldig spennende, ja. Ref tidligere poster også interessant å se om noen journalister snart våkner og skriver noe om selskapet. Jeg mener de burde kunne være et interessant case for en lengre artikkel i DN eller FA.

1 Like

Jeg forventet virkelig at noen skulle skrive noe ang. resultatene som ble presentert på R&D-dagen, og synes det er veldig merkelig at det ikke har blitt nevnt ennå

Dette kunne man jo spådd på forhånd… hype før R&D-dag, med påfølgende salg etterpå.

Spørsmålet er når kursen finner støtte.

Definitivt negativt at covid-studien(e) ikke viser særlig progresjon i rekruttering jf. det som som ble meldt av flere som var med på det digitale møtet. Men mye positivt rundt det som BGBIO faktisk jobber med. :slight_smile:

1 Like

Får helt sikkert en negativ effekt nå av Pfizers suksess.
HVor dypt skal vi? :confused:

Resultatene var kjent fra før - det kom ikke noe nevneverdig nytt frem fra presentasjonene.

Det var derimot en flott oppsummering av status quo

Mange som sitter med kort horisont i påvente av Covid nyheter skal nok ut nå.

Men; Det vil forsatt være et stort marked om Bemc. har Covid effekt da undersøkelser viser at langt fra alle ønsker å ta en slik vaksine. Så kommer produksjonstid, evt muteringer etc. i tillegg så muligheten er der.

Så gjelder det å ikke glemme hva BergenBio egentlig driver med. Kursmål uten covidmulighet hos DNB-M er 55kr

3 Likes

Hva ble det sagt om rekruttering i covid-studiene?

Enig. Tror veldig mange i markedet og ellers også overvurderer effekten av vaksine. Det er ikke realistisk å vaksinere hele verden. De som blir syke vil imidlertid få pleie i større eller mindre grad. Hvis Bemc. har effekt vil det være et gigantisk marked. I tillegg er jo core business for Bergenbio veldig spennende :smiley:

1 Like

Om to dager har Bergenbio “oral presentation” på SITC. Hadde dette vært i noen av de andre bioteks på OB, så hadde kursen gått som en kule i forkant, og hausingen deretter. Her kommer det høyst sannsynlig veldig interessant informasjon. Markedet er merkelig, og bærer preg av liten innsikt i caset til Bergenbio.
Får håpe de som satser på Covid nå snart er ute. Det er og blir en bonus.

Det sagt tror ikke jeg løpet for Bemc og virus er kjørt. Langt derifra, men det vil ta lenger tid en først antatt.

5 Likes