Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

ENSURGE MICROPOWER ASA (ENSU) 🏷

Venter på å gå inn i denne aksjen, men skulle helst ha sett kursen 5.50 før jeg gjør det. Slik jeg har sett historisk sett er dette en populær bunn for denne aksjen siste halve året.

Andre som er inne eller vurdert dette selskapet?

2 Likes

Knallrøde tall for Thin Film i Q1 kom ikke som noen overraskelse. Det er derfor jeg sitter på sidelinjen og venter på å gå inn på en lavere kurs enn dagens. De tjener ikke de store pengene enda og kursen speiler ikke helt realiteten. Uansett så har jeg troen på selskapet i fremtiden :slight_smile:

Kilde: http://www.hegnar.no/bors/resultatrapporter/artikkel546471.ece

1 Like

Virker ganske overdrevet med dagens pris på 3 mrd eller? Denne tror jeg kan være skummel og det kan vel fort gå 10-15 år til de tjener penger.

1 Like

Vær forsiktig :slight_smile:

Kjøpte på 5.85, men kun 5k☺

2 Likes

Thin Film Electronics er blitt tildelt en kontrakt av Verdens tollorganisasjon (WCO) for levering av NFC-løsninger som skal brukes i forbindelse med bekjempning av forfalskede produkter.

2 Likes

Deilig, jeg liker utviklingen. Det skjer nok ting i et raskere tempe fra nå av. Det ene baller på seg det andre og vips så er ThinFilm en gigant som må kjøpe fabrikkene til Fabricom :wink:

1 Like

THIN er tildelt forskningsmidler igjen. Denne gang 3,7 mill fra EU.

1 Like

Den beveger seg sakte men sikkert nedover igjen, vil vi se 5-tallet før sommeren er over? Jeg håper det, slik at jeg kan gå inn med en god slant :smile:

2 Likes

Mitt mål har i lang tid vært å komme meg inn i Thin Film på kurs 5.50. Noen har sagt til meg at det vil jeg aldri klare, men jeg har hatt troen. Viktigste er å sette seg mål og holde dem. Nå viste det seg at den falt enda lengre ned enn mitt mål, og endelig bestemte jeg meg for å gå inn på kurs 5.18. Jeg føler dette er en god inngang for meg og vil bli sittende her til jeg får en god avkastning. Ønsker ikke å være med hele veien opp, om det finnes noen stopp for dette selskapet, men jeg ønsker å være med en liten del av veien. Tidshorisonten min for denne investeringen er f.o.m idag og frem til våren 2016.

3 Likes

Jeg kjøpte litt på 5.24 her om dagen. En kjøpsordre som hadde ligget der siden vi var på 5.70. Har kjøpt her nede før og solgt de et stykke oppå 6 tallet. Rinse and repeat :). Er long med halvparten og trader med halvparten.

Er inne med mer på 4,26 idag. Tror den lange nedgangen som har vært siste ukene nå har snudd. Venter fremdeles på noen gode meldinger fra dette selskapet, de vil uansett garantert komme :smile:

1 Like

Denne aksjen har falt konsekvent siden mai. Hvorfor tror du den skal snu @Larsen?

For det første tror jeg den skal snu grunnet det drastiske fallet. Dette fallet skyldes nok tradere som vil gjøre kjappe penger på dette papiret. Andre grunnen er jo de fine avtalene Thin Film vil melde om i månedene / årene som kommer, forhåpentligvis :wink:

1 Like

Har ikke satt meg inn i denne, og kommer ikke til å kjøpe, men teknisk har den vel ganske bra støtte på 4. Definitivt mer interessant nå i hvert fall.

Synd jeg ikke fulgte med i går. Den gikk noen prosent opp…

Det har ikke gått så veldig bra med denne aksjen siste tiden, men det skyldes ikke noen spesifikke ting med selve selskapet. Imorgen kommer de altså med kvartalsrapporten. Blir spennende å se om de har begynt å produsere noe for de kontraktene de allerede har fått, f.eks Canon. Kan også være spennende å høre andre ting de eventuelt kommer til å røpe til oss, eller om de fremdeles vil holde godsakene hemmelige.

2 Likes

Er inne her enda. Dårligste investeringen min ever. Sitter på urealiserte tap på 25000 ca. Fristet til å doble, men vil vente til det har snudd.

1 Like

Noen som har peiling på THIN som kan dele noe spennende fra rapporten?

Tallene er ingen overraskelse. De tjener ingen store penger enda, men de venter å tjene mer andre halvdel av 2015. De ser også positivt på at det vil komme flere kontrakter dette året, så det blir jo spennende å se hvor store bestillinger de eventuelt vil kunne få på NFC OpenSense produktet. Når det gjelder Xerox avtalen: “Thinfilm expects that the technology transfer to Xerox will be completed according to plan in 2015.”

2 Likes