Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Gapwaves (GAPW B)

En utrolig spennende aksje notert på Nasdaq Stockholm AB. Patent på 5G-antenne, og har allerede levert prototyper til potensielle kunder som Ericsson, Huawei, NEC, Nokia Facebook og Google.

Interessant lesing og videoer:

http://etn.se/index.php/63282

Tanker?

6 Likes

Litt action i Gapwaves i dag. Spennende pressemelding. Har signert NDA (non-disclosure agreement) med “två av de ledande globala telekom-företagen”.

http://webtools.bequoted.com/press/post?key=5g-foretaget-gapwaves-tecknar-nda-avtal-med-tva-varldsledand-56668&channel=1341&ecss=http://gapwaves.com/wp-content/themes/Gapwaves/includes/iframe/press.css

1 Like

Ennå flere NDA’er ble inngått i slutten av juni.

http://webtools.bequoted.com/press/post?key=gapwaves-tecknar-nda-avtal-med-bilradarforetag-o-59459&channel=1341&ecss=http://gapwaves.com/wp-content/themes/Gapwaves/includes/iframe/press.css

Ellers er det verd å nevne at det er mulig å kjøpe tegningsretter med en ok rabatt i forhold til dagens kurs. Rettene innløses i november. To retter gir rett til å kjøpe èn aksje til 7.50.

2 Likes

Fin intro til Gapwaves fra Småbolagsdagen i juni.

1 Like

Gapwaves har tegnet en ikke-ekslusiv distribusjonsavtale for det japanske markedet. Utrolig mye spennende på gang her.

Vi ser ett stort värde i att ha lokal förankring med etablerade kundrelationer. Avtalet innebär att Cornes Technologies har ett lager av Gapwaves produkter för att kunna sälja och leverera till kunder i Japan. Cornes Technologies har sedan tidigare etablerade kontakter med flertalet intressanta kunder inom marknadssegmenten telekom och fordon. Exempel på företag där diskussioner inletts är operatören NTT Docomo, systemleverantörerna NEC, Fujitsu, Mitsubishi, Denso samt instrumenttillverkarna Anritzu och Keysight, säger VD Lars-Inge Sjöqvist.

http://webtools.bequoted.com/press/post?key=gapwaves-har-etablerat-ett-aterforsaljaravtal-med-cornes-tec-60215&channel=1341&ecss=http://gapwaves.com/wp-content/themes/Gapwaves/includes/iframe/press.css

1 Like

Hm, spennende med tegningsrettene.

Så man betaler 2 x 2,65 = 5,30 for å kjøpe aksje til 7,5, som er verdt ca 15 kr om kursen holder seg?

300% instant gevinst?

Jeg må ha missfortått noe eller?

Du trenger to tegningsretter for å få lov til å kjøpe èn aksje til 7.5 kroner. Du må altså betale 2 x 2,65 = 5,30 + 7,5 = 12,80. Fortsatt en fin rabatt om du ikke tror kursen skal noe særlig nedover.

1 Like

Takk for oppklaring :slight_smile:

Fremdeles en ok deal det.

2 Likes

Skulle hoppet på denne, går bra om dagen!

1 Like

Denne var litt interessant… Får sjekke opp nærmere!

1 Like

Brenner jo en del penger per kvartal, kan ikke skjønne annet enn at det er behov for penger allerede før sommeren neste år?

Edit:
En liten tilleggskommentar, selv om de må hente penger betyr det ikke at kursen ikke flytter seg av den grunn. For alt vi vet kan kursen ha gått en del innen det er behov for penger, hehe…

1 Like

Jeg har stor tro på at de lander en eller flere kontrakter før den tid men de har ansatt flere i år og har flyttet til nye lokaler så de brenner en del cash nå ja. Jeg må ta en titt på halvårsrapporten igjen, har ikke får kikka på detaljene.

Fortsatt fin rabatt på tegningsrettene i forhold til kursen.

1 Like

Analyse av Gapwaves oppdatert etter Q2 rapporten som kom nå i begynnelsen av september. Jeg har limt inn konklusjonen under.

"Vårt slutomdöme är att bolaget är intressant men att aktien får betraktas
närmast som en option, som både kan öka och minska snabbt i värde
beroende på det slutliga intäkts- och resultatutfallet omkring år 2020. De
nyheter som presenterades i första halvårsrapporten 2017 var positiva,
även om merparten av de kursdrivande nyheterna offentliggjordes redan i
samband med första kvartalsrapporten i maj.

Efter en kursuppgång efter kvartal 2-rapporten ändrar vi rekommendation
till Avvakta (Behåll) med en riktkurs om 16 kronor per aktie (tidigare 15
kronor per aktie). Högre driftskostnader anser vi kan balanseras med
förbättrade långsiktiga tillväxtutsikter. Detta mot bakgrund av de nya
samarbetsavtalen inom såväl basstations- som bilradarsegmentet vilket i
sin tur lutar sig mot den påvisade förbättrade prestandan hos Gapwaves
produkter inom dessa segment."

Tut tuuut nå ble det skikkelig fart her RT 19.70

1 Like

Har enda ikke fått ut fingeren å kjøpe denne… Med det sagt, er det ikke en viss risk for litt kursfall når lock-up er ferdig 1. nov?

Jo absolutt. Jeg sitter uansett stille selv om det skulle bli et fall. Tar ikke sjansen på å være ute når melding om første kontrakt kommer.

Føler litt at det kan gå begge veier. Stor interesse rundt selskapet de siste dagene iallefall :slight_smile:

1 Like

Gratulerer til dere som sitter på denne, blant annet du @Sponplate.

Selv skulle jeg nok hatt litt mer baller, men lett å være etterpåklok, hehe…

3 Likes

Mange takk! Har sittet stille i nesten et år så det er utrolig gøy når det endelig løsner. Får bare håpe at den stabiliserer seg og ikke faller tilbake. Har ikke hatt muligheten til å følge med se siste dagene pga jobbtur men virker som det er mye hype og forventinger bak stigningen til nå. Så satser jeg på at de gode nyhetene nærmer seg! I såfall er det nok fortsatt bra med oppside :slight_smile:

1 Like

Damn, hva sjedde her? Opp over 100% på en uke?

Ikke nevn det… :frowning: Ligger hver kveld i fosterstilling i dusjen fordi jeg ikke kjøpte når rettene var 3,5 og aksjen i 16,20…