Diskusjon TriggereNy! Porteføljer

Feedback til PDX


#1

Hva synes du om det nye forumet? Savner du det gamle? Noe som mangler, eller er det noe som er forvirrende?


#2

Under innstillinger E-post er det noen skriveleifer, kanskje er de der med vilje for å se om vi følger med?

I alle fall: “Notta” i stedet for “Motta”. “Siteter” i stedet for “siterer”.

Ser bra ut dette @pdx !


#3

Takker! Tror noen ting er oversatt til norsk her med google translate, men jeg fikser leifene etterhvert som jeg finner de, takk for tipset! :smile:


#4

Forumet er fortsatt ugudelig treigt på android!

Det hadde kanskje vært lurt å kunne velge ticker tråden gjaldt for? F.eks funcom.ose eller star.st og en måte å se tickere det finnes innlegg for?


#5

Kjøp en iPhone :wink:

Hvilken androidtelefon har du?

Ticker kan velges når man starter en ny tråd, alle tråder med tickere er tilgjengelig her: http://www.tekinvestor.no/tags

Trykk på f.eks Funcom i listen der og du kan da velge helt til høyre i nedtrekksmenyen å bli varslet når det kommer nye innlegg om den aksjen.


#6

Tjah, har effektivt betalt 1000kr for den jeg har, som jeg betalt for ca 4 år siden. Fikk den jeg har nå på garanti fordi den første begynte å oppføre seg rart. En god deal mao, vesentlig bedre telefon enn hvilken som helst iPhone til 1000kr. :smiley:

Er bare dette forumet som er tregt. Sjekket litt og det er et problem med discourse og android ser det ut til.

Huawei P6, 2gb ram, 4x1,5ghz, android 4.2.2.

Det tar 20 sekunder å laste forumet, 10 sekunder å f.eks laste www.enworld.org, 5-6 sekunder å laste m.nrk.no


#7

Hmm, så treig lasting er ikke bra - men vet ikke om det er en annen løsning enn å bytte til en nyere telefon.
Til sammenligning laster forumet på en iPhone6 på 2-3 sekunder, NRK.no laster på ca. 1 sekund.

Mer info her: https://meta.discourse.org/t/why-is-discourse-so-slow-on-android


#8

Hvis du har nytte eller glede av innlegg på det gamle forumet finner du de nå på http://forum.funcominvestor.no. Funcominvestor.no videresender nå brukere hit til TekInvestor.


#9

Alt er dårlig og skitt!

Mye bedre før!

Gamla er best!

:slight_smile: jk


#10

På mobilversjonen, så kan man se hvem som postet sist, mens på desktop-versjonen, så ser man hvem som lagde tråden. Definitivt mobilversjonen som er mest nyttig. :smile:


#11

Nå kan du også se det på desktop-versjonen, det store runde avatar-bildet helt til venstre viser hvem som postet sist, det lille hvem som startet tråden. Kunne eventuelt hatt det under tidspunktet for siste svar i den siste kolonnen i listen over emner men med lange brukernavn ser det litt rart ut.


#12

Kopiere diskusjoner fra gamle forum over i arkivet her på nye forum for referanse?


#13

Hei cagey2, skulle gjerne gjort det men da måtte vi brukt en mye eldre versjon av forumet og ikke denne versjonen som er helt oppdatert (forskjellig databasestruktur) :slight_smile: Alle gamle tråder er tilgjengelig på http://forum.funcominvestor.com.


#14

Det funka definitivt bedre :slight_smile:


#15

OK, skjønner :smile:

Hvor lenge tenker du å beholde et fryst Funcominvestor da?


#16

En god stund :slight_smile:


#17

En ting jeg har lagt merke til er at det kan være vanskelig å komme til forsiden når jeg har scrollet langt ned i en tråd.

Ellers synes jeg det fungerer fint!


#18

Takk holmes :smile: Når du har scrollet nedover i en tråd kan du trykke på logoen en gang for å komme til toppen, og en gang til for å gå til forsiden. Det er en litt rar patent :smile:


#19

Noe jeg har lagt merke til er hvis jeg trykker på “tråd-navnet”-teksten kommer jeg øverst i tråden jeg er i, men hvis jeg trykker på logoen til venstre for “tråd-navnet” kommer jeg helt tilbake til startsiden på forumet. Så vi har begge deler.


#20

Synes det nye forumet ser veldig bra ut. Jeg har vært ganske fraværende på Funcominvestor i det siste fordi jeg ikke har hatt Funcom aksjer på en stund, men et forum for teknologiaksjer tror jeg kan bli veldig interessant.